Dentalklinikken - Ballerup Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Hold-An Vej 70, 2750 Ballerup, Storkøbenhavn, DK

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse ifm alm tandeftersyn. Først fik jeg en meget grundig tandrensning af klinikassistent Halime. Dernæst kom tandlæge Sara til, tjekkede røntgenbilleder og tænder. Afsl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været patient på klinikken i flere år og har altid været meget tilfreds med både behandlingen og servicen. Alle er venlige og imødekommende, og jeg har altid haft en rigtig god oplevelse. En s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

At gå til tandlægen, handler for mig om tillid og om at blive taget alvorlig, når jeg giver udtryk for smerter forud for behandling og vi får en snak om det, eller når jeg sidder i stolen og bliver sm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk! Blevet anbefalet af både mine kunder, men også en kollega. Havde fået voldsom tandpine, om aftenen, dagen før og da jeg ringede om morgenen, kunne jeg komme til allerede kl.12. Min... Zobacz więcej

1. Stomatolog
  2. Stomatolog kosmetyczny
  3. Klinika stomatologiczna
  4. Periodontolog – implanty dentystyczne
  5. Pogotowie stomatologiczne
  6. Wybielanie zębów

Napisane przez firmę

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Hold-An Vej i Ballerup. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre. Vi glæder os til at høre fra dig - tak for at du tager dig tid til at anmelde os!

• Hold-An Vej 70, 2750, Ballerup, Storkøbenhavn, Dania

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 934

Napisz recenzję

God service, professionelle.

29 września 2025

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede god service og professionel behandling hos os 😊

Super god service

Super god service

22 września 2025

Kære Erkan,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet super god service hos os.

Dentalklinikken Ballerup🦷

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god og tryg behandling

Jeg fik opereret mine visdomstænder ud hos Dentalklinikken i Ballerup, og det var en virkelig god behandling. De var meget søde, og tog det hele i mit tempo.
De ringede også dagen efter for at høre mig hvordan det gik.
Så man føler sig tryg igennem det hele.
Jeg kan helt klart anbefale dem!

17 września 2025

Kære Emma,

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du følte dig tryg under din behandling i Ballerup – og at tempoet og den efterfølgende opfølgning gjorde en forskel for dig. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Visdomstænder

Jeg fik fjernet 4 visdomstænder hos Sirwan, hvilket var en virkelig god oplevelse. De var så venlige og helt utroligt dygtige. Jeg har haft ingen smerter overhovedet, hverken under eller efter operationen. Virkelig en anbefaling herfra.

12 września 2025

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse hos Sirwan, og at både behandlingen og opfølgningen har været helt uden smerter. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg og godt behandlet – og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Tak til Dentalklinikken i Ballerup

Tak til Dentalklinikken i Ballerup for omsorgsfuld og professionel behandling, særligt kan nævnes tandlæge Elmedina og tandlæge Mira. Derudover stor tak til klinikpersonalet, altid smilende, søde og imødekommende.
Jeg vil til enhver tid anbefale Dentalklinikken i Ballerup til andre.
Mvh. Tina

10 września 2025

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup

Tak for din fine anmeldelse, Tina! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos Elmedina, Mira og resten af teamet i Ballerup.

Omsorgsfuld/imødekommende/…

Omsorgsfuld/imødekommende/ italesættende🙏🏼🌿

8 września 2025

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup

Tusind tak for den flotte anmeldelse - vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse!

Oceniono na 5 z 5

Imødekommende og fagligt dygtige…

Imødekommende og fagligt dygtige medarbejdere

3 września 2025

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplever vores medarbejdere som både imødekommende og fagligt dygtige – det er lige netop dét, vi stræber efter hver dag.

Hamid er fantastisk

Hamid er fantastisk. Jeg føler mig i trygge hænder. Han anbefalinger til hjemmeplejen virker. Jeg er absolut ikke vild med at gå til tandlægen. Tak for i dag, alt føles helt perfekt nu.
(Er dog lidt træt af at du ikke er på GC mere :)

2 września 2025

Kære Belinda,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig i trygge hænder hos Hamid, og at hans anbefalinger til hjemmeplejen gør en forskel. Vi ved godt, at et tandlægebesøg ikke altid er det sjoveste, så det glæder os ekstra meget, at du går herfra med en god oplevelse. Vi sørger selvfølgelig for, at din ros bliver givet videre til Hamid.

