Super goed geholpen door een aardige verkoopmedewerker die goed mee dacht in wat we graag wilden. We waren even bang van te voren dat ze iets ons zouden willen 'aansmeren', maar dat is helemaal niet g... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mooie tegels, levering was een aantal weken later dan vermeld op de website bij bestelling, hierdoor wel wat vertraging in verbouwing opgelopen. Budgettegels heeft zich na een paar telefoontjes van mi... Zobacz więcej
Hele fijne winkel met veel keus en goede prijzen. Medewerkers zijn zeer aardig en hebben veel kennis. Ook online klantenservice is goed te bereiken. Zeker een aanrader.
Heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Hoewel ik slechts een kleine order deed, werd ik als een 'grote' klant behandeld. Snel afhalen was mogelijk, ook in de showroom zeer klantvriendelijk geh... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Budget Tegels geloven we dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan. Daarom streven we ernaar om onze klanten de beste prijzen te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze budgetvriendelijke tegels zijn niet alleen voordelig geprijsd, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een slimme investering zijn voor elke ruimte. Kom langs en ontdek hoe je met onze betaalbare en stijlvolle tegels jouw droominterieur kunt realiseren, zonder je budget te overschrijden.
Dane kontaktowe
Landweer 16, 5411LV, Zeeland, Holandia
- 085 124 9755
- info@debudgettegels.nl
- debudgettegels.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Goed product en zeer snelle levering.
Goed product en zeer snelle levering.
Ook telefonisch contact verliep goed.
Bestelling online was zo gedaan
Bestelling online was zo gedaan, binnen no-time kreeg ik de melding dat mijn bestelling klaarstond. De tegels werden zelfs in de auto gelegd, klasse!
Snelle duidelijke communicatie
Makkelijke website, snelle communicatie met klantenservice, helaas geen as mijn bestelde product was niet op voorraad, netjes op de hoogte gehouden. Zou het zeker weer bestellen
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, goeie aanbieding en een hele mooie kwaliteit.
Gemakkelijk bestellen en vlotte…
Gemakkelijk bestellen en vlotte levering.
Graag nog eens!
Pakket was kwijtgeraakt bij dhl
Pakket was kwijtgeraakt bij dhl. Na gebeld te hebben is er nieuw pakketje verstuurd. Opgelost zoals het hoort.
Grote bestelling gedaan voor in mijn…
Grote bestelling gedaan voor in mijn huis van tegels, gereedschappen en lijm en voeg en alles werd keurig snel geleverd! Geen breuk alles was top. Vloer en wandtegels van super goede kwaliteit en groot assortiment. Als ik mijn B&b af heb ga ik zeker vaker hier bestellen. Klantenservice was trouwens heel vriendelijk.
Prettig contact klantenservice
Ik had 2 emmers voeg nodig. Al snel bleek dat het product niet op voorraad was. Gebeld met de klantenservice, die mij op een uiterst vriendelijke manier te woord stond. Ze zouden het uitzoeken en mij daar over informeren. Al snel kreeg ik per mail bericht dat mijn product in de fabriek productie achterstand had opgelopen en het overmacht was voor de levertijd. Gelukkig heb ik ruim op tijd besteld waardoor ik geen vertraging met mijn klus heb.
Goede ervaring
Wat langer moeten wachten op de levering maar mijn vragen werden netjes beantwoord Met opgaaf van reden.
Goed bedrijf
Moest eerst wel bellen waar de bestelling bleef, werd toen vriendelijk te woord gestaan, kreeg later een mail waarom het op zich liet wachten en bij het te lang duren van de bestelling kon in mijn geld terug krijgen, uiteindelijk de week erna de bestelling binnen gekregen.
Netjes en op tijd geleverd, mooie tegels, mooie prijs
Netjes en op tijd geleverd, goede prijs voor deze mooie tegeltjes.
Ik heb geen enkele breuk of kapotte in de dozen gevonden.
Tegelzuignappen besteld
Tegelzuignappen besteld. Pakket werd snel bezorgd en de bestelde zuignappen werken prima en voldoen dus volledig aan mijn verwachting. Eerlijke prijs voor een goed produkt.
Keurige prijs-kwaliteit-communicatie
Keurige prijs, kwaliteit en communicatie.
Top product en service
Goede begeleiding bij het uitzoeken. De eigenaar hielp ons uitstekend. De tegels waren goed geprijsd. Lijm plakte goed. Voeg is mooi. Super strak resultaat. Een echte aanrader.
Gidde communicatie
Levering was laat door de kerstdsgen maar wel top gecommuniceerd. Hele positieve ervaring
Hele fijne verkoper
Hele fijne verkoper. Heeft me goed advies gegeven en alles netjes verzorgd. Tegels waren binnen 2 dagen binnen. Heb ze inmiddels een paar weken en ben er erg tevreden mee. Mocht je op zoek zijn naar goedkope tegels is dit een zeer goede optie
Heel blij met mijn nieuwe tegels
Heel blij met mijn nieuwe tegels! En fijne service.
Uitstekend assortiment
Er is een ruime keuze aan assortiment, aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.
Dank voor de goede service
Dank voor de goede service, en de tijdige levering. Zijn we blij mee!
Tegels besteld en levering was erg snel…
Tegels besteld en levering was erg snel en verliep soepel. Ze zijn erg mooi en kwaliteit is goed maar de prijs al helemaal, had niet verwacht dat ik met zo'n budget mijn hele badkamer en woonkamer kon voorzien.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.