denksport.com Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

vlotte versturing van de boekjes en de puzzelboekjes zijn lekker gevarieerd. Ik moet goed nadenken bij sommige puzzels, andere zijn weer makkelijker. Goed voor de hersenen. kan er lekker lang mee toe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestelling zoals altijd snel geleverd. In dit geval ging het om een cryptogrammenboek van Jan Meulendijks. Die zijn bij mij favoriet maar vaak niet in winkels verkrijgbaar.

Oceniono na 3 z 5

Goede website, goed assortiment en meestal levering volgens belofte. Alleen de klantenservice is bar slecht. Al een paar keer gebeurd dat ik helemaal geen reactie heb ontvangen op mijn vraag.

Oceniono na 5 z 5

Al jaren koop ik doorlopers van denksport. Er is geen betere aanbieder van puzzels met de juiste moeilijkheidsgraad. Wel vind ik de prijs steeds hoger worden dat ik bijna afhaak.

Informacje dotyczące firmy

1. Wydawca

O denksport.com

Napisane przez firmę

Sinds 1930 is Denksport dé puzzelmaker van Nederland en België. Of het nu gaat om een sudoku, woordzoeker, kruiswoordraadsel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op elk niveau. Ons gevarieerd puzzelaanbod is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens goed voor het brein. Iedereen kan puzzelen met Denksport!

Daarnaast heeft Denksport een breed aanbod van hardcover puzzelboeken in interessante thema's als kunst, sport, muziek en kaarten. Vaak in samenwerking met partners als Het Rijksmuseum, De Top 2000, De Grote Bosatlas of De Zeven Zussen.

Denksport.com is onderdeel van de Keesing Media Group en geeft ook andere merken uit als: Sanders, Tien voor Taal, Jan Meulendijks, Win! en Puzzel & Win.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 558

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ik heb ruim 2 weken geleden een…

Ik heb ruim 2 weken geleden een bestelling geplaatst, maar nog steeds niets ontvangen.

24 maja 2026

Odpowiedź od denksport.com

Beste puzzelaar, ik zie dat je bestelling op 26 mei is geleverd. Ik heb de track-and-tracecode naar je gemaild.

Veel afwisseling

Veel afwisseling. Toffe kruiswoordraadsels

10 maja 2026

Odpowiedź od denksport.com

Ik zal je compliment doorgeven aan de puzzelmakers en natuurlijk... bedankt voor de 5 sterren 😊

Blij mee!

Leuke puzzelboekjes, kan zo goed oefenen voor de drie- en vier sterren puzzels, top!

30 marca 2026

Odpowiedź od denksport.com

Mooi zo! Wie weet op welk niveau je volgend jaar zit.

Goede prijs

Goede prijs, inclusief verzenden en snelle levering

9 maja 2026

Odpowiedź od denksport.com

Betere deal kun je niet krijgen. Heel veel puzzelplezier en bedankt voor de 5 sterren.

De puzzelboekjes van Denksport staan bij mij op 1

De puzzelboekjes van Denksport staan bij mij op nr.1
De editie die ik graag wilde hebben was helaas uitverkocht. Via Denksport kreeg ik er een opgestuurd(zonder verzendkosten!).
Top service, alsnog hartelijk dank!!

5 maja 2026

Odpowiedź od denksport.com

Dankjewel voor de 5 sterren 😊 We doen ons best om de service op niveau te houden. Dus extra fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

Oceniono na 5 z 5

De leukste en de prettigste boekjes!!

Al jaren maak ik van tijd tot tijd puzzels. Heerlijke ontspanning!
Máár, alléén de puzzelboekjes van Denksport!! Die vind ik het prettigst en het leukst!!

7 maja 2026

Odpowiedź od denksport.com

De Denksport-puzzels zijn ook gewoon de beste 😉 Dankjewel voor de 5 sterren.

prima / leuk puzzels

bestelling verloop prima. erg leuk puzzels te doen, kan moeilijk stoppen met puzzel als ermee bezig bent.

20 kwietnia 2026

Odpowiedź od denksport.com

Niet kunnen stoppen met puzzelen? Altijd nog beter dan uren een serie streamen of op social media zitten. Heel veel puzzelplezier.

Veel te laat geleverd

Puzzel en win was nog maar 2 dagen in te sturen. Klacht over ingediend maar niets meer van vernomen helaas. Vind dat het blad puzzel en win niet meer moet verkopen als de klant dan maar 2 dagen de tijd heeft om het in te sturen.

3 maja 2026

Odpowiedź od denksport.com

Beste puzzelaar, wat vervelend om te horen. Als je wilt, kun je de puzzel gratis retour sturen. Dat lost het probleem helaas niet op, maar je krijgt dan wel je geld terug.

Hieronder vind je het retouradres:

Keesing Nederland
Antwoordnummer 46295
1060 WC Amsterdam

Nog even dit: vergeet bij het retourzenden van de puzzel niet je naam, adres en IBAN-gegevens te vermelden. Geef ook aan dat je graag je geld terug wilt ontvangen.

Oceniono na 1 z 5

Een poos geleden heb ik het terug…

Een poos geleden heb ik het terug gestuurd en een nieuwe besteld met evt bijbetaling Maar tot op heden nog niets gehoord of ontvangen. Ik wacht af vrgr Dick knopert

29 kwietnia 2026

Odpowiedź od denksport.com

Beste puzzelaar, wat vervelend om te horen. Zou je ons kunnen laten weten om welk adres en welke puzzel het gaat? Ons e-mailadres is: klantenservice@denksport.nl.

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je ontvangt waarvoor je hebt betaald.

Oceniono na 4 z 5

Het is uitdagend en stimuleert daarom…

Het is uitdagend en stimuleert daarom ook om je middels inspanning steeds weer te ontspannen.
Ank 🍀

30 marca 2026

Odpowiedź od denksport.com

Inspannen om te ontspannen… een mooie samenvatting van het effect van puzzelen op de mens 😊 Dankjewel voor de 4 sterren.

Oceniono na 3 z 5

2 boekjes besteld

2 boekjes besteld, japans is goed, MAAR tectonic is WAARDELOOS.
Ook bezorgtijd bij jullie is belachelijk. Ik zal nooit meer bij jullie een puzzelboekje bestellen.

1 maja 2026

Odpowiedź od denksport.com

Oei, ok… en dan nog steeds 3 sterren? Dan ben je blijkbaar wel heel tevreden over de Japans.

Dat gezegd hebbende: als je ons laat weten wat je zo waardeloos vindt aan de Tectonic, kunnen wij je misschien verder helpen. Je kunt je feedback mailen naar klantenservice@denksport.nl.

Wat betreft de levertijd: onze puzzels worden niet alleen in Nederland verkocht, maar door heel Europa. Om logistieke redenen zit ons verzendhuis daarom in Midden-Europa. Hierdoor kan het soms iets langer duren voordat je je puzzel ontvangt, maar zo kunnen we deze wél zonder verzendkosten versturen.

Veel verschillende puzzelboeken.

Veel verschillende puzzelboeken.
Word snel geleverd en ik ben fan van 10 voor taal Filippine zo ook de vakantieboek Filippine 10 voor taal

26 kwietnia 2026

Odpowiedź od denksport.com

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent 😊 Nog een fijne dag en heel veel puzzelplezier.

Oceniono na 5 z 5

Hele leuke verrassende uitgave waar…

Hele leuke verrassende uitgave waar veel variatie in zat zodat het nooit saai werd. Top!

9 stycznia 2026

Odpowiedź od denksport.com

Dankjewel voor de 5 sterren. Ik zal je compliment doorgeven aan de puzzelmakers 😊

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej