Zobacz, co mówią recenzenci
Jag har beställt från ett foto på Lilla My. Olika storlekar och runda eller fyrkantiga pärlor. Väntade med spänning på mitt paket. Det var så fantastiskt när det kom. När jag pärlat klart så såg... Zobacz więcej
Anna always helps me when I have any question/request. I'm totally satisfied with the products, the best online shop I have ever tried. I'm especially interested in landscape patterns. The discounts a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Al diverse diamond paintings gemaakt afgelopen jaren zowel kant en klare als via aangeleverde foto's. Iedere keer mooi geworden. Alles goed geregeld. Maar 1x niet goed, werd toen gelijk opgelost. Zeer... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
An International Diamond Painting webshop with daily customer service and weekly upload of new designs!
Dane kontaktowe
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Op zoek naar een waardig en goedkoper…
Op zoek naar een waardig en goedkoper alternatief electrische pen na 1 happy painting stuk , niet meer te herstellen . Betaalde 44 euro , exact dezelfde pen elders voor 29 euro . Gisteren lamp ontvangen , daar vielen meteen al 2 vijsjes uit . WIsselkaders duur . ging voor de verrassing zogezegd twv van 140 euro . Kreeg een afbeelding van de kerstman , die je normaal gezien nog voor geen 40 euro kan kopen . Ik voel me beetgenomen . Dit nooit meer
Het pakket werd helemaal ingedeukt bezorgd. Het is een verjaardagskado met een waarde van ruim 50euro. Na contact gezocht te hebben met de klantenservice werd me 10%korting aangeboden. Maar dit kan zo onmogelijk kado gegeven worden. De spullen moeten beter verpakt worden en als dit niet gebeurd ga dan in ieder geval voor een goede passende klantgerichte oplossing. Het retourneren kost me ook nog minimaal 8euro, echt onbegrijpelijk.
Pakket voor de deur neergezet zonder te…
Pakket voor de deur neergezet zonder te bellen. Doos was omgevouwen. Het blad met de print was aan de onderkant redelijk gekreukeld. De pen was omgebogen. Gelukkig was het niet de eerste bestelling anders ben je er gelijk klaar mee. Het bedrijf die het afleverde is GOFO. De andere pakketten zjjn wel goed afgeleverd door andere vervoerders.
Do not order anything from this…
Do not order anything from this company. I payed 89€ for a real live painting of my 3 dogs (60 by 60 cm), one of the dogs is white/blonde and in the painting they send me she was brown/blue. The onther dog is black and had absolute no facial expression in the painting. You receive absolutely no compensation after complaining and the " not happy, complete refund" policy is a joke. DO NOT ORDER ANYTHING HERE!!!!
Kleuren kloppen niet
Kleuren kloppen niet, er is geen contrast, kortom rotzooi. Blijkt dan nog veel te duur ook. Komt uit China. Klantenservice is ruk. Niet bestellen hier.
Tekening
Tekening
Heb ooit een tekening op diamond paiting laten afdrukken ben er nog steeds mee bezig omdat de cijfer,s en letters heel moeilijk te zien zijn is te donker
Goed en mooie materiaal
Heb 2 mooie producten gemaakt.
Helaas had ik bij mijn 1e project te weinig materiaal. Heb een mail gestuurd en kreeg weer genoeg materiaal om het af te maken.
Ik heb wel een aanmerking.
De levertijd vind ik te lang. Daar zouden ze iets aan moeten doen. Daarom heb ik deze beoordeling gedaan.top bedrijf.
Dropshipping
Beetje apart hè, dat al die 5-sterrenreviews op 19 september 2025 zijn gepost. Op een andere reviewsite zag ik precies hetzelfde.
Ik ben er helaas ingetrapt, er is blijkbaar een product onderweg (het verkeerde, ik bestelde en andere kleur) en dat gaat er 10-15 dagen over doen. Dan weet je het wel: dropshipping.
Ordinaire dropshipping.
Ordinaire dropshipping. Dacht gedegen webwinkel gevonden te hebben maar helaas. pakket kwam pas na 10 dagen aan en notabene in de plastic verpakking vanuit China. Heb er nu veeeeeel te veel voor betaald. Ga beter rechtstreeks naar temu of Ali express scheelt hoop geld.
Het is een China product
Het is een China product. Slechte kleuren en ook nog eens rete duur!
Niet goed geld terug? Echt niet!
Nee echt never nooit meer bij dit bedrijf. Dit is echt mensen een poot uitdraaien!
Ik zou het op Sinterklaas geven maar dit kan ik echt niet weggeven 🙈
Afschuwelijk 😢
Gatverdamme wat een verschrikkelijk bedrijf
Gatverdamme wat een verschrikkelijk nep bedrijf en onmenselijke klantenservice.
Kleuren van persoonlijke foto's zijn echt gewoon prut!
Het is letterlijk een schande voor degene waar je de foto van maakt.
De website klopt ook niet, bij niet tevreden geld terug? NOPE.
Een foto op bellastephaniex insta
Zeer slechte ervaring met happy painting Nederland
Zeer slechte ervaring met de klantenservice na de aankoop. Ontbrekende parels, verkeerde kleuren. Betaald voor ontvangst maar hielpen niet met de oplossing van de ontbrekende parels en afwijkende. Ook geen terugbetaling. Ik heb mijn ervaring dan ook op Facebook gedeeld en vanaf nu bestel ik bij Asian Mythe meer dan de helft goedkoper en volgens mijn vriendinnen geen ontbrekende parels noch afwijkingen. De Hollandse manier van optreden met de vinger wijzen terwijl de fout ben hen ligt en niet bij de klant, verteerd niet in Vlaanderen. In België is de na service net erg belangrijk.
Ik heb al een paar diamond paintings…
Ik heb al een paar diamond paintings gemaakt bij deze site. Mooie kwaliteit. Ik vind dit zo leuk om te doen en ben er helemaal verslaafd aan.
Foto.s
Heb foto.s van mijn kinderen laten bedrukken maar wat zijn ze mooi geworden en heel duidelijk
Ben er heel blij mee
Steeds tevreden
Steeds tevreden van de artikelen en de service van Happy Painting! Meer dan genoeg steentjes bij elke painting en je kan ook eigen foto laten maken om te printen met prachtig resultaat.
Heel fijne kwaliteit
Altijd tijdig geleverd, goede kwaliteit en altijd voldoende steentjes meegeleverd.
Ik ben heel erg tevreden over Happy…
Ik ben heel erg tevreden over Happy Painting omdat het mooie taferelen zijn en goede kwaliteit materialen zijn. Ik ben echt verslaafd geraakt
Ik maak graat paintings van eigen…
Ik maak graat paintings van eigen foto's. Het is heel eenvoudig, ik zoek foto's van het internet en diegene die ik mooi vind stuur ik door naar Happy Painting. Zij sturen dan een voorbeeld op hoe de painting er zal uitzien. Tot nu toe is het allemaal goed verlopen. Ik zal in de toekomst dit zeker nog doen.
De paintings die ik besteld heb zijn…
De paintings die ik besteld heb zijn telkens in een goede verpakking bij mij terecht gekomen, de kwaliteit is zeer goed en heeft me al vele uurtjes plezier opgebracht!!
Mooie rustgevende paintings
Zoals veel mensen heb ik ook eerst de kat uit de boom gekeken, om diamond painting te proberen.
Wat begon als ik begin met 1 is uiteindelijk zo verslavend dat ik er nu heel veel heb gemaakt.
Er zijn zo veel verschillende doeken, dat er voor ieder wat wils is.
Het bestellen gaat vlot en met de track code kun je volgen waar je bestelling blijft, wat het spannend maakt.
Het is ook steeds uitkijken naar de dag waar de postbode blijft met je pakje.
De bestelling is steeds netjes ingepakt en op tijd geleverd.
Misschien denkt iedereen heeft ze nooit problemen maar toch wel.
Ik vond eens bij een doek dat de kleuren niet juist waren en heb daar een opmerking over gemaakt.
Er is me toen gezegd dat ik eerst de doek moest afmaken, wat ik niet begreep.
Toch heb ik door gezet en hangt hij nu te schitteren.
Ook heb ik een doek gehad die ik eerst moest afmaken maar zoveel golvende kreuken had dat het wel een zee leek.
Daar heb ik foto’s van genomen en heb ik een nieuwe doek gehad en steentjes met veel verontschuldigingen.
Bij HAPPY PAINTING zijn ze heel vriendelijk begripvol en behulpzaam.
Een vraag ? Stuur gerust een mail en je krijgt op een correcte en vriendelijke manier een mail terug met een gepast antwoord.
Dus mensen die twijfelen om aan de slag te gaan met hen, neem je onzekerheden weg, bestel vlieg erin en dan zal je zien dat wat begint als een hobby een beetje een verslaving wordt.
Groetjes Gilleke
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.