Super goed geholpen door een aardige verkoopmedewerker die goed mee dacht in wat we graag wilden. We waren even bang van te voren dat ze iets ons zouden willen 'aansmeren', maar dat is helemaal niet g... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mooie tegels, levering was een aantal weken later dan vermeld op de website bij bestelling, hierdoor wel wat vertraging in verbouwing opgelopen. Budgettegels heeft zich na een paar telefoontjes van mi... Zobacz więcej
Hele fijne winkel met veel keus en goede prijzen. Medewerkers zijn zeer aardig en hebben veel kennis. Ook online klantenservice is goed te bereiken. Zeker een aanrader.
Heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Hoewel ik slechts een kleine order deed, werd ik als een 'grote' klant behandeld. Snel afhalen was mogelijk, ook in de showroom zeer klantvriendelijk geh... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Budget Tegels geloven we dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan. Daarom streven we ernaar om onze klanten de beste prijzen te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze budgetvriendelijke tegels zijn niet alleen voordelig geprijsd, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een slimme investering zijn voor elke ruimte. Kom langs en ontdek hoe je met onze betaalbare en stijlvolle tegels jouw droominterieur kunt realiseren, zonder je budget te overschrijden.
Dane kontaktowe
Landweer 16, 5411LV, Zeeland, Holandia
- 085 124 9755
- info@debudgettegels.nl
- debudgettegels.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Waren te weinig tegels bezorgd maar na…
Waren te weinig tegels bezorgd maar na een mail te hebben verstuurd hebben ze er direct werk van gemaakt en alles kompleet gemaakt
Goed geholpen met het vinden van de…
Goed geholpen met het vinden van de juiste tegels! Wij hadden al tegels in huis van de vorige bewoner en Sem heeft ons super geholpen om te kijken of zij dezelfde hadden.
Kwaliteit en goede service!
Goede ervaring met Budget Tegels. De service was snel, duidelijk en professioneel. Communicatie verliep prettig en vragen werden meteen beantwoord. Bestelling werd vlot afgehandeld en alles was netjes geregeld. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar goede kwaliteit tegels voor een nette prijs.
Betrouwbaar, snelle levering
Producten waren precies zoals omschreven, en een snelle levering. Helemaal tevreden
Prima levering
Prima levering, duurde iets langer dan gehoopt maar toch netjes op tijd!
Blij met mijn mooie tegels
Ben heel blij met de mooie tegels. De Klantenservice is vriendelijk en vlot!
Snelle service
Tegels konden snel opgehaald worden, het was tegen sluitingstijd maar dat maakte niets uit!
Goede service!
Tegels besteld en werden snel geleverd! Bij levering was er helaas 1 pak tegels kapot, maar na dit te hebben aangegeven werd dit super snel opgelost! Goede service! 😁
Blij met onze nieuwe vloer!
Snelle en goede levering
Eerlijke en prettige leverancier!
Breed assortiment aan tegels, erg meedenkend met de klant wat ze willen en een hele prettige manier van communicatie. Een echte aanrader!
Fijne ervaring
Onze bestelling van tegels had helaas vertraging door leveringsproblemen bij de fabriek, maar Budget Tegels heeft direct een staal van de tegel opgestuurd zodat wij toch verder konden met het uitzoeken van de overige benodigdheden. Ook op email werd snel gereageerd. Aanrader!
Goed mee gedacht en geholpe
De tegeltjes zijn bestand tegen vorst, goed advies gekregen en er werd mee gedacht. Ben de tegels wezen ophalen en werd daar vlot en vriendelijk geholpen.
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering. Mooie samples, ga er zeker eentje uit kiezen
Mooie tegels
Mooie tegels, goede prijs. Was netjes verpakt en snel verzonden.
Mooie tegels kunnen kopen
Mooie tegels kunnen kopen. Eerst een staaltje besteld en toen de bestelling geplaatst. Alles op tijd geleverd.
Gebelt voor een spoedje ivm verbouwing
Gebelt voor een spoedje ivm verbouwing. Liefste zelfde dag nog ophalen. Ben heel snel terug gebeld en ze hebben meteen meegedacht over een passende oplossing en de mogelijkheden. Top geregeld! Konden hierdoor meteen door met het werk!
Tegels zijn snel geleverd
Tegels zijn snel geleverd, voldoet aan de verwachting. Aardige en behulpzame medewerker.
Mooie tegels, vriendelijk personeel
Mooie tegels en erg vriendelijke en behulpzame medewerker. Toen ik in de file stond, werd gezegd dat ik ook iets later na sluitingstijd nog kon komen om de tegels op te halen. Toen zelfs dat niet lukte vanwege de file en ik de dag erna kwam, wist de medewerker nog steeds dat hij mij had gesproken en wat mijn bestelling was. Ik werd vriendelijk geholpen ondanks de haast/stress die ik had. Het resultaat op m'n muurtjes mag er zijn!
Wat een top serivce!
Wat een top serivce! Nadat wij helaas wat stukke tegels bezorgd hebben gekregen, hebben ze meteen een nieuwe doos opgestuurd op hun kosten! Echt heel erg blij mee
Website laat goed zien wat je koopt en…
Website laat goed zien wat je koopt en erg vriendelijk contact bij vragen. Zeker een aanrader
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.