Venlig og dygtig tandlæge som er meget professionel og behagelig at få behandling af. Martin lytter til én og tager hensyn, hvis der er særlige behov der skal tages højde for. Dentalklinikken i Hill... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Som sædvanlig en god oplevelse, når man nu skal til tandlægen. God behandling fra jeg ankom til jeg gik igen. Tandplejeren informerede mig undervejs om status på mine tænder og tandkød.
Reakcja na opinię
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Hillerød. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Slotsarkaderne 300, Opgang A, 3400, Hillerød, Nordsjælland, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
hvis der er særlige behov der skal tages højde for.
Dentalklinikken i Hillerød får de bedste anbefalinger her fra.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hillerød
Tager god hensyn til patient, flot fin behandling👍

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hillerød
Blev behandlet i 14 minutter af en temmelig hårdhændet tandplejer, hvorefter jeg fik præsenteret regningen på 879 kr.
Jeg har fundet en anden tandlæge.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hillerød
Min første gang på klinikken.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hillerød
Som altid god og behagelig oplevelse.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hillerød
God information og følte mig tryg ved behandlingen

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hillerød
Tryg og rolig oplevelse hos tandlæge Erblina

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hillerød
I have visited clinic in Hillerød. I always have more than pleasant experience with my dentist Ahmad Quadri, he explains everything to me before he starts and during the procedure. All the staff in Hillerød are helpful, kind and always willing to go extra mile to help.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hillerød
Ventetid meget lille, kom hurtig ind. Fik besked om behandling og resultatet. Aftalt tid til næste tilsyn.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hillerød
Nino er den rareste mest blide og behagelige tandlæge jeg nogensinde har sat mine ben hos. Og jeg har ellers en hel del erfaring med forskellige tandlæger og som tidligere hjemløs har jeg os været forbi socialtandplejen. Men intet sted har jeg gået hvor de har givet sig så god tid til behandlingerne og jeg har heller ikk før oplevet nogen der er så god til at bedøve så man er smertefri. Jeg kan kun sige jeg har været mere end tilfreds og jeg er altså i gang med en behandling til 60000 med en del protese og en masse fyldninger samt nogen tandudtrækninger.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hillerød
Tændernes tilstand er vigtig for helbredet. Derfor er en dygtig tandlæge vigtig. Min gamle sluttede, så jeg måtte have en ny. Det blev Ahmad. Jeg blev mødt af en åben og imødekommende person. Han arbejdede sikkert og omsorgsfuldt, og jeg følte snart, jeg var i trygge hænder. Det slog mig, hvor meget faget havde udviklet sig, efter jeg for 80 år siden første gang sad i en tandlægestol. Der skal nok blive taget vare på mine gamle bisser. Den samme gode stemning prægede det øvrige personale. Jeg følte mig afslappet og velkommen.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hillerød
Virkelig rolig og dygtig tandlæge (Nino Ulrik) Klinkken har en god atmosfære.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hillerød
Jeg fik en god service og en kompetent behandling til aftalt pris! 😃

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hillerød
Lider frygteligt af tandlægeskræk, men den måde min tandlæge (Martin) har modtaget og indtil videre har behandlet mig på gør, at jeg er tryg når jeg skal til tandlægen.
Jeg kan på det varmeste anbefale dem, da alle er utrolig behagelige og servicemindede

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hillerød
Tandlægen var sød og imødekommende :-) Hun vidste jeg ikke er god til at komme til tandlægen pga dårlige erfaringer. Det var en god oplevelse 🙏

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hillerød
En skøn klinik med dygtige medarbejdere og i særdeles behagelige som jeg glæder mig til at se i december igen

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hillerød
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.