Jeg har været igennem et tandblegningsforløb hos Dentalklinikken Amager, og det kan jeg varmt anbefale! Særligt stor tak til Danny, som har givet en utrolig professionel og nærværende betjening. Man... Zobacz więcej
Had a really great experience with Danny. I was in a lot of pain and honestly quite nervous before my appointment, but he made sure I felt comfortable and relaxed throughout the whole process. He was... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tandlægen har fulgt mig gennem adskillige år. Han overbehandler ikke. Jeg har fx et par begyndende huller, han holder øje med. De har været der i over 20 år... Senest har jeg fået udskiftet en sli... Zobacz więcej
Jeg følte mig helt rolig med tandlægen Raman. Han fortalte stille og roligt hvad der skulle ske og kunne fornemme når jeg havde brug for en pause. Samtidig med at hans assistent havde fornemmelse for... Zobacz więcej
- Stomatolog
- Stomatolog kosmetyczny
- Klinika stomatologiczna
- Periodontolog – implanty dentystyczne
- Pogotowie stomatologiczne
- Wybielanie zębów
Napisane przez firmę
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Amagerbrogade. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.
Amagerbrogade 146, 2300, København, København S, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Fantastisk behandling
Dentalklinkken amager er en dejlig klinik at komme i. Altid høfligt og smilende personale. Tandplejer Nille er altid meget rolig, omsorgsfuld og virkelig nem at snakke med. Hun giver en helt fantastisk behandling. Jeg er altid meget tryg ved at komme hos hende, og kan 100% anbefale hende.

God atmosfære venlig betjening
God atmosfære venlig betjening, faglige og kompetente, en god oplevelse

Smertefrit!
Fuldstændig fantastisk og meget behagelig behandling.
Der blev virkelig lyttet til mine behov!
En som mig, der har nåleskræk, vil jeg klart anbefale dette sted! Jeg blev jeg beroliget hele vejen igennem, og det var en totalt smertefri behandling, både under stikket og efterfølgende.

Thomas Jørgensen
Jeg var hos Thomas Jørgensen, utrolig rar og dygtig👍en meget fantastisk tandlæge, virkelig god og tryg oplevelse😊

Odpowiedź od Dentalklinikken - Amager
God oplevelse men kunne være bedre
Jeg var til mit første besøg hos Dentalklinikken, Amager nogle dage siden.
Uden at have ringet og givet mig besked, havde de rykket min konsultation 15 minutter tidligere og da jeg kom hastende fra arbejde, betød 15 minutter meget! Jeg opdagede det kun via påmindelsen da jeg skulle tjekke adressen. Det er sjældent jeg tjekker at dato og tid er som vi aftalte og ikke har ændret sig. Jeg er tidligere vant til at blive ringet op og godkende ændring af tid.
Da jeg ankom ventede jeg ydermere 20 minutter og ringede med klokken før jeg kom til. En mand stod og ventede lige så lang tid på at betale en regning, han endte med at gå uden, fordi det tog så lang tid.
Tandlægen var sød men meget hård da jeg fik renset tænder. Jeg måtte tage smertestillende om aftenen og kunne ikk tygge i æbler mm i 2 dage fordi mit tandkød gjorde så ondt. Jeg er en ung kvinde med sunde tænder og har aldrig oplevet det var så smertefuldt.

Som sædvanlig en god
Som sædvanlig en god, venlig og professionel oplevelse.

Bedrageri!
Blev inviteret til en gratis forundersøgelse og som der også står på deres hjemmeside får man gratis uforpligtende forundersøgelse inkl. røngten! Bagefter jeg havde været til det sender de mig en regning på små 1000kr for det røntgen jeg fik taget til forundersøgelsen! Har snakket med dem i telefon og de mener jeg skal betale. Det er bedrageri og bliver anmeldt! Hold jer langt væk.

Klinikken uden for kategori ville give 6 stjerner hvis jeg kunne
Efter et langt tilløb fik jeg endeligt taget mig sammen, og fik Louise til at se på mit smil (69 år gammelt) dette var den bedste beslutning jeg har truffet i mit liv. Lad mig nævne, at jeg nu efter 4mdr behandling har fået de flotteste tænder (efter Hollywood). Louise har en utrolig venlig og kompetent fremtoning, som gør at det færdige resultat er "uden for kategori" 6 stjerner!
Lad mig afslutte med et skulderklap til TOOBA i indskrivningen hende kan man kun blive løftet af når man ankommer til klinikken.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Amager
Super dygtig tandlæge(Raman) og…
Super dygtig tandlæge(Raman) og assistent. Som ved hvad de laver og gør det trygt at gå til tandlægen. Tak for god og tryg behandling.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Amager
Første gang ved denne tandlæge
Første gang ved denne tandlæge. Super grundigt arbejde uden en masse ekstra tillæg. Virkelig søde og rare.

Dygtige og yderst kompetente
Var rimelig bange for at høre, hvordan det stod til med mine tænder, men sekundet behandleren tog i mod mig, følte jeg mig i gode, kompetente hænder. Fantastisk og yderst livsbekræftende behandler. Glæder mig nærmest til mit næste besøg :)

Odpowiedź od Dentalklinikken - Amager
Kompetent behandling og styr på kommunikation og tid.
Styr på kommunikation og tid.
Oplevelse af meget kompetent og venlig behandling.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Amager
Behagelig oplevelse og høj faglighed…
Behagelig oplevelse og høj faglighed som altid.

Har du ondt i din tand
Har du ondt i din tand, så kontakt Otto , så er det ovre 😀

Odpowiedź od Dentalklinikken - Amager
Altid imødekommende personale og jeg…
Altid imødekommende personale og jeg har altid fået en god og tryg behandlin.

Professionel vejledning og behandling
Professionel vejledning og behandling, god atmosfære og trygt med personale der har været der i mange år.

Jeg var hos tandlægen Peter
Jeg var hos tandlægen Peter, som jeg plejer at komme til på Sundbyvester Plafs.
Han er nu rykket ind på Amagerbrogade 146.
Jeg blev som sædvanligt behandlet godt. Jeg fik en lille sludder med Peter og klinikassistenten bagefter.
Den eneste forskel er , at jeg nu skal til en tandplejer for at få tænderne renset.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Amager
Igen og som sædvanlig en god oplevelse
Igen og som sædvanlig en god oplevelse. Ses.
Henrik S R

God oplevelse - igen!!
Som altid en god og kompetent behandling hos tandlæge Peter 😊