Den Loyale Køreskole Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Hvis du gerne vil have en ekstremt dygtig, omsorgsfuld og nærværende kørelærer - så skal du vælge Therese og Den Loyale Køreskole. Jeg er så taknemmelig for den støtte og rummelighed som jeg mødte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Helt vildt god oplevelse hos den loyale køreskole. Jeg fik mit kørekort på 6 uger🙏🏽 Meget professionelle og fleksible, der bliver lavet en plan som passer til en. Jeg havde Therese som var super sød... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den loyale køreskole er en køreskole der lever op til sit navn. Therese har en utrolig rolig evne til at forklare, og forsikre om der ikke findes dumme spørgsmål. Hun har et godt overblik over di... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har netop bestået min køreprøve og har kun godt at sige om Therese som kørelærer. Jeg har altid været bange for at køre i bil, og da jeg ikke har haft brug for det tidligere, har jeg ikke fået tag... Zobacz więcej

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Vi tilbyder kørekort med høj ekspertise både til nye billister og generhververe.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

134 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 39

Napisz recenzję

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole, hvor du bliver klædt rigtig godt på til at begå dig ude i trafikken.
Og kørelærer virkelig lære fra sig.
Bestod både teori og kørekort på første hug.

8 listopada 2024

Fantastisk oplevelse

Var nød til at skifte køreskole da jeg havde det svært ved at nå faste tider til lektioner i andre skoler mens jeg også arbejder fuldtid. Jeg sat rigtig meget pris på at Therese altid var meget imødekommende og hjælpsomme med at finde tid til både teori og kørelektioner der kunne passe mig, og fordi dansk ikke er mit førstesprog, var hun også virkelig god til at forklare ting på engelsk når det var nødvendigt. Hun er meget grundig og holder øje på dine stærke og svage sider og laver planer til hvordan du kan blive bedre hver gang. Vil 100% anbefale!

16 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Really great driving school, definitely recommend!

I had really great experience getting my driving license with Den Loyale Køreskole. Therese is a fantastic teacher - very attentive, caring, detailed in her explanations and very structured. I am very happy with my driving school choice and would absolutely recomend.

16 października 2024

Min bedste anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Der er mange gode ting at sige om Den Loyale Køreskole. Det vigtigste er, at Therese engagerer sig i dig som et helt menneske. Det var meget værdifuldt for mig, for det gjorde mig tryg i trafikken og fik mig til at føle mig i de bedste hænder. Jeg troede aldrig jeg ville få kørekort, men jeg bestod begge prøver i første forsøg. Jeg kan se, at der er mange fine anmeldelse af køreskolen her, og det forstår jeg godt! Jeg er glad for mit kørekort, men jeg kommer til at savne køretimerne!

2 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Virkelig god kørelærer har været nu på…

Virkelig god kørelærer har været nu på 3 køreskoler og jeg kan med glæde anbefale den søde theresa som kørelærer, hele forløbet var som det skulle være og hun er virkelig god til at få anskaffet køreprøver og teoriprøve i en fart!!

3 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Uopmærksom kørelærer

Uopmærksom kørelærer.

Lå bag skolevognen i en kø på motorvejen lige efter øresundsbroen d.20/9 ved 8/9 tiden. Der sad kørelæreren med sin kvindelige elev og hyggesnakkede mere end de koncentrerede sig om den tætte kø. Ved to tilfælde af vejbaneskift blev der ikke blinket i det de kørte lige ind foran os.

20 września 2024

Stor anbefaling

Jeg kan virkelig anbefale denne køreskole. Teoriholdene er små, så der er tid til hver elev. Du bliver fulgt af Therese fra start til slut, så dit forløb er struktureret og sammenhængende. Køreskolen har stor erfaring med mennesker med psykiske handicaps og udfordringer, og du vil føle dig tryg igennem forløbet.
Therese laver et skræddersyet forløb til hver elev, hvilket fik mig til at bestå begge prøver i første forsøg.

1 lipca 2024

Excellent driving school

Excellent driving school! Therese was able to help me by having all lessons in English and helped with the entire process of getting my licence, including all of the Danish administration work.
She’s an excellent teacher, is calm and confident and gives clear direction.

11 marca 2024

kæmpe anbefaling!!!!!

Jeg er så glad og taknemlig for jeg valgte Den Loyale Køreskole.
Jeg har tidligere haft en anden køreskole. Men efter jeg skiftet til Therese, har jeg aldrig følte mig presset eller stresset, og Therese tog sig tid til at forklare og guide mig gennem det hele.
Den loyale køreskole er helt klar en kæmpe anbefaling herfra!

