Köpt 2 gånger skor där. Första gången så slets dem otroligt snabbt efter ett par veckor. Andra paret höll sig i ca 2mån innan vatten börja läcka in från undersidan. Gick tillbaka till butiken men fick... Zobacz więcej
Köpte en par sketchers skor som efter 6 veckor gick sönder uppe på tån. Slitage enl butiken helt omöjligt då skorna knapp är använda. Expediten var dessutom mycket otrevlig VARNING köp inte era s... Zobacz więcej
Köpte ett par vattentäta skor m märket landrover. Jätte sköna och bekväma. Tyvärr blev ett hål i sulan och det läckte in vatten. Hade inte sparat kvittot. Det hade nästan gått 2 månader sen köpet. Mö... Zobacz więcej
Köpte ett par Nike-skor som efter två månader började knarra/låta vid varje steg, väldigt irriterande! Besökte närmaste Deichmann (Deichmann Nova Lund). De hänvisade till butiken jag köpt skorna i,... Zobacz więcej
I Sverige har vi hela 31 Deichmann-butiker innehållande ett stort utbud av skor för alla åldersgrupper. Vi kan erbjuda ett av marknadens bredaste sortiment – både online och i våra fysiska butiker. I alla våra butiker erbjuder vi kunnig rådgivning och hjälp med att hitta din perfekta matchning för skor. Om den önskade varan är utsåld i butiken men finns tillgänglig på annan ort kan du snabbt och lätt beställa den eller göra en ”click & reserve” i din närmaste Deichmann via webbshoppen.
Vesterbrogade 6D, 1620, Köbenhavn V, Dania
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Mitt barnbarn blev överlycklig över sina fina nya skor.

Odpowiedź od Deichmann Sverige
Supernöjd med sandalerna. Sitter fint och är väldigt bekväma

Odpowiedź od Deichmann Sverige
Det är jätte fina skor o dom passar perfekt. Bra tid på leverans

Odpowiedź od Deichmann Sverige
Leveransen packningen och den viktigaste av allt var mina skor. Stor tack

Odpowiedź od Deichmann Sverige
Bra kvalitet. Bra passform och mycket prisvärt. Hittar alltid det jag söker.

Odpowiedź od Deichmann Sverige
Klacken på äkta skinn skor gick av efter två dagar!
Jag fick ett par nya men fick betala för impregneringen eftersom det räknades som separat produkt!!!

Odpowiedź od Deichmann Sverige
Verd att nämna är snabbhete, många väntar flre dagar innan varorna skickas, men inte här, snabbt och enkelt

Odpowiedź od Deichmann Sverige
Fick inte byta storlek i butik pga köp med klarna faktura helt idiotiskt

Odpowiedź od Deichmann Sverige
det fungerade bra. gick fort att få hem varorna. skorna passade bra och va sköna.