Zobacz, co mówią recenzenci
Hele fijne winkel met veel keus en goede prijzen. Medewerkers zijn zeer aardig en hebben veel kennis. Ook online klantenservice is goed te bereiken. Zeker een aanrader.
Heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Hoewel ik slechts een kleine order deed, werd ik als een 'grote' klant behandeld. Snel afhalen was mogelijk, ook in de showroom zeer klantvriendelijk geh... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Budget Tegels geloven we dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan. Daarom streven we ernaar om onze klanten de beste prijzen te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze budgetvriendelijke tegels zijn niet alleen voordelig geprijsd, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een slimme investering zijn voor elke ruimte. Kom langs en ontdek hoe je met onze betaalbare en stijlvolle tegels jouw droominterieur kunt realiseren, zonder je budget te overschrijden.
Dane kontaktowe
Landweer 16, 5411LV, Zeeland, Holandia
- 085 124 9755
- info@debudgettegels.nl
- debudgettegels.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Fijne ruime overzichtelijke showroom
Super goed geholpen door een aardige verkoopmedewerker die goed mee dacht in wat we graag wilden. We waren even bang van te voren dat ze iets ons zouden willen 'aansmeren', maar dat is helemaal niet gebeurd. In tegendeel zelf! De showroom is ruim en overzichtelijk, geen gedoe. Ze hadden precies wat we zochten voor een leuke prijs.
Telefonisch gesproken, erg goed geholpen. Snelle service en snelle levering!
Snel bezorgd
Snel bezorgd, gratis proeftegels om thuis te vergelijken. Mooie kleur en goede kwaliteit
Perfect service
Erg mooie tegels
De vloertegels werden al met een paar dagen geleverd, helaas duurde de wand tegels iets langer dan verwacht. Dat neemt niet weg dat het erg mooie tegels zijn.
Prijs is goed.
Kwaliteit is goed.
Zeker een aanrader!
Tegels netjes geleverd.
Hele fijne winkel met veel keus en…
Zeker een aanrader.
Mooie tegels, wel langere levertijd dan aangegeven
Mooie tegels, levering was een aantal weken later dan vermeld op de website bij bestelling, hierdoor wel wat vertraging in verbouwing opgelopen. Budgettegels heeft zich na een paar telefoontjes van mijn kant waar ze bleven wel ingespannen om de tegels alsnog uit het buitenland hierheen te krijgen. Tegels zelf lijken van goede kwaliteit. Ze zijn nog niet gelegd. Ik vul de review aan nadat ze gelegd zijn.
Eerlijk advies en duidelijk uitleg over…
Eerlijk advies en duidelijk uitleg over gebruik juiste materialen.
Prima service
Prima prijs, bezorging en service. Wel jammer dat je eerst als sample maar een halve tegel krijgt, je kan zo de afmetingen niet volledig beoordelen, wat wel essentieel is als je tegels nodig hebt ter vervanging van andere die inmiddels niet meer te koop zijn.

Odpowiedź od Budget Tegels
Convenient to shop online with Budget…
Convenient to shop online with Budget tiles and deliveries are always on the day as planned.
Goede service en vriendelijk persoon…
Goede service en vriendelijk persoon aan de telefoon.
Prima netjes klaargezet om op te halen…
Prima netjes klaargezet om op te halen en mooie prijs.
Goede ervaring
Producten stonden netjes klaar om op te halen, zeer vriendelijk personeel.
Consumentenrecht kennen ze hier niet
Ik bestelde 4 kleuren sample tegelsa 4,95 per stuk. Geen van deze vond ik mooi. Op eigen kosten wilde ik deze retourneren maar dat mocht niet, uitgesloten van retourrecht volgens deze kruimelaars. Zogenaamd omdat het maatwerk betreft. Een drogreden natuurlijk.
Ze hebben er mee bereikt dat ik zeker nooit iets hier zal kopen.

Snelle levering!
Twee keer wat besteld en hele snelle levering! Ook niks te klagen over het product. Wel jammer dat verzendkosten zo hoog zijn voor 1 busje kit

Odpowiedź od Budget Tegels
Goede service! Mijn bestelling was zoek geraakt maar ze hebben het direct opnieuw verzonden, top!
Mooie nette tegel zaak
Mooie nette tegel zaak, duidelijk en snel product advies.
En makkelijk ook af te halen.🙏👌
Super aardige mensen die meedenken en…
Super aardige mensen die meedenken en goed advies geven. Prima prijzen ook.
Veel keuze
Veel keuze, mooie tegeltjes en goede prijzen. Je word goed op de hoogte gehouden wat betreft levertijd. Als ik meer tegels nodig hebt dan gaan we zeker terug naar dit bedrijf.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.