Oceniono na 4 z 5

Jeg bestilte vare hos dem søndag aften og pakken stod foran min dør næste morgen. Det er hurtig service! Og prisen på de bestilte vare var også rigtig god. 👍 herfra!

Oceniono na 5 z 5

I was very happy to find the 1kg liquid egg whites bottles in DAVAshop.dk. I have never found such products in any physical supermarket, so this will be my go-to online shop to purchase them from now... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super gode produkter super hurtigt Selv om jeg vil betegne mig selv som kødspiser med stort K, er jeg vild med NO serien. Man kan lave de retter man plejer, spaghetti og kødsovs, Tortillas eller man... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Oplevede en god og hurtig levering. Kvaliteten har været fin. Dog fungerede en anbefalet opskrift ikke.

1. Produkcja żywności

Napisane przez firmę

DAVA Foods er en innovativ, nordisk fødevarevirksomhed, som forarbejder, pakker og distribuerer æg, pasteuriserede æg, plantebaserede fødevarer og krydderier. Du kender os måske som "dem med æggene", hvis du f.eks. har købt DAVA æg i supermarkedet. Her på vores webshop, tilbyder vi ikke skalæg, men du kan finde alle vores gode DAVA whitePRO proteinprodukter. I 2021 blev forretningen udvidet med en plantebaseret gren, der omfatter en række danske, økologiske og proteinrige frø, bælgfrugter og olier, samt et stort udvalg af krydderier, som du alle kan finde her på davashop.dk.

4,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Hej Helene 🙋‍♀️

Tusind tak for de 4 stjerner ⭐️ Vi er glade for, at vores produkter fangede din interesse, og at pakken kom hurtigt frem 🚀

Vi arbejder benhårdt på at knibe den sidste stjerne næste gang 😉

Oceniono na 5 z 5

Super lækre produkter og hurtig…

Super lækre produkter og hurtig levering ☺️👍

27 marca 2026

Hej Maria 🙋‍♀️

Tusind tak for din anmeldes, og hvor er bare vi glade for at høre, at du synes vores produkter er lækre! - Vi er også selv ret vilde med dem 🤩

Vi vil altid bestræbe os på at levere lækre produkter med hurtigst mulig levering - så dejligt at vi er lykkedes med det. 💛

Oceniono na 5 z 5

levere altid super hurtig...brugt jeres…

levere altid super hurtig...brugt jeres æggehvider i flere år og er altid tilfreds

27 lutego 2026

Hej Dorthe 🙋‍♀️

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er tilfreds med vores æggehvider og endda har brugt dem i mange år! 🤩

Det kan man da ikke andet end at blive tosseglad over at høre 🫶

Hej Oksana 🙋‍♀️

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 💛 Vi bliver helt glade i låget af sådan en kommentar. Kom endelig forbi igen, vi lover at holde de digitale hylderne fyldt med fristelser 😄🛍️

Oceniono na 5 z 5

Leveringen var hurtig og priserne er…

Leveringen var hurtig og priserne er meget konkurrencedygtige

24 lutego 2026

Tusind tak for de pæne ord Lisbeth! 💛

Hurtig levering og skarpe priser – det er lige præcis den kombination, vi stræber efter.

Vi tager det som et tegn på, at vores team havde ekstra fart på den dag 🚀😉

Glæder os til at sende endnu en pakke afsted til dig!

Det kom hurtigt

Det kom hurtigt. Da der var nogle poser med krydderi, der var gået op i svejsningen. Blev pengene hurtigt tilbagebetale. Og der blev tjekket op på om der var en fejl på dette batch.

28 stycznia 2026

Hej Majbritt 🌟

Tusind tak for din anmeldelse – og for at give os chancen for at rette op med det samme!

Det er selvfølgelig ikke meningen, at krydderiposerne skal tage på eventyr i svejsningen 😅 Men vi er glade for, at vi kunne få løst det hurtigt for dig, og at du gjorde os opmærksomme på det. Vi har allerede fået tjekket batch’et igennem, så fremtidige poser holder sig pænt lukkede og velopdragne.

Tak for din tillid – og fordi du hjælper os med at blive endnu bedre ✨

Oceniono na 5 z 5

Super dejligt at købe større mængder så…

Super dejligt at købe større mængder så det bliver billigere hurtig levering

10 lutego 2026
Opinia niezależna

Tusind tak for de 5 stjerner, Anne! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er superglade for, at du er tilfreds, og vi glæder os til at sende endnu flere gode sager din vej! 🙌✨"

Oceniono na 4 z 5

De er gode og jeg har aldrig oplevet…

De er gode og jeg har aldrig oplevet problemer 👍

Hej Honey 🙋‍♀️

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi elsker at høre, at alt kører som smurt – det er lige præcis sådan, vi gerne vil have det. 👍

Vi er her, hvis du nogensinde får brug for os (men vi håber selvfølgelig, at det fortsætter uden problemer 😉)

Verdens bedste proteinpulver💪

Hurtig levering, og verdens bedste proteinpulver💪

Hej Allan 🙋‍♀️

Tusind tak for de flotte ord - wow altså, vi flexer med stoltheden! 💪 Vi er superglade for, at du er helt tosset med vores proteinpulveret (det er vi også!).

Vi skal nok fortsætte med at holde tempoet højt og kvaliteten i top! 🚀

Super gode produkter super hurtigt

Super gode produkter super hurtigt
Selv om jeg vil betegne mig selv som kødspiser med stort K, er jeg vild med NO serien. Man kan lave de retter man plejer, spaghetti og kødsovs, Tortillas eller man kan eksperimentere og finde nogle helt nye retter. Der er så mange muligheder med de produkter. Og så smager de godt

Hej Jonas 🙋‍♀️

Hvor er vi bare glade for, at du er vild med vores No serie - den kan nemlig noget helt unikt!

Og mulighederne, ja dem er der mange af, men skulle du nu mangle lidt inspiration, så er der masser at hente i vores opskriftsunivers på webshoppen, lige her 👉 https://bit.ly/44gTRqe

Jeanette // DAVA

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej