Dentalklinikken - Nørrebro Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Nørrebrogade 160, 1., 2200 København, København N, DK

Oceniono na 5 z 5

Det er aldrig ligefrem en fornøjelse at gå til tandlægen, men hos tandlæge Peter Devel kommer man tæt på! Her er besøget præget af professionalisme og venlighed. Peter og klinikassistenten formår... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tandlæge Peter Devel er altid utrolig sød, hensynsfuld og professionel. Jeg har det VIRKELIG dårligt med at gå til tandlæge men Peter gør det hele lidt nemmere med sin virkelig venlige, professionel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min midlertidige krone faldt af igen lørdag morgen, og da min egen tandlæge havde lukket, fandt jeg denne klinik i København. Vi bor selv i Ringsted. Fra første telefonopkald til jeg gik ud ad... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid trygt at komme til tandlægen. Fået bøjle på, og det har været en god oplevelse, hele vejen igennem 🥳 Datoen er sat til i dag. Har netop fået nat bøjlerne og har sluttet forløbet. Fortsætter me... Zobacz więcej

1. Stomatolog
  2. Stomatolog kosmetyczny
  3. Klinika stomatologiczna
  4. Periodontolog – implanty dentystyczne
  5. Pogotowie stomatologiczne
  6. Wybielanie zębów

Napisane przez firmę

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Nørrebrogade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

• Nørrebrogade 160, 1., 2200, København, København N, Dania

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1022

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Oplevelsen kommer an på tandlægen

Jeg har tidligere haft tandlægen Fadi på klinikken, hvor jeg faktisk har følt et ret stort svigt.
Jeg er meget afhængig af, at bruge den samme tandlæge, fordi jeg har en skræk for tandlægetider.
Fordi jeg "bare" skulle have tjekket tanderne og have givet alm behandling, så gav Fadi mig videre til en anden behandler, uden at meddele det til mig. Det synes jeg egentlig er under al kritik - når det for nogen kan være meget sårbart at gå til tandlægen.

Derudover fik jeg for nogle år siden en misfarvning på min fortand, som Fadi sagde, at man ikke kunne gøre noget ved.

Her nogle år senere, er jeg inden hos Kathrine Vöge Grønvall Elleby. Som simpelthen er så behagelig, sød og enormt anerkendende for, at man har en vis tandlæge skræk. Hun giver en rigtig god behandling og hun virker virkelig som en, som gerne vil være et rigtig godt stykke arbejde og sætter en ære i det hun laver. Og oveni fortæller hun mig, at min misfarvning sagtens kan blive ordnet og gjort pænt igen.

Så alt tillid faldt til jorden da jeg havde Fadi. Desværre skal Kathrine videre i sin karriere og forlader klinikken, så kan ikke beholde hende som tandlæge, men hvor jeg dog håber, at klinikken har andre kvindelige tandlæger som hende 🙏. Stort tab for klinikken (i mine øjne).

Jeg håber i hvert fald, at mit næste tandlæge besøg hos klinikken bliver hos en som Kathrine. Skal bestemt ikke retur til Fadi, efter tilliden der er helt væk.

I får 5 stjerner pga Kathrine. Men skulle jeg bedømme ud fra tidligere oplevelser med Fadi, vil den ligge på 1 stjerne.

19 marca 2024

Odpowiedź od Dentalklinikken - Nørrebro

Tak for anmeldelsen og din beskrivelse af dine forskellige oplevelser hos os.

Vi har stor forståelse for, at det for mange er temmelig sårbart at gå til tandlæge, og vi gør derfor meget for at skabe tryghed og ro omkring hele tandlægebesøget. Fadi er en meget vellidt, erfaren og dygtig tandlæge, som netop er enormt rolig og god til vores patienter med tandlægeskræk. Vi beklager selvfølgelig meget, at du ikke kom ind til din faste tandlæge dengang. Omvendt er det også rigtig godt at høre, at du er blevet glad for at gå hos vores tandlæge Kathrine og at hun har kunne hjælpe dig med en misfarvet fortand.

Kathrine stopper ikke på Dentalklinikken, men rykker til en af vores andre klinikker, som ligger langt fra Nørrebro.

Dentalklinikken

5 stjerner :-)

Behageligt personale hele vejen rundt. Stor anbefaling herfra :-)

14 marca 2024

Kære Ali

Mange tak for den flotte anbefaling! 😊

Fik en hurtig tid

Fik en hurtig tid. Alle på klinikken var meget venlige og imødekommende. Følte mig fagligt og personligt godt behandlet af både tandlæge og assistenten.

9 marca 2024

Odpowiedź od Dentalklinikken - Nørrebro

Tak for anmeldelsen.🙂 Dejligt at høre, at du følte dig godt behandlet både fagligt og personligt og at du oplevede at blive taget godt imod af alle på klinikken.

Fik en hurtig akut tid

Fik en hurtig akut tid, venlig personale og fantastisk behandling

9 marca 2024

Mange tak for anmeldelsen! 🙂

Rigtig god oplevelse.

Rigtig dygtig og rar tandlæge og klinikpersonale. Fik en akuttid pga flækket kindtand. Tandlægen reddede tanden, og gav gode råd til det videre forløb, som jeg vil følge.

2 marca 2024

Kære Birthe

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse hos os og at du fik reddet din tand.

Oceniono na 5 z 5

Super fin behandling fik akut tid…

Super fin behandling fik akut tid lørdag eftermiddag og mit tandproblemer blev klaret med det sammen

17 lutego 2024

Odpowiedź od Dentalklinikken - Nørrebro

Tak for anmeldelsen :) Godt at høre, at det hele gik fint.

Imødekommende

Imødekommende, lyttede og anerkende behandler.

15 lutego 2024

Kære Rita

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at der blev taget godt hånd om dig.

Bedste tandlæge i byen!

Jeg lider af tandlægeskræk, har så meget der skal laves og har aldrig oplevet bedre behandling!

15 lutego 2024

Kære Joy

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det er dejligt at høre, at du har fået rigtig god behandling! :)

Kompetent tandlæge

Jeg kom ind til en akut tid hos Josef Maarof, som var meget kompetent og forstående.
Det var en meget behagelig oplevelse, du går trygt derfra, med en følelse af professionalisme og lettelse af at blive taget seriøst og hørt.
Helt klart 5 stjerner herfra 👍

10 lutego 2024

Kære Rasha

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos Josef og følte dig tryg og godt behandlet.

Tandrensning

God, grundig og kompetent behandling.

6 lutego 2024

Kære Birgitte

Tak for anmeldelsen :) Dejligt at høre, at du har fået grundig og kompetent behandling.

Oceniono na 5 z 5

Super søde og behagelige medarbejdere.

Super søde og behagelige medarbejdere.
Informerer fint og spørger løbende ind til ens tilstand.

6 lutego 2024

Kære Jan

Mange tak for anmeldelsen :) Dejligt at høre, at der bliver taget godt hånd om dig og at der bliver forklaret og spurgt ind undervejs.

Oceniono na 5 z 5

Ringede til akut klinikken og fik en…

Ringede til akut klinikken og fik en tid efter 5 min samme dag. Jeg havde en kæmpe tandpine.
Jeg er meget tandlægeskræk hvorfor det at gå til tandlægen ikke lige er mig.

Jeg informere receptionisten omkring det, og allerede ved ankomst viste hun meget omsorg.
Da jeg kom ind i tandlæge stolen brød jeg sammen, men de 2 gutter som skulle operere på mig var ekseptionelle! Meget rolige personer som fortalte alt hvad der skete, lavet en smule sjov mv. Super oplevelse!

Desværre er den plumpe der blevet lavet lidt for stor så jeg kan ikke tykke, men det skal nok blive klaret på onsdag hvor jeg har bestilt tid.

Tak for jeres service, det var rart for en som mig.

3 lutego 2024

Kære Jesper

Mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse og reflektere over dit besøg på klinikken. Det betyder meget for os.

Det er godt at høre, at du fik god hjælp i vores akutvagt til at håndtere din tandlægeskræk og oplevede forståelse og omsorg, både i receptionen og under behandlingen.

Wonderful dental practice

This practice has wonderful staff, from the receptionists to the dentists. Great treatment, calming professionals and no procedures just for the sake of it. I would recommend this dentist to anyone who is also afraid of dentists, they really take good care of you.

1 lutego 2024

Dear Jo

Thanks a lot for your review and your recommendation. We are pleased to hear you had a good experience at our clinic, despite your fear of dentists.

Best regards,
Dentalklinikken Nørrebro

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej