Dealhunter Recenzje 13 719

Wynik TrustScore: 2 na 5

1,9

Oceniono na 5 z 5

Disse stjerner er årets vittighed. Jeg er som øjensynligt mange andre blevet opkrævet for et større beløb for medlemskab. Jeg har som alle de øvrige aldrig bedt om et medlemskab!

Oceniono na 5 z 5

Hotel der lever 100 % op til et dejligt ophold. Der var pænt rent, morgenmad han var helt i top, meget hygiejnisk, velfungerende. Personalet var flinke og meget hjertelig. Alt i alt et hotel vi gerne... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Paguei 99 euros pela bicicleta eletrica e até hoje não tenho a bicicleta .Não respondem ao mail nem existe web do serviço enganador.!!!Chamei a Policia para investigar !!!!

Oceniono na 3 z 5

Det er egentligt gået meget fint, men når man så modtager 2 STK varer i form af armbåndsure, som så begge ikke kan gå. Så er helhedsindtrykket ikke ret godt.

1. Kupony

Napisane przez firmę

For at en vare kan komme på Dealhunter, skal det være en attraktiv deal for forbrugeren. Derfor bruger vi mange ressourcer på at finde de deals, som passer bedst til vores brugere. Dog har vi ikke prisgaranti på Dealhunter. Dealhunter.dk er en del af N2 Ads A/S, der igennem flere år har leveret innovative løsninger online. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis der er noget du er i tvivl om.

1,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Værste firma nogensinde..

Værste firma nogensinde. Jeg købte for 2 år siden noget håndsprit, betalte for det, blev overhovedet ikke oplyst om nogen steder at man automatisk blev medlem og at det kostede penge, så havde jeg aldrig handlet der.. Aldrig har jeg modtaget et girokort eller andet til betaling?? Men nu her 2 år efter får jeg et krav fra jer på 3.399,32, det da bare overhovedet ikke i orden, ingen advarsel om inkasso så man havde kunne reagerer, ingen mail, ingenting, bare den regning, med rykker ind ad døren til betaling, det er simpelthen svineri og behandle/stjæle sån fra jeres kunder. Men i får ikke en krone af mig, jeg har betalt mine vare, og forsøgt og komme telefonisk i kontakt med jer utallige gange uden held. Meget dårlig stil..

16 maja 2022

Hej Charlotte
Tak fordi du har skrevet en anmeldelse.
Jeg vil først beklage at du modtager så sent en varsling omkring dette. Dette skal vi gøre bedre, og vi tager denne kritik til efterretning.

Dernest vil jeg oplyse, at vi flere gange har skrevet igennem købsflowet, at hvis du køber til medlemspris, så bliver du medlem med 14 dage gratis prøveperiode, derefter 89 kr. om måneden. Så at du ikke er blevet oplyst overhovedet om dette, passer simpelthen ikke.

Vi sender 2 inkasso varslinger ud inden vi sender en person til inkasso, så at du ikke har modtaget disse virker meget pudsigt. Jeg mistænker at de enten er røget i spam, eller at mailen, du originalt indtastede, indeholder en stavefejl.

Tag gerne kontakt til vores kundeservice på info@dealhunter.dk, så vi kan få løst sagen her.

Oceniono na 1 z 5

Ingen faktura, blot en rykkerskrivelse

Jeg har på et tidspunkt i foråret 21 købt en #telefon pung# hos DH. Jeg har i den proces ikke lagt mærke til jeg derved også meldte mig ind i en klub, med betaling for medlemskab på 89 Kr/ måned.
Jeg har aldrig betalt, da jeg ALDRIG har fået en opkrævning, før nu 12 måneder senere, i form af en rykkerskrivelse med renter og rykker gebyr. Havde DH sendt mig en faktura sidste år, på de 89 Kr. ville jeg have opdaget et uønsket medlemskab, betalt min måneds medlemskab og meldt mig ud. Nu koster mit ufrivillige medlemskab mig 1700 Kr.
Tak for ingen ting; Det er en trist forretnings moral.
Erik Kavanagh

10 maja 2022

Hej Erik
Jeg beklager dybt at du ikke har fået en opkrævning før nu. Normalt ville du blive trukket hver måned, men betalingen har været spærret af den ene eller anden årsag.

Gerne tage kontakt til vores kundeservice på info@dealhunter.dk, så vi kan finde en løsning.

