Oceniono na 5 z 5

Selv en søndag aften får jeg prompte svar på min mail! Og det er ikke første gang jeg oplever Rosarios venlige og hurtige service. Jeg har valgt den klassiske olie og er meget glad for den.

Oceniono na 5 z 5

Vi har prøvet mange forskellige økologiske olivenolier, men smagen af Rosarios olie topper dem alle. Der følger desuden fine små kort med lækre nemme opskriver med, når man får sin olie leveret. Kan k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har i mange år købt skøn olivenolie af høj kvalitet i Nyons i Provenceområdet. Jeg troede jeg havde fundet min favorit. Jeg må sige, at Rosario med sine velsmagende, og karakterfyldte olier har... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rosario har flere meget lækre olier fra Spanien. De smager lækkert i mange forskellige retter. Vi bruger faktisk ikke andet længere. Servicen er i top, der er hurtig levering og altid tid til en sna... Zobacz więcej

4,8

2 gwiazdki
1 gwiazdka

28 września 2025

Bedste olivenolie

Bedste olivenolie, og exellent betjening.

9 kwietnia 2025
Logo Rosario

Odpowiedź od Rosario

Kære Lone
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os, og vores olie. Det sætter vi virkelig pris på.
Sven og Annette/Rosario

Oceniono na 5 z 5

Fornøjelse fra start til slut

Jeg har netop haft fornøjelsen af at prøve begge varianter af Rosario olivenolie, og det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut! Olierne har en smuk farve, og en dejlig frisk duft af oliven. Smagen er utroligt balanceret, der giver en fornemmelse af ægte kvalitet.

Men ud over den fremragende olivenolie må jeg også fremhæve servicen. Sven er simpelthen en af de flinkeste og mest hjælpsomme mennesker, man kan møde. Han tager sig tid til at forklare forskellen på olierne, giver gode råd om anvendelse og sikrer, at man får præcis det, man leder efter. Hans passion for olivenolie smitter af, og man går derfra både klogere og gladere!

Hvis du leder efter en virkelig lækker olivenolie og en service i topklasse, så kan jeg varmt anbefale Rosario – og en snak med Sven gør oplevelsen endnu bedre!

10 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk olie, fantastisk service.

Jeg må sige, at Rosario med sine velsmagende, og karakterfyldte olier har overtaget førstepladsen, de har lige præcis den kant jeg har manglet.
Der ydes en beundringsværdig service.

5 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Olivenolien der topper alle de andre!

Vi har prøvet mange forskellige økologiske olivenolier, men smagen af Rosarios olie topper dem alle. Der følger desuden fine små kort med lækre nemme opskriver med, når man får sin olie leveret. Kan kun anbefales!!!

27 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Rosario har nogle fantastiske produkter

Rosario har nogle fantastiske produkter generelt. Derudover har de også et utrolig sødt personale, som altid er venlige og klar til at hjælpe.
Det var en lærerig oplevelse, da vi på Mommark havde en olivenoliesmagning, hvor de gik i dybden med hele historien og produktionen bagved deres olivenolie. Tak for det.

11 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Rosario var den olie jeg ledte efter

Rosario var den olie jeg ledte efter, da jeg ønskede en ren lækker olivenolie. Og afhængig af hvor meget man vil betale for den, kan man vælge mellem 5-6 olier, som stadig en ren lækker olivenolie fra Spanien.
Jeg spiser en spks. olie hver morgen og bruger dem hele vejen rundt i min mad.
Servicen er i TOP, venlige og søde og hurtig levering. Og så ved de så meget om deres olie, kan altid spørge.

14 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Lækre olier - tip top service

Servicen er i top, der er hurtig levering og altid tid til en snak om olier.
Deres oliesmagning er en oplevelse i sig selv, og det er muligt, på hjemmesiden, at finde lækre opskrifter, hvor olien kommer til sin ret ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

28 września 2022

De skønneste olier

De skønneste olier, uanset hvilken udgave man vælger. Dejlige arrangementer med oliesmagning, hvor man bliver klogere på de forskellige oliven og høsttidspunkter.
Fantastisk service og altid en fornøjelse at handle med Annette og Svend.

28 grudnia 2022

Særdeles lækker spansk olivenolie

Meget lækker spansk olivenolie, som varmt kan anbefales.
På Rosario’s hjemmeside, er der rigtig gode opskrifter til inspiration.
Vi nyder godt af at bo i importørernes lokalområde, når der tilbydes levering ved døren af “Olie-Expressen”.

21 grudnia 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej