Hvis du gerne vil have en ekstremt dygtig, omsorgsfuld og nærværende kørelærer - så skal du vælge Therese og Den Loyale Køreskole. Jeg er så taknemmelig for den støtte og rummelighed som jeg mødte... Zobacz więcej
Helt vildt god oplevelse hos den loyale køreskole. Jeg fik mit kørekort på 6 uger🙏🏽 Meget professionelle og fleksible, der bliver lavet en plan som passer til en. Jeg havde Therese som var super sød... Zobacz więcej
Den loyale køreskole er en køreskole der lever op til sit navn. Therese har en utrolig rolig evne til at forklare, og forsikre om der ikke findes dumme spørgsmål. Hun har et godt overblik over di... Zobacz więcej
Jeg har netop bestået min køreprøve og har kun godt at sige om Therese som kørelærer. Jeg har altid været bange for at køre i bil, og da jeg ikke har haft brug for det tidligere, har jeg ikke fået tag... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi tilbyder kørekort med høj ekspertise både til nye billister og generhververe.
Amager strandvej 58B, 2300, københavn S, Dania
- info@denloyalekoreskole.dk
- denloyalekøreskole.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jeg tog mit kørekort hos Therese
Jeg tog mit kørekort hos Therese, og havde en rigtig god oplevelse
Bedste køreskole i Danmark!
Den loyale køreskole er helt klart en KÆMPE anbefaling! De har den mest motiverende og bedste kørelærer man kunne ønske sig. Jeg gik på en anden køreskole inden jeg skiftede til den loyale køreskole, og kunne virkelig ikke være gladere for min beslutning. Lige siden jeg skiftede gik, der ikke lang tid før jeg havde mit kørekort i hånden takket været min kørelærer Therese! De er virkelig dedikeret til deres elever og får dig hurtigt igennem forløbet. Så hvis du tvivler eller tænker over, hvilken køreskole du skal starte på er Den loyale køreskole helt klar en kæmpe anbefaling herfra!
God oplevelse
God oplevelse. Fokus på det køretekniske. Kørelærer Therese er god til at fornemme dit niveau og køreplanen fastlægges i fællesskab efter dit behov. Det rart at komme på køreskolen, godt sted og god tone.
Dygtig kørelærer
Jeg tog mit kørekort hos Therese, og havde en rigtig god oplevelse
Tip top køreskole
Fantastisk køreskole med den bedste…
Fantastisk køreskole med den bedste kørelærer!
Glad og smilende, utrolig serviceminded og dygtig kørelærer!
Det skal siges at det har været alle pengene værd og oplevelsen igennem forløbet har været nem og hurtig.
Den Loyale Køreskole er en skole med høj tilfredshed
Den Loyale Køreskole er en skole med meget erfaring og går meget i deres elevers behov lige fra valget af køretøj til læringsstil. Der prioriteres at eleven får afsluttet sit forløb efter sit behov og der er meget fleksibilitet.
Jeg har haft meget gavn af deres hjælp og er ked af jeg først skiftede til deres skole på et sent tidspunkt.
Det kan varmt anbefales og man er i gode hænder undervejs.
/Hussain
Bedste køreskole man kan finde på…
Bedste køreskole man kan finde på amager. super dygtigt Kørelære, gode til at lære fra sig og forklar tingende så man forstår det men det samme.
Virkelig den bedste køreskole
Virkelig den bedste køreskole nogensinde. Jeg gik på en anden køreskole, som virkelig bare var det værste, men jeg fik så anbefalet denne køreskole af mange venner, og efter jeg startede hos den loyale køreskole, så fik jeg kørekortet inden for en måned!
Bedste på Amager!
Rigtigt god og professionel service
Rigtigt god og professionel service, helt klart den bedste køreskole i København.
🌟🌟🌟🌟🌟
Fremragende køreskole
En god køreskole, der har venligt personale. Sætter virkelig energi og tid i, at eleverne forstår teorien og hvad det vil sige at køre bil. Kan klart anbefales!
Super god køreskole
Super god køreskole! Det er nogle dygtige og kompetente undervisere og kommunikationen er generelt god hele vejen rundt. Jeg var stor fan af, at det var et lynkursus, så man fik kørt 2 gange om ugen fast. Rigtig flot indrettet! Det hele spiller! Helt klart 5 stjerner fra mig.
Super god køreskole nem bestående
Super god køreskole de fleste i min omkreds har taget kørekort hos Therese inklusiv mig selv er du seriøs er du bestående superhurtigt og kommer igennem som smør den loyale køreskole tager altid mod dig med et smil
Kan hel klart anbefales
Kan hel klart anbefales. Fantastiske priser og jeg kom virkelig hurtig igennem forløbet.
Fantastiske kørelærere og…
Fantastiske kørelærere og teoriundervisere, Hjælpsomme og fleksible - mine behov og udfordringer blev prioriteret. Kan klart anbefales!
Bedste oplevelse ever
Bedste oplevelse ever!
Kan helt klart anbefales herfra.
Super god kørelærer som prioritere en.
Fremragende køreskole
Fremragende køreskole. Kørelæreren tager sig pisse godt af sine elever.
Kan klart anbefales.
Gode køreskole
Gode køreskole, fik en rigtig god og professionel service, kørelære var virkelig dygtig og hjælpsom, anbefaler meget det her sted 👍
Den bedste køreskole på Amager