5 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg anbefalet stærkt Den Loyale…

Jeg anbefalet stærkt Den Loyale Køreskole! Therese (kørelære) er super dygtig og får en til at føle sig tryg pga den måde hun altid er rolig på. Jeg har kun gode ting at sige om køreskolen

11 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Københavns bedste køreskole og kørelærer

Jeg vil opfordre alle, som skal have kørekort, og bor i København, til at gøre det hos Therese.
Hvorfor?
Therese er meget grundig, og har altid styr på forløbet. Hun er meget proaktiv ift. at booke tider hos borgerservice samt til teoriprøven og selve køreprøven. Du vil ikke vente i lang tid til at få en tid, som jeg har oplevet hos en anden køreskole.
Hun er desuden meget professionel, og er ikke interesseret i at spilde elevens penge ved at insistere på uendelige ekstra køretimer, som jeg også har oplevet hos en anden køreskole. Er du elev hos Therese vil du opleve, at du kan tage køreprøven indenfor relativ kort tid.
Thereses undervisning, vejledning og råd er meget brugbart, og man føler sig velforberedt når man skal op til køreprøven.
Til sidst kan man tage kørekort på dansk, engelsk eller arabisk hos hende.
Jeg vil anbefale, at alle, som gerne vil få kørekort, og især dem, som synes det er svært, eller ikke har oplevet fremgang hos andre køreskoler, tager deres kørekort hos Therese. Det vil du ikke fortryde!

29 stycznia 2024

Virkelig god køreskole

Jeg har netop afsluttet mit kørekortforløb hos Den Loyal Køreskole, og jeg er super glad for det hele!
Jeg følte mig aldrig presset eller stresset, og Therese tog sig tid til at forklare og guide mig gennem det hele. Jeg kan kun varmt anbefale denne køreskole, til eleven som søger tillid, tryghed og hurtighed:)).

15 grudnia 2023

Super Service

A very good driving school where quality is a big priority. I was treated very well and i got my license surprisingly fast...very good teacher that pays attention to details and makes you very prepared for both the theory and practical exams so can take them with full confidence...thankyou!!!

23 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Therese er en helt fantastisk kørelære

Therese er en helt fantastisk kørelære. Hun lærte mig på kort tid, at blive tryg ved at køre bil og bestod min første køreprøve efter 3 måneder sammen med Therese.
Hun er super organiseret og booker køretimer ind i god tid, så man hele tiden har et overblik over hvor langt man er i sit forløb.
Kæmpe anbefaling herfra!

10 lipca 2023

Therese er professionel

Therese er professionel, varm, tålmodig, terapeutisk og dygtig!
Jeg kom fra en anden køreskole, som desværre ikke opfyldte mine kriterier for planlægning og kommunikation, derfor skiftede jeg til Den Loyale Køreskole. Jeg blev mødt af ren business og pålidelighed, som jeg havde efterspurgt! Therese er meget organiseret og kompetent! Jeg var tryg ved første kørsel med hende og udviklede mig enormt meget på den korte tid, jeg kørte med hende. Når du kører med Therese, lærer du noget HVER gang! Du mærker tydeligt fremskridt på din egen kørsel for hver gang, du sætter bag rattet med hende! Therese engagerer sig i dig som menneske, og bruger god tid på at mærke efter, forud for hver kørsel, hvor du er rent mentalt - noget som jeg har sat stor pris på! Og hun bruger også god tid på at evaluere hver kørsel sammen med dig! Jeg ville ønske jeg have startet ud hos Den Loyale Køreskole, for vil anbefale Therese til enhver tid! 5 store ⭐️ fra en meget taknemmelig køreskoleelev.

6 lipca 2023

Bedste køreskole

Tålmodig, venlig og grundig undervisning. Kan kun anbefales. (I modsætning til ham der har givet tre stjerner på en mistanke, så har jeg rent faktisk gået på skolen).

9 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg tilmeldte min 17-årlige datter den…

Jeg tilmeldte min 17-årlige datter den loyale køreskole efter at have undersøgt mulighederne i København. Det var ikke den billigste, men den var fantastisk for hende og kørekortet var i hus efter 3 måneder og min datter følte sig rigtig godt hjulpet gennem både teori og køretimer. Kan kun anbefales.

11 maja 2023
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej