Diamondpaintingkits Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

2 commandes toujours en attente depuis plus d'un mois et lorsque vous écrivez à leur courriel support, le courriel est renvoyé mentionnant que ce site a refusé ma demande.

Oceniono na 4 z 5

Duurde lang. Praktisch onbereikbaar over e-mail & telefoon (geen reactie en e.o.a. US based nummer wat default naar voicemail). Tussentijdse communicatie (status updates) was non-existent. Uiteinde... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Leuke paintings maar helaas zoals sommigen komen een paar steentjes te kort gemailt en nooit meer wat van gehoord. Ze wegen de steentjes, maar er zitten teveel slecht afgewerkte stukken in, waardoor... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Voor mijn moeders verjaardag op 9 januari een diamond painting van een eigen foto besteld. Per mail gevraagd naar de levertijd, geen antwoord gekregen. Nogmaals gevraagd, idem. 2 februari binnengekre... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Nou ik viel vandaag van mijn stoel 11…

Nou ik viel vandaag van mijn stoel 11 februari 2022 een diamondpainting besteld,naar 7 maanden wachten en herhaardelijke mailtjes verder waar nooit op gereageerd werdt is hij vandaag binnen gekregen, nou nou nooit meer verwacht ik ben er wel heel erg blij mee dat hij binnen is gekomen de maat is iets kleiner maar coor de rest is hij wel goed... wel eens waar toch maar 1 ster want ze reageren nergens op wat ze wel voor de klant vriendelijkheid moeten doen om je op te hoogte te houden...

13 września 2022
Oceniono na 3 z 5

Na in januari de bestelling te hebben…

Na in januari de bestelling te hebben geplaats en meerdere mail te hebben verstuurd en geen enkele reactie te hebben ontvangen,
Nu onverwacht zonder een enkele mededeling ineens bezorgd op 13-09-2022.
We zijn natuurlijk wel blij maar het is heel vreemd.

13 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Heel jammer dat ik hier besteld heb

Heel jammer dat ik hier besteld heb. Op 5 juni 2022
3 pakketten besteld en betaald. Bevestiging van de bestelling ontvangen en verder niets meer. Na 4 weken een mail gestuurd m.b.t. de levertijd, geen reactie. na ruim 5 weken nog maar eens geïnformeerd maar wederom geen reactie. Gezien de overige reacties kan ik dus nu naar de pakketten en mijn geld fluiten. Het is te triest voor woorden.

28 lipca 2022

Oplichting

April jl bestelling gedaan en direct betaald. Nooit iets ontvangen. Op mijn vele emails wordt niet gereageerd. Weg geld.

Uiteindelijk ergens anders dezelfde bestelling gedaan, was binnen 3 dagen geleverd.

Nooit bestellen bij diamondpaintingkits.nl

19 lipca 2022

OPLICHTING!!!

Heb bij dit bedrijf een eigen foto besteld. Uiteindelijk, onverwachts aangekregen (geen tracking, geen mail, niets). De diamond painting lijkt in de verste verte nog niet eens op het design dat ik had doorgestuurd... (een simpele auto -_-) Meerdere mails naar gestuurd, reminders, gebeld: nooit reactie gehad.

Zonde voor zulk bedrijf, pure oplichting!
Ik wil gerust met meerdere samen spannen om dit bedrijf aan te klagen, dit kan echt niet!

24 czerwca 2022
Oceniono na 1 z 5

Diamond painting ontvangen extra…

Diamond painting ontvangen extra betaald voor snelle levering heeft alsnog 4 weken geduurd voordat deze binnen kwam.
Kleuren kloppen totaal niet met de foto.
Heel veel spijt van bestelling.
Een foto besteld bij Alie. Snellere levering en juiste kleuren.
Eens maar nooit weer.
Ik voel me opgelicht ik heb niet gekregen wat ik wilde

22 czerwca 2022

OPLICHTING!! WEES GEWAARSCHUWD!

Geen ontvangstbevestiging, geen verzending, geen product!!! Dit is pure oplichting! TRAP ER NIET IN!
Het geld is weg en painting krijg je nooit.
Dat deze oplichterij gewoon kan! Wij gaan aangifte doen tegen deze clowns!

17 czerwca 2022

DO NOT BUY: SCAM

DO NOT BUY. It's a scam. Never received my order and customer service can't be reached. You're better off throwing your money in the trash.

17 czerwca 2022

Oplichters.

Zo jammer dat er weer misbruik wordt gemaakt van het vertrouwen wat je in dit bedrijf hebt. Niets geleverd na lang wachten!!!

14 czerwca 2022
Oceniono na 1 z 5

Bestelling gedaan van 93 euro ,niks…

Bestelling gedaan van 93 euro ,niks ontvangen ,geen antwoord op mails ,telefonisch niet bereikbaar
‘ Zijn oplichters ‘
De mensen die hun 5 sterren hebben gegeven zijn vriendjes ,keer goed kijken naar de namen ,zijn al Portugese namen ,geen enkele Belg of Nederlander heeft hun 5 sterren

27 maja 2022
Oceniono na 1 z 5

Wel betaald, niks ontvangen!

