ruime keuze ,verschillende honing ,oregano ,olijfolie , helaas wat minder gecharmeerd van de service , bij een grote bestelling zouden verzendkosten verdwijnen en ook als je bij de dranken van grieken... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Deze site leerde ik kennen nadat ik eens op Google had gezocht naar een specifiek product. Maar behalve datgene wat ik zocht, verkopen ze hier nog veel meer heerlijke dingen. Nu bestel ik er met enige... Zobacz więcej
Na onze vakantie in Chorasfakia Kreta waren mijn daar gekochte olijfzeepjes op. Ik had 3 stukjes meegenomen. De Griekse zeep is zo zacht en romig, mijn oudere huid 70+ wordt er helemaal z... Zobacz więcej
Webwinkel met de lekkerste producten uit Griekenland. Allemaal authentieke Griekse producten. Ilias en zoon Nikos importeren de producten zelf uit Griekenland. Wij kopen voornamelijk frisdrank, kr... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dé webshop met het grootste aanbod van kwalitatieve, scherp geprijsde Griekse levensmiddelen. Snel en betrouwbaar! 🇬🇷 Het geringe aanbod van Griekse kwaliteitsproducten op de Nederlands markt was voor ons de aanleiding om De Smaken van Griekenland in 2000 op te richten. Wij hebben ons assortiment zoveel mogelijk bij elkaar gerangschikt om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u een vraag of advies nodig, neem gerust contact met ons op!
Dane kontaktowe
Lamsoor 12A, 9738 AL, Groningen, Holandia
- desmakenvangriekenland.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Lekker snel en veilig binnen
Lekker snel en veilig binnen. Goede retsina en heerlijke ouzo. Dank jullie.
Helemaal goed
Artikelen helemaal top en voor een goede prijs. De bezorging door Post Nl waardeloos. Werd een dag later dan afgesproken bezorgd. Niet de schuld van de leverancier maar wel balen voor de gekoelde producten.
Vriendelijke mensen in de communicatie
Vriendelijke mensen in de communicatie. Mooi en leuk assortiment.
Soms verrassende dingen te koop.
Verzending en verpakking zeer goed.
I strongly recommend them
I strongly recommend them. I've been buying from them for 2 years. Never disappoints. I buy the olive oil & spices. They are by far 10 times better than the ones you find in the Netherlands in stores, and in the end you get the same price, just better quality.
Quick
Quick, well packed and even a little surprise product added. Great products! Wowzer
duidelijke en overzichtelijke site.
Mooie produkten met een goede text en…
Mooie produkten met een goede text en uitleg qua smaak verschillen betreffende de verschilende soorten olijfolie. Simpelweg gezegd; erg helder, iets wat ik persoonlijk erg waardeer
Top service
Voor de eerste keer besteld, én super tevreden! Ik was vergeten een koelbox voor diepvries mee te bestellen en kreeg de bestelling persoonlijk én gevroren tot aan de deur geleverd! Bedankt Ilias!
De baklava volgende keer in een extra zakje doen. De siroop was nu door de hele doos gegaan.
Verder was alles ok. Vond alleen de tsoureki erg droog.
Fijn snel geleverd.
Top service
Top service!
Verse producten, authentieke smaak, zorgvuldig verpakt en snelle levering.
Η παραγγελία μου έφτασε σε άριστη…
Η παραγγελία μου έφτασε σε άριστη κατάσταση και αν και περιείχε κατεψυγμένα, ήρθαν όλα σε σωστή θερμοκρασία μέσα σε κουτί αφρολέξ. Σας ευχαριστώ πολύ και για το δωράκι σας (σοκολατακια), είναι υπέροχα! Θα παραγγείλω ξανά σίγουρα!
Precies wat de winkel beloofd had.
Perfecte service
Goedemorgen
Vandaag mijn pakketje met wijn ontvangen en ik ben zeer tevreden goed en netjes verzorgd en er zat ook nog een leuke attentie bij
Voor het eerst besteld bij de smaak van Griekenland zeker niet de laatste keer
Goede olijfolie en snel geleverd.
It’s the only local place to buy good…
It’s the only local place to buy good quality taramasalate, :)
De “Kalamata olijfolie”.
De “Kalamata”, olijfolie smaakt heerlijk, goede service, goed ingepakt en snelle aflevering tot aan adres.
Een aanrader om hier de olijfolie te bestellen.
Een erg tevreden klant!
Doświadczenie Trustpilot