denksport.com Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Goede website, goed assortiment en meestal levering volgens belofte. Alleen de klantenservice is bar slecht. Al een paar keer gebeurd dat ik helemaal geen reactie heb ontvangen op mijn vraag.

Oceniono na 5 z 5

vlotte versturing van de boekjes en de puzzelboekjes zijn lekker gevarieerd. Ik moet goed nadenken bij sommige puzzels, andere zijn weer makkelijker. Goed voor de hersenen. kan er lekker lang mee toe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestelling zoals altijd snel geleverd. In dit geval ging het om een cryptogrammenboek van Jan Meulendijks. Die zijn bij mij favoriet maar vaak niet in winkels verkrijgbaar.

Oceniono na 3 z 5

Het 3 sterren Cryptogrammen puzzelboekje is eerder 3,5 a 4 sterren qua moeilijkheidsgraad. De ene puzzel is prima te doen maar de volgende veel moeilijker. Niet consequent op hetzelfde niveau gemaakt.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wydawca

O denksport.com

Napisane przez firmę

Sinds 1930 is Denksport dé puzzelmaker van Nederland en België. Of het nu gaat om een sudoku, woordzoeker, kruiswoordraadsel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op elk niveau. Ons gevarieerd puzzelaanbod is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens goed voor het brein. Iedereen kan puzzelen met Denksport!

Daarnaast heeft Denksport een breed aanbod van hardcover puzzelboeken in interessante thema's als kunst, sport, muziek en kaarten. Vaak in samenwerking met partners als Het Rijksmuseum, De Top 2000, De Grote Bosatlas of De Zeven Zussen.

Denksport.com is onderdeel van de Keesing Media Group en geeft ook andere merken uit als: Sanders, Tien voor Taal, Jan Meulendijks, Win! en Puzzel & Win.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji

Napisz recenzję

Goede website, slechte klantenservice

Opinia niezależna

Zweeds is fantastisch

Het zweeds puzzelen stilt mijn puzzelhonger!! Liefst zo hoog mogelijke graad

7 czerwca 2026

Odpowiedź od denksport.com

Heerlijk, toch? Geniet van het mooie weer en natuurlijk; heel veel puzzelplezier 😊

Oceniono na 5 z 5

Fijn hoog niveau tectonic puzzels

Fijn hoog niveau tectonic puzzels. Liever in een boekje dan online.

5 czerwca 2026

Odpowiedź od denksport.com

Wat fijn om te horen 😊 Leuk dat je de Tectonic-puzzels van een hoog niveau waardeert en ze liever op papier maakt dan online. Heel veel puzzelplezier!

Oceniono na 5 z 5

Goede levering duurde wel iets langer

Goede levering duurde wel iets langer, maar maakte niet uit

17 lipca 2026

Odpowiedź od denksport.com

Dankejwel voor de 5 sterren.

Misschien leuk om te weten: onze puzzels worden niet alleen in Nederland verkocht, maar door heel Europa. Om logistieke redenen zit ons verzendhuis daarom in Midden-Europa. Hierdoor kan het zijn dat je iets langer moet wachten op je puzzel, maar we kunnen ‘m dan wél zonder verzendkosten naar je versturen.

Oceniono na 5 z 5

Bestelling zoals altijd snel geleverd

15 lipca 2026

Odpowiedź od denksport.com

Wat fijn om te horen dat je bestelling weer snel is geleverd 😊 Heel veel puzzelplezier.

Oceniono na 3 z 5

Papier vakantieboekje is veel dunner

Het papier van het vakantie boekje is veel dunner dan normaalgesproken hierdoor drukken de stiften nu door. Erg jammer..

14 lipca 2026

Odpowiedź od denksport.com

Beste puzzelaar, bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat het dunnere papier van het vakantieboekje ervoor zorgt dat de stiften doordrukken. We begrijpen dat dit vervelend is. We geven je feedback door aan de afdeling die over de productie gaat, zodat dit meegenomen kan worden. Bedankt dat je dit met ons deelt.

Oceniono na 5 z 5

OP MIJN VERJAARDAG KREEG IK EEN PUZZEL…

OP MIJN VERJAARDAG KREEG IK EEN PUZZEL BOEK ALS CADEAU

8 sierpnia 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od denksport.com

Een puzzelboek is natuurlijk een mooi cadeau voor je verjaardag. Hopelijk heb je er veel plezier van en kun je er lekker lang mee vooruit. Heel veel puzzelplezier.

Oceniono na 5 z 5

vlotte versturing van de boekjes en de…

10 lipca 2026

Odpowiedź od denksport.com

Wat fijn om te horen 😊 Leuk dat je de variatie in moeilijkheid zo waardeert. Zo blijft er genoeg uitdaging, maar kun je tussendoor ook lekker ontspannen. En inderdaad: goed voor de hersenen.

Studies laten zien dat puzzelen het werkgeheugen, logisch denken en probleemoplossend vermogen kan verbeteren, en zelfs de cognitieve flexibiliteit ondersteunt.

Voor meer informatie kun je deze link bekijken: https://www.hersenstichting.nl/artikelen/is-puzzelen-goed-voor-je-hersenen/

Oceniono na 4 z 5

Leuke puzzels

Leuke puzzels, niet te moeilijk, leuk om tussendoor te doen

14 lipca 2026

Odpowiedź od denksport.com

Wat wil je nog meer? Dankejwel voor de 4 sterren.

Oceniono na 4 z 5

Erg leuke puzzles

Erg leuke puzzles, in het begin vond ik ze erg moeilijk, maar je wordt er langzamerhand beter in :)

Odpowiedź od denksport.com

Oefening baart kunst😊 Dankjewel voor de 4 sterren.

Veel variatie

Veel variatie, ook veel keus in sterren

Kort maar krachtig. Dankjewel voor de 5 sterren 😊

Cryptogrammen 3 *** puzzelboek

12 lipca 2026

Odpowiedź od denksport.com

Beste puzzelaar, bedankt voor je eerlijke feedback. We begrijpen dat het prettig is als de moeilijkheidsgraad binnen een uitgave zo consistent mogelijk is. We geven je opmerking door aan de puzzelmakers, zodat zij dit kunnen meenemen bij toekomstige edities. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Komt altijd netjes aan.

Netjes verpakt en de inhoud klopt altijd. Mooie specials die niet in de winkel verkrijgbaar zijn of andere losse edities. Ik ben zeer tevreden.

11 lipca 2026

Odpowiedź od denksport.com

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent 😊 We doen ons best om de puzzels netjes verpakt en compleet bij je te bezorgen. En extra leuk om te horen dat je ook geniet van onze specials en losse edities. Heel veel puzzelplezier.

Oceniono na 5 z 5

Al tientallen jaren een denksport puzzelaar, maar verkoopprijs wordt (te) hoog

Al jaren koop ik doorlopers van denksport. Er is geen betere aanbieder van puzzels met de juiste moeilijkheidsgraad. Wel vind ik de prijs steeds hoger worden dat ik bijna afhaak.

10 lipca 2026

Beste puzzelaar,

Bedankt voor je eerlijke feedback. Wat fijn om te horen dat je al zoveel jaren met plezier onze puzzels maakt en dat de moeilijkheidsgraad goed aansluit 😊

We begrijpen dat de prijsstijgingen niet altijd prettig zijn. Ook wij proberen de puzzels zo betaalbaar mogelijk te houden, terwijl we blijven investeren in de kwaliteit, inhoud en het maken van nieuwe puzzels.

We waarderen het enorm dat je al zo lang een trouwe puzzelaar bent en nemen je feedback zeker mee. We hopen dat je nog lang plezier blijft beleven aan onze puzzels.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej