Densidsteflaske Recenzje 205

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag kan i lugn o ro beställa mina varor, och som liten guldkant få mina varor fraktfritt hem till min dörr. Men skulle vilja få lite mer tipps på bra vita viner tex torra lite fruktiga att sitta ut... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Enkelt att lägga beställningen, snabb leverans. Tyvärr levererar ni via Airmee som alltid kommer sent på kvällen, ofta även senare än utlovat och då man måste signera leveransen är det troligen först... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Vinet var helt okej, en helt vanlig riesling som hade kostat ungefär detsamma på Systembolaget. I reklamen stod det att man fick fri frakt, men ändå behövde jag betala. Det är enklare att åka till Sys... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastiskt vitt vin Det röda inte lika toppen Leveranser kom väldigt snabbt och fint Behöver få bättre rött vin framöver och kanske rosé om ni har samma nivå som det vita jag köpt en riesling 🫶

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 205

Napisz recenzję

Hej Leif

Stort tack för din fina recension och de 5 stjärnorna! ⭐

Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både den snabba leveransen och att vinet föll dig i smaken. Det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge våra kunder.

Hoppas vi får äran att packa fler goda flaskor till dig i framtiden! 😊

Varma hälsningar,

Oceniono na 5 z 5

Enkelt och smidigt både att se…

Enkelt och smidigt både att se sortiment samt att beställa. Leverans gick snabbt och bra. Trevliga viner.

Hej Torbjörn

Stort tack för din fina recension och de 5 stjärnorna! ⭐

Det gläder oss verkligen att du tyckte det var enkelt att navigera i vårt sortiment och att beställningen gick smidigt. Vi jobbar hårt för att leveransen ska gå snabbt, så det är kul att höra att allt kom fram som det skulle.

Hoppas att vinerna faller dig i smaken!😊

Varma hälsningar,
Victoria DSF kunderservice 🍷

Smidigt

Smidigt o säkert

13 kwietnia 2026

Hej Britt

Tack för din recension!

Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde det som både smidigt och säkert – det betyder mycket för oss.

Om det någonsin är något vi kan hjälpa till med är du varmt välkommen att kontakta oss.

Önskar dig en härlig dag.

Oceniono na 1 z 5

SLUTA SKICKA REKLAM!!

SLUTA SKICKA REKLAM!!! Ni spammar mig med meddelanden och resepkterar inte att jag avregistrerat mig från att få nyheter från er!

Hej Mikael

Stort tack för din recension – och jag är verkligen ledsen att höra om din upplevelse 😊

Det är absolut inte den upplevelse vi vill ge, och jag förstår fullt ut din frustration. Om du har avregistrerat dig ska du självklart inte fortsätta få reklam från oss.

Jag vill gärna undersöka detta direkt och säkerställa att du blir helt avregistrerad korrekt. Du är varmt välkommen att skicka ett mejl till oss på support@densidsteflaske.se

Så ser vi till att få det stoppat med en gång.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta – och återigen ursäkta besväret 🍷

Diana, DSF Kundservice

billigt och smakade bra

13 kwietnia 2026

Hej Magnus,

Tack för din recension 😊

Jag är glad att höra att du har haft en bra upplevelse hos oss, och att du har fått prisvärt vin som dessutom smakar gott – det är verkligen härligt!

Jag hoppas att få se dig i shoppen igen snart och önskar dig en riktigt trevlig kväll.

Hej Jenny,

Tack så mycket för dina 5 stjärnor 😊

Jag är verkligen glad att höra att du har hittat ett gott vin till ett bra pris hos oss – det betyder mycket för oss.

Jag hoppas att du får en riktigt fin helg.

SaraDSF Kundservice 🍷

Hej Lena

Tack så mycket för din recension 😊

Jag är glad att höra att vinet föll dig i smaken och att din beställning kom fram snabbt – det är precis den upplevelse vi vill ge.

Jag hoppas att vi får se dig i shoppen igen snart och önskar dig en riktigt trevlig helg.

Sara, DSF Kundservice 🍷

Oceniono na 5 z 5

Suveränt från presentation till leverans

Bra och snabb leverans.
Bra prisnivå på
Bra kvalitet på vinerna

9 kwietnia 2026

Hej Lars

Tack för din fina feedback – det gläder oss verkligen att höra! 😊

Vi är glada att du är nöjd med både vårt sortiment, våra priser och leveransen. Det betyder mycket för oss att hela upplevelsen lever upp till dina förväntningar.

Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka igen snart!

Oceniono na 5 z 5

Gott vin till bra pris med snabb leverans

Snabb leverans. Fri frakt, Bra viner till rimligt pris

9 kwietnia 2026

Hej Lars

Tack för din recension 😊

Det är roligt att höra att du upplevde snabb leverans och är nöjd med ditt köp.

Jag hoppas att få se dig i shoppen igen snart.

Ha en riktigt trevlig helg!

Nöjd

Toppenfin!

8 kwietnia 2026

Hej Elena

Stort tack för dina 5 stjärnor 😊

Det betyder mycket för oss att du är nöjd, och jag hoppas att få se dig i shoppen igen snart.

Jag önskar dig en riktigt fin dag!

Oceniono na 5 z 5

Snabb och bra leverans av prisvärda viner! Tackar!

1 kwietnia 2026

Hej Bengt

Stort tack för din recension.

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både leveransen och våra viner 😊

Vi uppskattar din feedback mycket och hoppas att vi får möjlighet att skämma bort dig igen snart!

Ha en riktigt trevlig kväll.

Mycket bra vin!

8 kwietnia 2026

Hej Jonny

Stort tack för din recension.

Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med vinet 😊

Vi hoppas att du fortsatt kommer att njuta av många goda smakupplevelser hos oss – och du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Önskar dig en trevlig kväll.

Oceniono na 5 z 5

Enkelt och beställa med snabb frakt…

Enkelt och beställa med snabb frakt till dörren till bra priser!

7 kwietnia 2026

Hej Håkan

Tack för din fina recension!

Vi är verkligen glada att höra att du upplevde både en smidig beställning, snabb leverans och bra priser – det betyder mycket för oss 😊

Vi hoppas att få välkomna dig igen snart!

Önskar dig en härlig dag.

Snabb leverans till dörren

Snabb leverans till dörren! Perfekt att slippa åka och hämta. Goda viner och bra pris!

24 marca 2026

Hej Eva

Stort tack för din recension.

Vi är verkligen glada att höra att leveransen fungerade så bra och att det var enkelt och smidigt för dig.

Ännu bättre att vinerna föll dig i smaken – och till ett bra pris 🙌

Vi hoppas att du får stor glädje av dem – och vi finns här om du behöver mer!

Hej Leif

Stort tack för din recension.

Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du upplevde snabb leverans 😊

Vi hoppas att du blir nöjd med ditt köp och ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka till shoppen igen.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Oceniono na 1 z 5

Hej Bo

Vi beklagar verkligen att du har fått vänta så länge på din leverans ☹️

Vi har tyvärr haft en längre leveranstid än vanligt då vi har varit påverkade av helgdagarna under påsken, vilket har skapat en del förseningar i logistiken. Vi jobbar allt vad vi kan för att få ut alla beställningar så snabbt som möjligt.

Om du fortfarande inte har fått ditt paket, får du mer än gärna kontakta vår kundtjänst så att vi kan titta närmare på det åt dig.

Helt ok

Helt ok. Kan rekommenderas

Hej Harald

Tusen tack för din fina recension och din rekommendation! ⭐⭐⭐⭐

Det gläder oss mycket att höra att du har haft en bra upplevelse med ditt köp. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder den bästa servicen, så det är roligt att veta att produkten lever upp till förväntningarna.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med din flaska!

De bästa hälsningarna

Bra o snabb service

Bra o snabb service

26 marca 2026

Hej Peter

Tack för din recension 😊

Det betyder mycket för oss att höra att du har haft en bra och snabb upplevelse med vår service.

Om det någonsin är något vi kan hjälpa dig med, är du varmt välkommen att kontakta oss.

Önskar dig en härlig helg.

Oceniono na 2 z 5

Beställde 4 kartonger och fick 3

Beställde 4 kartonger och fick 3. Mailade om det och då skickades en till kartong. Fick då ett leveransdatum som strax innan det skulle ha kommit ändrades till dagen efter. Så det blev att passa en ny leverans 2 kvällar för att det blev fel första gången. Någon kompensation för att det skickades fel första gången med t ex en extra flaska - nej inte det.

19 marca 2026

Hej Roland

Tack för din recension.

Vi är verkligen ledsna för din upplevelse 😔

Det är självklart inte okej att du först får en felaktig leverans, och vi förstår att det har varit frustrerande både att behöva kontakta oss och att vänta hemma två kvällar på leverans. Det är definitivt inte den service vi vill ge.

Det är bra att vi fick skickat den saknade lådan i efterhand, men vi håller helt med om att hela förloppet kunde ha hanterats bättre. Det tar vi med oss internt så att vi kan förbättra oss framöver.

Om det är något annat vi kan hjälpa till med är du varmt välkommen att höra av dig igen.

Vi önskar dig en trevlig dag och en glad påsk.

Oceniono na 2 z 5

Leveranstid ändrades flera ggr

Leveranstid ändrades flera ggr. Bättre om det blir rätt från början. Faktura kom innan leveransen

2 kwietnia 2026

Hej Rolf

Tack för din recension.

Vi förstår verkligen att det är frustrerande när leveranstiden ändras flera gånger.

Det är fraktbolaget som justerar leveransdatumet under transporten. Det är självklart inte en optimal upplevelse, och vi tar definitivt med oss din feedback för att förbättra kommunikationen kring detta framöver.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller annat.

Önskar dig en fin dag.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej