Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Hele besøget var behageligt fra start til slut, og personalet var venligt og imødekommende. Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandren... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi var i dag til tandlægen med vores søn på 5 år, efter han havde et uheld og slog nogle tænder ud. Vi fik en tid hos tandplejeren Maria i Odense C. Vi mødte ind på klinikken og blev mødt med et... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
This was my second visit today and after my first visit in Odense super service. Ps.I have never ever liked Dentists with the exception of Jeppe, however, Barnabas and his assistant made me feel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bedste personale der får dig til at føle dig tilpasse og gennemgår hele processen med dig før de gør noget. Kæmpe anbefaling herfra
Reakcja na opinię
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Odense. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000, Odense, Odense C, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Fik en hurtig tid. Rigtig god behandling og dygtig og venlig tandlæge. Utrolig tilfreds for den behandling jeg fik.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Meget behagelig oplevelse og god service!

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Altid god og professionel behandling!

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Efter mange dårlige tandlægeoplevelser var dette den bedste. Ikke engang lokalbedøvelsen kunne mærkes, og en meget betændt tandudtrækning, som tandlægen selv sagde "var den værste, hun havde set", gjorde ikke ondt. Kan kun anbefales, og jeg kommer helt klart her fremadrettet. Det var den 45 minutters køretur værd. Så tak til Kathrine og den behjælpelige klinikassistent, som jeg desværre ikke fik navnet på, der var meget hjælpsom med min tandlægeskræk.
Fik desværre ikke vist mit studiekort, men det må gøres næste gang :)

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Sødt, imødekommende og hjælpsomt personale. Kom meget hurtigt til min tid. Altid god og prof. behandling hos Maria!

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Taget godt imod. Alle var rigtig søde. Kan anbefales.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Søde mennesker i klinikken. Alt var der styr på

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Meget sød og venlig tandplejer lavede et meget grundigt eftersyn med tydelig forklaring på, hvad hun gjorde.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Det var min gode tandlæge Dorthe Reimer, som jeg har fuld tillid til.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Meget venlig personale og utrolig professionel kan kun anbefales

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Venlig og høflig betjening. Alt er som man må forvente hos en tandlæge.
Lagde dog mærke til at der var skidt på røntgenapparatet, men det har jo ikke direkte kontakt med patienten, så umiddelbart ikke et problem.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Fin oplevelse, kom ind til tiden, ikke at det er mere end hvad man kan forvente men ikke altid det sker ved læge/tandlæge 🤷♂️. Derudover var tandplejeren grundig og hun fortalte hvad hun lavede, så en god oplevelse 💪💪💪💪💪

Stor anbefaling !
Dorte Rimer er min tandlæge gennem mere end 20 år . Hun er en fantastisk tandlæge og et dejligt menneske og jeg føler mig altid tryg og i gode hænder.
Damerne i receptionen var meget venlige og meget hjælpsomme.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Først møder man en utrolig smilene og forstående receptionist, med stor viden. derefter en rolig og dygtig tandlæge, samt en sød assistent. Med fokus på mig og mine behov.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Kompetence mennesker 👌- venlige, hjælpsomme og flexible . Skulle have skiftet fra min gamle tandlæge Charlotte Mogensen for lang tid siden 😳

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Erfarende tandlæge, forestående, hjælpsom, høflig, har det været min oplevelse hos dentalkllinkken.☺️

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Yderst venligt personale, samt. meget rene og pæne lokaler.
Kan anbefales.