Oceniono na 5 z 5

Søren har hver eneste gang jeg har kontaktet ham altid gået den ekstra mil! Varmeste anbefaling herfra

Oceniono na 4 z 5

Vi er tilfredse med græsnørden, men hvis vi kan give forslag til at gøre vores oplevelse som kunder bedre, ville det være, hvis de kan give os flere råd til at gøre vores græs sundere (om hvordan man... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik fanget Søren fra Græsnørden, da han var igang i anden have, og han kom over og vurderede vores plæne med det samme. Tak for fleksibilitet og mulighed for at få hjælp med kort varsel. ! Vi fik a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har bygget nyt hus på Djursland og i den forbindelse skulle vi have anlagt have. Vi havde nogle skrappe krav til udformningen af plænen, hvilket Søren fra Græsnørden vejledte om samt udførte fo... Zobacz więcej

1. Pielęgnacja trawników
  2. Sklep dla majsterkowiczów
  3. Dostawca nawozów
  4. Sklep ogrodniczy
  5. Dostawca nasion

Napisane przez firmę

Pasioneret græsspecialist, med mange års erfaring som green- og groundskeeper. Professionelle græsfrø blandinger samt special gødningstyper alle til brug i sports- og brugsplæner.

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Top professionel og en total græs-nørd 😁

Top professionel og en total græs-nørd 🙂 Har vejledt os om forskellige løsninger til legepladser – og resultatet har været super godt hver gang. Som et ekstra plus er han imødekommende og leveringsstabil 👍

13 maja 2025

Odpowiedź od Græsnørden

Hej Kristian - tusind tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse 🙏😊

Oceniono na 5 z 5

Fornem service med godt resultat

Fornem service med godt resultat Det har gjort underværker. Søren er super flink.

22 kwietnia 2025

Odpowiedź od Græsnørden

Hej Martin, tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at min indsats har haft effekt!

Oceniono na 5 z 5

Mere rådgivning end man kunne forvente

Super god oplevelse

11 kwietnia 2025

Odpowiedź od Græsnørden

Hej Jan - god rådgivning er en selvfølgelighed når der er tale om kvalitetsprodukter 😉 Og tusind tak for din feedback, det giver energi til at fortsætte visionen om bedre græsplæner til alle!

Jeg ville vælge Græsnørden igen

Vi havde nogle skrappe krav til udformningen af plænen, hvilket Søren fra Græsnørden vejledte om samt udførte for os i sådan en grad, at alle vores kriterier blev indfriet.
Dernæst var Søren yderst professionel, imødekommende, lyttede tålmodigt til alt, hvad vi kom med.
Som nye have ejere har vi haft flere supplerende spørgsmål som Søren har svaret udførligt på.
Jeg vil på baggrund af min oplevelse varmt anbefale Græsnørden til min nabo.

22 września 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Græsnørden

Hej Alexander - det er en fornøjelse at hjælpe jer (og andre nybyggere) med min viden indenfor anlæggelse og vedligehold af græsplæner. Jeg ved hvad det betyder at have en flot græsplæne at lege på og det motivere mig til at hjælpe andre ☺️ Tusind tak for at du ville dele din oplevelse!

Oceniono na 5 z 5

Vi og vores græsplæne har nu de seneste…

Vi og vores græsplæne har nu de seneste 3 år haft Græsnørden som personlig greenkeeper - det er vi og særligt vores græsplæne meget glade for🤩

24 marca 2025

Odpowiedź od Græsnørden

Tusind tak for din anmeldelse Lars, det har været en fornøjelse at hæve standarten på din græsplæne de seneste år!

Oceniono na 3 z 5

Odpowiedź od Græsnørden

Hej Lars, tak for din ærlige anmeldelse - dem sætter jeg også pris på.
Som jeg for nyligt skrev ud til dig og alle mine andre kunder, så har det været en lidt udfordrende sæson med flere tørkeperioder. Men jeg var forbi din græsplæne d 3/9, så med den nylige regn så vil gødningen bestemt gøre sin virkning - måske ændre du din anmeldelse positivt senere ;-)
Mvh.
Søren - Græsnørden

Oceniono na 5 z 5

Vi har med stor succes benyttet…

Vi har med stor succes benyttet Græsnørden 2025 til at pleje vores forholdsvise nyanlagte plæne.
Vi havde en plæne med mange gule eller helt bare pletter, og havde selv uden held forsøgt med gødning.
Allerede efter første behandling fra græsnørden, fik viben grøn og tæt plæne. Efterbehandlingen senere på sommeren har styrket dette, og vi er gået fra en kedelig plæne anlagt på byggejord, til en robust og smuk grøn græsplæne.
Vi vil fremadrettet benytte os af græsnørden til vedligeholdelse af vores lille græsplæne.

8 sierpnia 2025
Opinia niezależna
Oceniono na 5 z 5

Når man er nørd på den fede måde

Søren er meget passioneret omkring græspleje, og hans entusiasme smitter af på os kunder i form af grønne og velplejede græsplæner. Samtidig bliver der fulgt op, hvis der er spørgsmål.

9 czerwca 2025

Odpowiedź od Græsnørden

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter jeg stor pris på!!

Oceniono na 5 z 5

Perfekt håndtering sf min bestilling…

Perfekt håndtering sf min bestilling som gør det selv. Jeg fik råd og vejledning inden produkterne blev sendt - en personlig snak omkring mit projekt.

22 maja 2024

Odpowiedź od Græsnørden

Hej Morten - tusind tak for anmeldelsen og for vores faglige snak. Det er altid skønt at kunne hjælpe med mine erfaringer, specielt når man stå med et nyt og ukendt projekt. Du skriver bare igen og så sender jeg grønne tanker mod Vejle Ø 😄🌱

Fantastisk plæne

Fantastisk plæne - selvom det var noget sent med 3. behandling i 2024.

3 kwietnia 2024

Odpowiedź od Græsnørden

Hej Kurt & Dorte - tusind tak for jeres anmeldelse! Og ja, blev lidt forsinket på sidste tur, men godt at plænen står fantastisk ☺️ Jeg glæder mig til at komme igen og takker for gen-bookning 🙏

Oceniono na 4 z 5

Jeg synes at plænen har været ok pæn

Jeg synes at plænen har været ok pæn. Men der har været vildt mange tidsler i plænen i år, så derfor ikke helt tilfreds.

19 marca 2024

Odpowiedź od Græsnørden

Hej Henning, tak for din anmeldelse. Ja, det er sgu træls med de tidsler, de kan godt være lidt genstridige, men fedt at du lige giver en anmeldelse alligevel ☺️👍

Oceniono na 5 z 5

Plænen har aldrig været flottere eller…

Plænen har aldrig været flottere eller tættere end nu, og tilmed helt uden ukrudt. Stor ros til Græsnørden.

6 marca 2024

Odpowiedź od Græsnørden

Skønt at hører, det er jo netop min mission med Græsnørden 😊 Tusind tak for din anmeldelse!

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej