1. Sklep odzieżowy

Zamów modę jeszcze dziś na ABOUT YOU. Darmowa i szybka wysyłka! Ponad 500 marek · 60 dni na zwrot towaru · Szybka dostawa

2,4

Słaba

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

NIE ZAMAWIAĆ

Przesyłka nie dotarła. Zamówienie złożone 13/11, miało dotrzeć max do 20/11/ Niestety ze stron ABOUT YOU nie dostałam żadnej informacji. Przesyłka nie dotarła do dziś. Po X wysłanych maili i telefonach dowiedziałam się że "się zagubiła". STANOWCZO ODRADZAM. Beznadziejna obsługa, beznadziejny system i zero poszanowania klienta. Polecam zgłaszać takie sprawy do UOKIK, tak jak i ja poczyniłam.

28 listopada 2025

Nie zwracają pieniedzy

Nie kupujcie nic na tej stronie! Nie rozliczają zwrotu kosztów po odesłaniu przedmiotu. Na infolinii kłamią, że zwrot jest w trakcie i doczekać się nie można. Czekam już prawie miesiąc, bezskutecznie! Przestrzegam przed tą firmą.

20 listopada 2025

Przestrzegam i to bardzo!

Przestrzegam i to bardzo! Złożyłam wiele zamówień, nie było problemów, niestety to zmieniło się we wrześniu 2025. Brak rozliczenia trzech zwrotów. Zaczęłam szukać i okazuje się, że media społecznościowe zalane są komentarzami klientów z niemal całej Europy, którzy od miesięcy nie mają rozliczonych zwrotów, a problem na przestrzeni lat powtarza się wielokrotnie i to na gigantyczną skalę! Żadna metoda płatności nie jest bezpieczna, nawet klarna, bo zwyczajnie nie rozliczają zwrotów, mimo otrzymania przesyłki zwrotnej. Potrafią też nie realizować opłaconych zamówień. Nie ma z aboutyou żadnego kontaktu - maile pozostają bez odpowiedzi lub wysyłają w koło jedną formułkę. Mega się zraziłam i przestrzegam przed zakupem na aboutyou! Zastanówcie się kilka razy, bo nie odzyskacie pieniędzy. I poczytajcie komentarze pod postami chociażby na instagramie. Jest tego ogrom. Ja nie polecam i przestrzegam!

9 września 2025

Czuję się oszukana i zignorowana.

Czuję się oszukana i zignorowana.
Złożyłam zamówienie w ABOUT YOU Outlet, ale do dziś nie otrzymałam przesyłki.
Mało tego – gdy sprawdziłam status, okazało się, że brakuje produktów z mojego zamówienia, a mimo to pobrano pełną kwotę.
Wysłałam wiadomości e-mail, nikt nie odpowiada, brak jakiejkolwiek reakcji ze strony obsługi klienta.
Nie mam ani towaru, ani pieniędzy.
To absolutnie nieakceptowalne i nieuczciwe.
Zamierzam zgłosić sprawę do UOKiK i rzecznika praw konsumenta, jeśli nie otrzymam natychmiastowego wyjaśnienia i zwrotu pieniędzy.
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.

31 lipca 2025

Brak zwrotu pieniedzy za zwrocone zamowienie

Kupiłem buty, dostałem zupełnie inny przedmiot. Zalecono mi abym ten zły przedmiot odesłał aby odzyskać pieniądze. Tak też zrobiłem i po 3 tygodniach zostałem poinformowany że waga paczki się nie zgadza i nie dostane pieniędzy. Jak ma się zgadzać skoro dostałem zł przedmiot? Po co jest możliwość zwrotu przedmiotu skoro i tak go nie respektują? Dno i wodorosty. Sprawa zgłoszona do ECK i przewoźnika.

27 czerwca 2025

"System mi nie pozwala"

W wyniku błędu na stronie nie mogłam skorzystać ze swojej zniżki. Ważność kuponu wygasła, a na moją prośbę przedłużenia jego ważności, bądź przyznania mi nowego, abym mogła jednak ze zniżki skorzystać, otrzymałam odpowiedź, że kupony są generowane przez system i nie ma takiej możliwości. Na ponowną prośbę otrzymałam odpowiedź, że wszystko już zostało napisane.

Każdy sklep, a już na pewno tak duży, daje możliwość generowania kodów rabatowych dla klienta - nie wierzę w aż taki brak elastyczności. Ponadto, tłumaczenie kiepskiej obsługi klienta ograniczeniami systemu jest naprawdę niskim standardem. Sama pracuję z klientami i nie wyobrażam sobie zignorować zasadnych roszczeń klienta w taki sposób. Wszędzie zdarzają się błędy. O firmie świadczy to, jak załatwia tego typu problematyczne kwestie.

Obsługa uprzejma i jakże bezużyteczna (nie mam tu na myśli konkretnie pani, z którą korespondowałam, tylko politykę firmy).

Sklep nie wziął odpowiedzialności za błąd na stronie. Nie polecam.

Nie umywa się do Zalando, z którym stara się konkurować. A propos Zalando, dobrze się stało, bo tam cena spodni okazała się nawet niższa niż na About You już ze zniżką.

31 maja 2025

Dostałam w czoraj kurtkę zamówiłam 29…

Dostałam w czoraj kurtkę zamówiłam 29 listopada dostałam 3 grudnia wszystko jest w porządku kurtka firmy Bogner kupiłam za pobraniem jak czytam dzisiaj te wszystkie opinie to jestem w szoku aż strach pomyśleć ze mogłam
zostać oszukana kurtka nie jest tania przyszła w idealnym stanie i widac ze orginalna, do mnie dotarła może miałam szczęście ale będę bała się tu zamawiać jak są takie opinie

4 grudnia 2024

Chciałabym wszystkich potencjalnych…

Chciałabym wszystkich potencjalnych klientów tego sklepu przestrzec, że procedura zwrotu (przynajmniej z Polski) jest długotrwała. Zamówione przeze mnie artykuły nie spełniały moich oczekiwań, więc odesłałam je (rzeczywiście nieodpłatnie) pocztą, bo tylko taka jest opcja zwrotów do tego sklepu. Nadałam paczkę 10 tego września i dopiero dziś czyli 19 tego września została z sortowni w Warszawie wysłana do Niemiec. Nie wiadomo jak długo będzie z kolei w niemieckiej sortowni zanim trafi do sklepu. Kolejne pytanie to: jak długo będę czekać na zwrot pieniędzy. Dopóki About You nie wprowadzi sprawniejszych i szybszych zasad zwrotów zdecydowanie odradzam zakupy osobom, które liczą się z możliwością odesłania zamówień.

19 września 2018
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (17 recenzji)