Oceniono na 5 z 5

Her er man i trygge hænder

Her er man i trygge hænder. De lader dig være med hele vejen, så man ikke har en følelse af, at der er gjort noget, du ikke var forberedt på eller have spørgsmål til.
Klinikken har gennemgået en renovering og står flot, ren og præsentabel. Stemningen blandt personalet virker behagelig og respektfuld. De er meget kompetente til deres arbejde.

29 sierpnia 2025

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har følt dig tryg og godt inddraget i behandlingen – det er vigtigt for os, at ingen står tilbage med ubesvarede spørgsmål. Vi sætter også stor pris på din ros af både klinikkens rammer og personalets stemning og kompetencer.

Kære Dentalklinikken

Kære Dentalklinikken, jeg må bekende min synd… jeg har været jer utro 🙈 Men i dag vendte jeg tilbage til de trygge rammer hos Tandplejer Sabrina Sadi og jeg blev mindet om, hvorfor jeg aldrig burde have forladt jer! Hun er ikke bare vildt dygtig til sit arbejde, men også så sjov, at man nærmest glemmer, man sidder i tandlægestolen. Tak for at gøre en utro patient trofast igen 😅🦷

28 sierpnia 2025

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup

Tusind tak for din skønne og ærlige anmeldelse – vi kunne ikke lade være med at smile, da vi læste den! 😅 Vi er glade for, at du fandt tilbage til os og havde en god oplevelse hos Sabrina. Hun er både dygtig og god til at skabe en afslappet stemning, så vi sender selvfølgelig rosen videre til hende.

Altid en behagelig oplevelse

Altid en behagelig oplevelse, professionelt, hurtigt og billigt. Er er ikke i tvivl om at mine tænder er i gode hænder! Og som en lille side bemærkning så bliver der ikke mast på med alle mulige ligegyldige tilbud om kosmetiske “forbedringer”
A.

26 sierpnia 2025

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du altid føler dig i gode hænder hos os 🦷🪥

Oceniono na 5 z 5

Sarah er bare god til at hjælpe med min…

Sarah er bare god til at hjælpe med min tandlægeskræk, og er altid meget forsigtig og omhyggelig

22 sierpnia 2025

Kære Liselotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget at høre, at Sarah har hjulpet dig godt igennem din tandlægeskræk med forsigtighed og omhyggelighed – vi er glade for, at du føler dig tryg hos hende.

Oceniono na 4 z 5

Utrolig behagelige omgivelser

Utrolig behagelige omgivelser, søde og imødekommende ansatte, som udstråler kompetence og professionalisme.
Alt i alt en tryk og efter omstændighederne god oplevelse.

19 sierpnia 2025

Kære Stefan

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at du har følt dig godt tilpas i vores omgivelser og oplevet vores team som både imødekommende og professionelle. Det betyder meget for os.

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse fra jeg blev modtaget i receptionen til min behandling var slut.
Jeg kommer gerne igen.

15 sierpnia 2025

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup

Tusind tak for, hvor er de dejligt at høre at alt gik fint. Vi glæder os til at tage imod dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Venlig betjening fra alle ansatte

Venlig betjening fra alle ansatte. Fik undersøgelse og tandrensning af dygtig og venlig tandplejer, som gjorde det hele nænsomt og hurtigt.

11 sierpnia 2025

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup

Mange tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at behandlingen var nænsom og effektiv.💙

Oceniono na 5 z 5

Altid den bedste service og omsorg

Altid den bedste service og omsorg. Jeg er så tilfreds med Dentalklinikken og har været fast tilknyttet her i mange år. Klinikken har gennemgået en større renovering og tilbygning og alt fremstår nyt, pænt og rent. Kun varme anbefalinger herfra.

11 sierpnia 2025

Kære Majken

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din trofasthed gennem årene. Dejligt at høre, at du er tilfreds med både behandling og de nye rammer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen mange gange endnu :)

Oceniono na 5 z 5

Super dygtig personale i klinikken

Meget venlig og dygtig tandplejer der formår at rense mine tænder uden at jeg sidder oppe i loftet 👏super vejledning og det er simpelthen så fint at man altid kan få en hurtig tid - både til kontrol og hos tandlægen. Kan varmt anbefale klinikken 👏

8 sierpnia 2025

Kære Berit

Tak for din flotte anmeldelse! :) Vi er glade for at høre, at du føler dig godt tilpas hos os, og at du har haft en god oplevelse både med din tandplejer og at det er nemt at få en tid.

The Dentist is amazing

The Dentist is amazing. He make sure her patient is being taken care of.

30 lipca 2025

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup

Thank you so much for your kind words! We’re happy to hear that you felt well taken care of during your visit.

Best regards,
Dentalklinikken Ballerup

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej