2 commandes toujours en attente depuis plus d'un mois et lorsque vous écrivez à leur courriel support, le courriel est renvoyé mentionnant que ce site a refusé ma demande.
Zobacz, co mówią recenzenci
Duurde lang. Praktisch onbereikbaar over e-mail & telefoon (geen reactie en e.o.a. US based nummer wat default naar voicemail). Tussentijdse communicatie (status updates) was non-existent. Uiteinde... Zobacz więcej
Leuke paintings maar helaas zoals sommigen komen een paar steentjes te kort gemailt en nooit meer wat van gehoord. Ze wegen de steentjes, maar er zitten teveel slecht afgewerkte stukken in, waardoor... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Voor mijn moeders verjaardag op 9…
Voor mijn moeders verjaardag op 9 januari een diamond painting van een eigen foto besteld. Per mail gevraagd naar de levertijd, geen antwoord gekregen. Nogmaals gevraagd, idem. 2 februari binnengekregen in een smalle envelop, de opgerolde painting was zo plat als een pannenkoek. De vouwen in de painting krijg je nooit meer strak.
Wat een dramatisch slechte webwinkel, niets kopen hier.
Mag je ook NUL sterren geven ?
Mag je ook NUL sterren geven ?? Wat een waardeloze painting. Lees helaas hier pas nu de reviews anders nooit besteld. Dus hoop hier andere mee te waarschuwen!! Painting is echt slecht - kleuren lijken niet - tekens niet te lezen zelfs niet met loep - tekens lijken veel te veel op elkaar - geen papieren Legenda van de kleuren of aantal steentjes - geen reacties op vragen - plaklaag laat los - etc etc inderdaad wat iemand al schrijft dag € 45
Zelfs 1 ster is te veel
Zelfs 1 ster is te veel, oplichters zijn het !!
NIET BESTELLEN DAAR, want je ontvangt NIETS !!!!
Wel betaald niks ontvangen en op ber…
Onze dochter heeft een bestelling gedaan.
Wel betaald niks ontvangen en op berichten word niet gereageerd.
Oplichters!
Snel geleverd maar, geen bericht over bezorging
Heb mijn painting gister ontvangen, ze gaven al aan. Dat er vertragingen waren in het leveren, in plaats van 7 dagen kreeg ik hem na 9 dagen. Wat in mijn ogen redelijk snel is, maar geven niet aan dat het verzonden was. Waardoor ik geen idee had wanneer hij zou komen, ondanks de kleine minpunt ging het allemaal goed.
Vandaag na 3 weken mijn foto bestelling…
Vandaag na 3 weken mijn foto bestelling ontvangen, ben erg benieuwd naar het eindresultaat.
Was eerst een beetje sceptisch omdat je geen contact kan krijgen met het bedrijf, maar toch perfect geleverd.
onleesbaar
Heb painting besteld. Goed geleverd, maar de tekens op het canvas zijn onleesbaar, zelfs niet met een loep.
Heb daarover een mail gestuurd, maar tot nu toe nog geen enkele reactie.
Ben met het werk gestopt. Dag 40 euro!
Ze sturen zelfs geen bevestigingsmail
Ze sturen zelfs geen bevestigingsmail, telefoonnummer niet in gebruik. Zojuist aangifte gedaan, hoop dat de website wordt verwijderd. Zonde van het geld, laat je niet oplichten!
Al ruim een jaar aan het proberen om…
Al ruim een jaar aan het proberen om contact te krijgen over verkeerde maten van bestelde painting. Nul reactie. Slechte service, oftewel GEEN service. Bestel hier maar niks, komt niet goed!
Frauduleuze site.
Na bestelling een bestelbevestiging, daarna geen mails met updates over de status van je bestelling. Meerdere mails gestuurd, nooit reactie. Pakket nooit ontvangen. Frauduleuze website dus. Jammer dat dergelijke fake websites kunnen blijven oplichten. Er staat ". nl", maar de oplichters komen uit Portugal. Reviews zijn naar alle waarschijnlijkheid ook fake. Oppassen dus.
Geen reactie van klantenservice
Geen reactie van klantenservice na bestelling te hebben ontvangen met vierkante ipv ronde steentjes. Ik bestel niet meer bij deze site.
diamond paintings besteld, nog niks ontvangen
Ik heb begin juli diamond paintings besteld. Tot op heden nog niks ontvangen. Alleen een bevestiging gehad dat ze de bestelling hebben ontvangen. Meerdere mails gestuurd. Nog geen antwoord op gehad.
Zeer tevreden over daimond painting kits
Ik was er erg huiverig voor door alle negatieve reviews , maar ik heb een uitstekende daimond painting mogen ontvangen. Dank jullie zeer .
Heeeeel slecht ik heb 4x een mail…
Heeeeel slecht ik heb 4x een mail gestuurd ik heb het in een korte tijd wel ontvangen dat is perfect maar ik had VIERKANTE steentjes ipv RONDE steentjes ...
Nu zit ik dus met vierkante steentjes !@#$%^&.
Ik bestel er nooit meer wat .....
wat een !!@#$ service.
Zeer slechte tot geen service
Een painting besteld met ronde steentjes. Erg lange levertijd. Painting is geleverd met vierkante steentjes. Herhaaldelijk gereclameerd. Geen enkele reactie van hen ontvangen. Ik ben blijven zitten met een verkeerde painting.
Goed product | Slechte communicatie
Uiteindelijk heb ik wel gekregen wat ik heb besteld en de kwaliteit was ook uitstekend (blauwe wax, juiste drills & voldoende kwantitatieve overhead) - op dat punt complimenten.
1 bestelling met 2 daimond paintinf…
1 bestelling met 2 daimond paintinf besteld met rondje steentjes
1 heel snel binnen maar helaas vierkanten steentjes. En me 2de helaas nog steeds niet binnen
Al 5 emailts gestuurd maar niks terug.
Tekort van 16 zakjes steentjes van 1…
Tekort van 16 zakjes steentjes van 1 kleur. Na 2 e-mails nog steeds geen antwoord op. Ondertussen op andere site besteld en heb ze al. NOOIT BESTEL IK NOG IETS BIJ DIAMONDPAINTINGKIDS EN ZAL DIT OOK AFRADEN OP SOCIALE MEDIA
Zelf geschreven reviews + geen levering
Deze website schrijft zijn eigen reviews. Tenzij de clientbase uit Venezuela gewoon erg groot is. In dat geval: goed gedaan!
Even zonder dollen. Deze website levert niet of levert slecht materiaal. Bestel hier niet.
Verkeerde maat ontvangen
Ik heb een eigen foto gestuurd om te maken in de maat 40x50 krijg ik 30 x45 hier ben ik niet blij mee en de mail die ik stuur word nooit af geleverd dus verkeerd e mail adres
Doświadczenie Trustpilot