Net terug van Kreta en mijn kruiden vergeten. Besteld bij De Smaken van Griekenland. Snelle levering, goed verpakt. Kortom echt een aanrader! Dank jullie wel.
Zobacz, co mówią recenzenci
Na onze vakantie in Chorasfakia Kreta waren mijn daar gekochte olijfzeepjes op. Ik had 3 stukjes meegenomen. De Griekse zeep is zo zacht en romig, mijn oudere huid 70+ wordt er helemaal z... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dé webshop met het grootste aanbod van kwalitatieve, scherp geprijsde Griekse levensmiddelen. Snel en betrouwbaar! 🇬🇷 Het geringe aanbod van Griekse kwaliteitsproducten op de Nederlands markt was voor ons de aanleiding om De Smaken van Griekenland in 2000 op te richten. Wij hebben ons assortiment zoveel mogelijk bij elkaar gerangschikt om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u een vraag of advies nodig, neem gerust contact met ons op!
Dane kontaktowe
Lamsoor 12A, 9738 AL, Groningen, Holandia
- desmakenvangriekenland.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Net terug van Kreta en mijn kruiden…
Kortom echt een aanrader!
Dank jullie wel.
Extra kosten voor betaling met creditcard.
Onverwacht werden extra kosten voor een creditcard toegevoegd op het ogenblik van de betaling. Dit lijkt me hoogst ongebruikelijk in België. Op een klachtenmail kreeg ik een arrogant,onvriendelijk en niet-commercieel antwoord, waarbij ik aangeraden werd beter uit mijn doppen te kijken. Een negatief review werd niet gepubliceerd maar telefonisch werden me verwijten naar het hoofd geslingerd. Ik koop daar niet meer!

Odpowiedź od De Smaken van Griekenland
Heerlijke griekse producten besteld
Heerlijke griekse producten besteld, bij vragen krijg je een vriendelijke jongeman aan de lijn die je heel goed helpt.. Raad iedereen aan om hier iets te bestellen.
Απαράδεκτη συμπεριφορά
Έκανα παραγγελία κ στην συνέχεια με ενημέρωσαν ότι αν ήθελα να μου παραδοθούν τα κατεψυγμένα προϊόντα σε καλή κατάσταση θα έπρεπε να πληρώσω 10 ευρώ παραπάνω για το ειδικό καταψύκτη, προκειμένου να μου μεταφερθούν τα προϊόντα μου! Όταν αρνήθηκα να πληρώσω παραπάνω για το αυτονόητο έλαβα ένα απαράδεκτο τηλεφώνημα από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ο οποίος με απίστευτη ειρωνεία και απαξίωση φώναζε στο τηλέφωνο ότι τάχα μου δεν δέχεται κριτική για τον τρόπο που μεταφέρουν τα προϊόντα κ ότι " έτσι είναι κ άμα σου αρέσει"! Παραδέχτηκε δε ότι η έξτρα χρέωση οφείλεται στο γεγονός ότι " ... είδες τις τιμουλες στα προϊόντα" με απίστευτη ειρωνεία στην φωνή,υπονοοντας φυσικά ότι έχουν πολύ χαμηλές τιμές 🙄 κ αρα θα σου τα φάμε με άλλο τρόπο! Απαράδεκτος γενικά στην συμπεριφορά του! Εννοείται ότι ακύρωσα την παραγγελία μου!

Odpowiedź od De Smaken van Griekenland
Goede producten
Goede producten, eerlijke prijzen, prettige klantenservice en snelle levering.
Authentieke Griekse producten
Webwinkel met de lekkerste producten uit Griekenland. Allemaal authentieke Griekse producten. Ilias en zoon Nikos importeren de producten zelf uit Griekenland. Wij kopen voornamelijk frisdrank, kruiden en tomatenproducten. Maar de echte topper is de olijfolie die uit de olijfboomgaard van de familie Kotsiris zelf geoogst wordt. Er is in Nederland geen betere olijfolie te verkrijgen als deze van de familie Kotsiris. De winkel en webwinkel van de Smaken van Griekenland is een echte aanrader! Erg vriendelijke bezorgers en heb je het geluk dat Ilias zelf komt bezorgen dan is het een klein feestje... :) :)
#aanrader
Uitermate mooi en uitstekend
Uitermate mooie en uitstekende producten. Goede bezorging en levering.
Nemea wijnen zijn de top van Grece
Misverstand goed behandeld
Er was een misverstand over de houdbaarheidsdatum van een blik olijfolie dat ik had besteld,
doordat ikzelf niet goed had opgelet. Hierover werd ik keurig terug gebeld. Heel correct!
Makkelijk te bestellen en af te halen
Makkelijk te bestellen en af te halen. Vriendelijk personeel.
Zeer behulpzame mensen
Zeer behulpzame mensen, had Ilias aan de telefoon voor een vraag over wijn. Ruim assortiment en supersnelle levering!
Heerlijke Griekse producten
Deze site leerde ik kennen nadat ik eens op Google had gezocht naar een specifiek product. Maar behalve datgene wat ik zocht, verkopen ze hier nog veel meer heerlijke dingen. Nu bestel ik er met enige regelmaat producten die ik altijd spoedig en in goede orde krijg aangeleverd en ik geniet er altijd weer van. Heel blij dat ik deze site ontdekt heb.
Keurig netjes diepgevroren verpakt
Keurig netjes diepgevroren verpakt, donderdag of vrijdag worden de diepvries producten verzonden dit was mijn vraag die netjes werd beantwoord.
Aanrader voor echte Griekse Gyros en pitas
Excellent products, delivered with a smile!
Als gemixte Griekse, échte traditioneel Griekse voedingsmiddelen, aan huis bezorgd door échte Grieken, goedgemutst mét een lach! Dat is toch wat iedereen wil?!
Nu een aantal keer besteld (ivm zieke vader voornamelijk voedingspecifieke producten) en ik kan niet anders oordelen dan onwijs tevreden!
De volledig chemicaliën vrije, natuurlijke producten, rechtstreeks vanuit Griekenland!
Wat een ontzettend fijn en goed bedrijf, perfecte klantenservice, snelle en accurate bezorging.
Een dusdanig mooie onderneming, verdient zeker een paar mooie woorden en vanuit hier natuurlijk goede mond-op-mond reclame!
Petje af, en ontzettend bedankt!
Prima adres voor Griekse producten
Goede verzending omdat het hier om meerdere glazen potten honing betreft. Goed ingepakt. Product nog niet gebruikt, maar Kreta honing kennende zal dat wel goed komen,
Hele lekkere honing en ook de olijfolie…
Hele lekkere honing en ook de olijfolie is super. alles heel netjes verpakt.
Echt fantastisch
Echt fantastisch! Super geholpen, kwaliteit top! Zeker voor herhaling vatbaar.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.