Ook ik heb een bestelling gedaan, betaald, maar niks ontvangen. Geen mail, geen reactie!! Schandalig! Iemand verstand van hoe je dit bedrijf kunt aanklagen?

9 maja 2022

Nooit iets ontvangen

Ik heb een painting besteld van mijn overleden zwager. Nooit ontvangen. Wat erg pijnlijk om zo geld te willen verdienen als bedrijf. Toekomstige kopers, nooit doen!

7 maja 2022

Geef ze 50/50 kans

Door ervaring van een vriendin hier toch besteld onder de negatieve reviews.
Op 24 maart mijn diamond painting besteld, met eigen foto. Vandaag op 4 april ontvangen. Levertijd is best oké, het moet uit Portugal (geen China dus!) komen blijkbaar.
Echter de communicatie uit het bedrijf is zeer slecht. Geen mail gehad over dat mijn pakket is verzonden en ook geen track en trace. Het is dat we thuis waren, anders wisten we niet eens dat het kwam.
Eerder had ik gemaild om te vragen wanneer mijn pakket verzonden zou worden. Nooit reactie op gehad en dat is echt zeer slecht vind ik.

Nu nog de diamond painting zelf maken en ben benieuwd hoe dat zal zijn. Mocht dat slecht gaan dan plaats ik weer een review. Contact opnemen met dit bedrijf is toch niet mogelijk, dus dan zou het anders zonde zijn van het geld. Vooralsnog ga ik van het positieve uit, maar met zo'n bedrijf weet ik het ook niet.

4 kwietnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Waardeloos bedrijf jammer van je geld

Waardeloos bedrijf jammer van je geld, had het graag de voordeel van de twijfel gegeven, bestelling geplaatst en betaald maar niks ontvangen. Mails gestuurd geen reactie, contact gezocht maar ook dat mocht niet baten. Weten we meteen weer waarom we bedrijfjes zoals dit niet moeten vertrouwen.

28 marca 2022

Voor alle geld te duur!

Op 6 februari 2022 heb ik een Diamond Painting besteld: Flowers Butterfly Rose. De rede was de lage prijs!
Op 14 februari is dit geleverd. Dat is dus redelijk snel. Echter, dit is dan ook het enige goede!
Verder is het op alle fronten fout!
1. Ik had als afmetingen besteld 50 x 60 cm, geleverd is: 50 x 37 cm. D.w.z., ik heb minimaal € 10,00 teveel betaald!
2. Er was een verzekerde zending gevraagd. De verzekering is niet afgesloten!
3. Heb direct per e-mail een klacht ingediend. Hierop is tot heden, 7 maart, niet gereageerd.

Na ca. 2 weken niets te hebben gehoord, heb ik besloten de Diamond Painting toch maar te gaan maken.
Daarbij kwamen de volgende fouten en/of tekortkomingen tevoorschijn:

4. Veel (teveel) steentjes hadden een braam aan de plakzijde. Hierdoor is het steentje niet bruikbaar, het volgende steentje kan daardoor niet aansluitend geplaatst worden. Als je de moeite neemt deze braam weg te snijden is het steentje wel bruikbaar, maar als dit bij veel steentjes het geval is, wordt dat wel erg vervelend.
5. De afmetingen van de steentjes verschilt nogal veel. Veel steentjes zijn nogal klein waardoor er teveel opening tussen de steentjes blijft.
6. Veel steentjes hebben zgn. krimp-holtes. Dit is vnl. het geval aan de onderzijde. De onderzijde van de steentjes is daardoor hol, d.w.z., het plakvlak is daardoor veel kleiner.
7. Veel steentjes hebben deze krimp-holte aan de bovenzijde. Deze steentjes zijn daardoor niet bruikbaar!
Conclusie:
Dit product is voor alle geld te duur!!
Laat je niet verleiden door de lage prijs! Bestel never nooit een product bij deze leverancier. Hier geld helaas: “Goedkoop is duurkoop”!

7 marca 2022

Waardeloos!

29 januari, ruim voor mijn vaders verjaardag, een foto in diamond painting laten omzetten. Lijst apart gekocht en dat is tot op heden het enige wat we hem konden geven 😡
Diverse mailtjes verder en nog niets. Ik ben WOEST. Dat het wat langer kan duren; alle begrip. Heb dan tenminste het fatsoen om de klant in te lichten.

Geen reacties op mails, geen painting. Waardeloos. Hopelijk leest de volgende de negatieve reviews voor het bestellen

6 marca 2022
Oceniono na 3 z 5

Mooie foto, slechte communicatie.

De foto opzich is mooi geworden! Wel slecht verpakt en geen mail gekregen van verzending, gisteren zelf gemaild, maar erachter gekomen dat het pakket op een afleverpunt lag.. Niet heel handig.. Mail voor verzending was fijn geweest..

25 lutego 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej