Kaffen er velovervejet indkøbt og ristet. Der er mange varianter at vælge imellem og alt er økologisk. Det er let at få kaffen leveret, men hvis man har mulighed for det vil jeg anbefale at man besøge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg er meget glad for at have Det Lille Kafferisteri i nærheden. Signe og resten af holdet er altid søde. Det er virkeligt hyggeligt at kigge forbi og drikke en kop kaffe og købe friskristede kaffebøn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har endnu til gode at smage kaffen, og det er det vigtigste. Kan i riste. Men der er plads til forbedring. Det er nemt for jer, kun at give forsendelsesmuligheden "normal", hvad det så er. Det vi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Økologisk kafferisteri med kaffebar og butik på Hundested Havn.
Kajgaden 7 G, 3390, Hundested, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Gode og velsmagende kaffe brygget af kaffebønner af virkelig god kvalitet fra Det Lille Kafferisteri.
Sindssygt lækker kaffe. Vi bestiller fast hver måned. Stor anbefaling ❤️

Odpowiedź od Det lille Kafferisteri
Virkelig god kaffe. Hyggelig butik med kaffe af meget høj kvalitet. Mikkel
Virkelig dejlig kaffe og hyggelig betjening. Kan sidde udendørs i en lille gyde, der hedder kajgaden.
Jytte Freisleben

Odpowiedź od Det lille Kafferisteri
Jeg bestilte mine kaffebønner og da jeg få dage efter fik dem, var de allerede klar til at drikke, dvs. 7 dage efter ristedato (jeg hentede dem lige en dag senere end muligt fra pakkeshoppen, fordi jeg et andet sted havde oplevet, at jeg skulle vente på at de var klare til at blive brugt og derfor ikke havde travlt). Jeg er meget tilfreds med kaffen og der var intet bøvl. Dejligt, at I tilbyder øko decaf, det er lidt svært at finde.

Odpowiedź od Det lille Kafferisteri
Stadig meget ilfreds, Vil gerne fortsætte - uanset hvad I kalder ordningen.
Flemming Juul Hansen

Odpowiedź od Det lille Kafferisteri
Dejlig kaffe - fin service. Efter der gik lidt koks i en bestilling hjalp Det Lille Kafferisteri hurtigt med at få orden på sporet igen, og kort efter modtog vi kaffen.

Odpowiedź od Det lille Kafferisteri
Der er rigtig fin service og et godt udvalg af lækkerier til en skøn kop kaffe. Det gælder både hvis du nyder en kop kaffe på stedet ellers hvis du køber bønner med hjem - jeg glæder mig til at komme igen.

Odpowiedź od Det lille Kafferisteri
Jeg har gjort brug af deres kaffeabonnement i snart 3 måneder, og det spiller bare. Kaffen er friskristet når jeg modtager den, og der er en ny variant med hver gang. Det smager himmelsk. Man kan mærke at det er et familieforetagende på den gode personlige service. Fantastisk!
Enkelte kritik-punkter:
- Maks 1kg om måneden - man får lyst til mere
- Forsendelser ryger til pakkeshop - ville være lækkert hvis kunne leveres hjem til.
- Bryggeforslag (det afhænger selvfølgelig af maskine og smag osv,) men et forslag til brygge temperatur, grind-size eller brew-time ville måske hjælpe med til at jeg ikke bruger de første 250 gram af nye smage, på at smage det hele til :)
Edit: Opfølgning på ovenstående kritikpunkter. Fantastiske som Det Lille Kafferisteri er, får jeg nu mere kaffe, hvilket jeg nu er ved at finde ud af om er nok. Der ud over fik jeg pakken direkte hjem. Ikke nok med det, fik jeg en fantastisk lille guide i brugen af månedens bønner, lidt baggrundsdata om bønnerne, og andre gode tips.
Jeg behøver ikke skrive hvor ovenud tilfreds og imponeret jeg er over Anders og Signe og deres super service (og kaffe), men nu gjorde jeg da alligevel. 10 ud af 5 stjerner. Bravo. 👏

Odpowiedź od Det lille Kafferisteri
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.