Oceniono na 1 z 5

Har været kunde i flere år

Har været kunde i flere år, har altid betalt til tiden.
Så fik jeg nyt dankort, og glemte at ændre det hos Dealhunter. Jeg får ingen rykker, men får af vide at nu er jeg sendte til inkasso. For 10 måneders betaling, det er sådan de behandler folk der har været gode kunder.

6 maja 2022

Hej Pia
Jeg beklager du har haft en kedelig oplevelse med os. At du først får rykkeren nu er meget beklageligt.

Vi beder dig om at tage kontakt til vores kundeservice på info@dealhunter.dk, så vi kan få løst sagen.
God dag og weekend

Hold jer langt væk...!

Dette firma samler åbenlyst ikke på glade og tilfredse kunder! Og jeg er også alt andet end glad og tilfreds med den behandling man får af dette firma.
I 2019 købte jeg en vare på denne side og har åbenbart samtidig tegnet et abbonement.

Kort tid efter fik jeg nyt betalingskort, og hørte intet fra dem i den forbindelse.

Her 3 år efter modtager jeg så en mail om at jeg skylder dem næsten 3000 kr. og et varsel om inkasso.

Jeg har i de 3 år intet hørt ud over nogle nyhedsbreve som ophørte tilbage i 2020. Ikke nogle mails, rykkere eller henvendelse generelt vedr. manglende betaling, så man kunne blive gjort opmærksom på at man havde tegnet et abb. og ikke havde betalt for det, og at man samtidig kunne melde sig ud.

Dette er jo åbenlyst en metode de benytter for at trække så mange penge ud af kunderne som muligt, inden fristen på 3 år udløber og de derefter ikke kan gøre krav på manglende betaling.
Alle andre seriøse virksomheder ville jo have sendt meddelser både på mail, men også med brev (mange skifter jo mail osv. i løbet af 3 år).

Jeg har i dag henvendt mig til deres kundeservice, hvilket på ingen måde hjalp. Jeg fik besked på at de gentagne gange havde forsøgt at kontakte mig vedr. manglende betaling:

27.02.22 samt den 19.3.22 begge gange med varsel om inkasso.

Er 2 gange på 3 år gentagne gange?? Og er det i det hele taget lovligt at true med inkasso osv., når man ikke inden da er blevet gjort opmærksom på at man havde et skyldigt beløb hos dem???
Begge disse mails er røget i uønsket mail (sikkert heller ikke tilfældigt).

Jeg går helt sikkert videre med dette til advokat og diverse instanser, da jeg virkelig føler mig uretfærdigt behandlet, og ud fra alle de nendenstående anmeldelser kan jeg se at jeg ikke er den eneste!!

5 maja 2022

Kære Anders.
Vil du venligst sende os en mail på info@dealhunter.dk (skriv gerne att Peder Munk), så gennemgår jeg personligt dit forløb, og så finder vi en løsning.

Det lyder som en uheldig oplevelse du beskriver. Jeg beklager inderligt hvis dette er tilfældet.

Jeg er godt tilfreds.

Varerne var i orden. Godt produkt.

2 maja 2022

Hej Vibeke
Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for, at varerne var i orden, og du er glad for dit køb.

Svindelfirma!

Svindelfirma!
Pas på med at køb noget her - du vil et par år efter modtage inkassotrusler mv. om x antal års medlemsskab af kr. 89 pr. måned... Pas på.

2 maja 2022

Hej Simon
Tak for din anmeldelse
Det lyder som om du har et PLUS-medlemskab, du ikke har betalt for i noget tid.

Vi kører med 2 priser på vores site, alm. dealpris, og medlemspris. Medlemsprisen forudsætter ovennævnte PLUS-medlemskab, og dette har vi skrevet flere gange igennem købsprocessen. Så at du kalder os et svindelfirma, synes vi ikke hører hjemme nogen steder.

Gerne kontakt os på info@dealhunter.dk, så vi kan komme til bunds i din dag, og finde den bedste løsning.

Fup og svindel !

Fup og svindel !! Modtager d.d. en "opkrævning" med gebyr på kr. 100,- og trussel om inkasso - på en "faktura" som skulle have betalingsdato i juni md. 2020 (!?) Man er lige pludseligt medlem af Dealhunter ? Jeg kan nu se på de utallige "flotte" anmeldelser der er afgivet på denne side (som handler om troværdighed), at jeg jo mildest talt ikke er alene ! Jeg ville ALDRIG NOGENSINDE bevidst have tilmeldt mig et abonnement. Jeg vil MEGET gerne have fremsendt den faktura der - åbenbart - er fremsendt i 2020. Det virker jo betænkeligt som om, at man udmærket er klar over fremgangsmåde.. og også helt bevidst om, hvor meget man kan kreditere såkaldte "abonnenter" for vanvittige beløb, ved helt bevidst at vente med opkrævninger. Det er ganske simpelt plat, humbug og svindel !!

Tak for dit svar "Peder". Har du læst de andre "anmeldelser" ? Der er ikke noget der siger dig, at der er noget galt ? De indeholder præcist den samme konklusion. Jeg vil rigtig gerne have fremsendt den faktura, jeg ikke skulle have betalt (i juni 2020) og (ja, nu véd jeg jo ikke hvad jeg skulle have formået ikke at have fattet vedrørende omkrævninger på "medlemsskab) og evt. opkrævninger for knapt 2 ÅR! Det var måske en anledning til at du lige beskrev proceduren, og hvordan det er kommet hertil, for så mange ? Jeg kan jo se, at du/I helt tilfældigt, undgår netop dette i svar på de lidet flatterende anmeldelser. Når man i sin manglende visdom er kommet til at signe et abonnement, man ikke i sin vildeste fantasi ville betale 89,- for om måneden, hvordan opkræver I så ? Er det hver måned ? Og hvordan ? Når I så opdager, at abonnenten ikke betaler/der ikke kommer penge ind, er det så (også) helt normalt at der går 2 år før næste opkrævning, eller endda mere ? Kan du ikke lige beskrive dette/proceduren, så selv jeg fatter det ?

29 kwietnia 2022

Hej Michael
Jeg er ked af at du føler dig snydt.
Vi skriver dog mange gange igennem købsflowet, at hvis man køber til "medlemspris" indgår man et betalende medlemskab.
Så at kalde det fup, humbug og svindel synes vi ikke hører hjemme her.

Du må meget gerne hive fat i vores kundeservice på info@dealhunter.dk, så vi kan få løst sagen her.
God aften.

Hilsen Pedern, Dealhunter.

Svindel og afpresning

Har engang købt et par høretelefoner på Dealhunter, hvilket udløser at man køber et abonnement til 89kr pr. Mdr. Er sikker på, at jeg har opsagt det med det samme efter købet. Da jeg ikke har hørt fra dem siden, tænkte jeg at det var i orden.
Her 36 måneder modtager jeg så en opkrævning, der lyder på 89kr*36 måneder.
Jeg har 10 dage til at betale inden, de sender den til inkasso. De vil ikke fremsende dokumentation på tidligere påmindelser om manglende betaling.

De er villige til, at indgå et forlig på at jeg skal betale 1500kr, men dette giver ingen mening, da jeg ikke skylder dem noget.

Sagen vil både blive videresendt til advokat samt Forbruger klagenævnet

25 kwietnia 2022

Hej Charlotte.
Vi er kede af at du føler dig afpresset af os. Det lyder dog som om du allerede er i dialog i vores kundeservice, så jeg håber på at I finder en passende løsning.

Oceniono na 1 z 5

Jeg kan se at mange andre også bliver…

Jeg kan se at mange andre også bliver flænset for medlemskab som aldrig har været oprettet..Jeg har lige modtaget brev om manglende betaling for medlemskab for en vare jeg aldrig har modtaget..Jeg " skylder" for 34 mdr.x89kr..Betaler jeg IKKE inden for 10 sage ryger sagen videre til inkasso..Hvaaaaaaad..Det er umuligt at komme i kontakt med jer..Jeg har sendt sagen videre til Ombudsmanden!Ellers går jeg rettens vej,hvis ikke I omgående fjerne jeres trusler

22 kwietnia 2022

Hej Pia
Vi er kede af, du aldrig har modtaget din vare.
Skrev du til os på tidspunktet, og rykkede for din vare?

Det lyder meget underligt, at du ikke kan komme i kontakt med os. Gerne prøv at send os en mail til på info@dealhunter.dk, så vi kan komme i kontakt med dig.

Fup og sjakaler

Fup og sjakaler.
Som mange andre herinde modtager jeg 2 år!!! 2 år en rykker på noget som jeg ikke ved hvad er. Når jeg logger ind på deres side og tjekker om jeg har faktura liggende, så findes der intet.
Nu ryger sagen videre til en anden instans for dette fup nr skal bare stoppe.

22 kwietnia 2022

Hej Ibo.
Tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse.
Hvis du har handlet hos os til medlemspris, så er du blevet PLUS-medlem. Det er dette medlemskab.

Hvis du selvfølgelig ikke har handlet hos os, så må der foreligge en misforståelse. Gerne send os en mail på info@dealhunter.dk, så vi kan komme til bunds i sagen.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har som alle andre ikke været…

Jeg har som alle andre ikke været tilmeldt noget abonnent og vidste heller ikke man blev det. Jeg har betalt den regning jeg såkaldt “skyldte” for længst og der fik de også afvide jeg skulle ud af deres fup. Nu har jeg fået en ny regning 1-2 år efter jeg sidst snakkede med dem. Hold jer langt væk og i stopper bare med det samme med at sende mig rykkere, ellers tager jeg den i retten!

17 kwietnia 2022

Hej Nana
Tak for at du har givet dig tid til at anmelde os.
Det beklager vi naturligvis, at du skulle være blevet opkrævet igen. Dette må være en fejl.

Gerne send os en besked på info@dealhunter.dk, så vi kan komme til bunds i sagen.

Oceniono na 5 z 5

Disse stjerner er årets vittighed.

9 kwietnia 2022

Hej Steen
Hvis aldrig du har købt en vare fra os til medlemspris, så lyder det meget underligt, at du skulle være blevet opkrævet, og så må der være tale om en fejl.

Oceniono na 1 z 5

Jeg fik i sommers (juli 2021) pludselig…

Jeg fik i sommers (juli 2021) pludselig en mail om 7 måneders abonnement der ikke var betalt… diskuterede lidt med dem frem og tilbage. Får oplyst at jeg ikke kan se de regninger, eller mit abonnement inde på deres side, da det er stoppet pga manglende betaling. Hører så ikke mere fra august til nu.
Idag får jeg pludselig mail fra dem om 20 måneders manglende betaling.
1. Hvordan kan der være en forskel på 13 mdr i en tidsperiode på 9 mdr?
2. Hvordan kan det pludselig være 20 mdr, når abonnementet er stoppet for længe siden, da i mente jeg skyldte for 7 mdr, da det ikke var betalt.

Tror bare i skal stoppe den sag, og jeres fup og svindel nu, ellers tager vi den bare i retten…

4 kwietnia 2022

Kære Lit
Vi har gennemgået din sag, og det er tydeligt at vi har lavet en fejl her. Det er beklageligt at du har været igennem dette forløb, og dette undskylder vi hermed.

Jeg vil, hurtigst muligt, få dette kommunikeret til vores kundeservice, og samtidig sørge for at vi sletter dit udestående hos os.

Vi beklager meget dette forløb, og vil gøre alt hvad vi kan, for at en lignede fejl ikke sker igen.

Oceniono na 1 z 5

Et gammelt notat dukkede frem

Et gammelt notat dukkede frem. Midt i en vanskelig vandskade fik vi pr. mail et godt tilbud. BARE alt-for-godt til at det kunne være sandt!
Virkelig dårlig behandling HELT uden service. Fejl... fejl så var det KUN kundens skyld.
Undgå firmet!

2 kwietnia 2022

Hej Jørgen.
Tak for at du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse af os.
Jeg er ikke sikker på, at jeg forstår din anmeldelse af os.
Hvis du er utilfreds med et produkt du har købt igennem os, så skriv gerne til vores kundeservice på info@dealhunter.dk

Hvis det drejer sig om noget VVS-arbejde (som det lyder som), beder vi dig slette denne anmeldelse, da vi så ikke har noget med dette at gøre, og at du har anmeldt et forkert firma.

Oceniono na 1 z 5

Jeg ville ellers have bestilt noget tøj…

Jeg ville ellers have bestilt noget tøj her, men fik da hurtigt gået videre, da jeg så alle de anmeldelser om folk der er blevet lænset for abbonementer de ikke vidste noget om. Gad vide om det ikke er et af de firmaer, som de viste på kontant, hvor unge gutter festede og kørte rundt i store biler, de havde fuppet sig til. Føj siger jeg bare.

1 kwietnia 2022

Hej Jane.
Da vi skriver ret tydeligt på vores sites, at man bliver PLUS-medlem ved at købe til medlemspris, synes vi bestemt ikke at vi prøver at vildlede nogen.

Du må meget gerne slette din anmeldelse af os, da din anmeldelse strider mod Trustpilots retningslinjer, grundet du reelt ikke har købt noget igennem os.

Skræmmende bevidst snydefirma

Fup og snyd!! Man er pludselig løbende betalende "medlem" af et eller suspekt firma, man ej heller kan framelde sig igen... Selv vidste jeg det ikke i 3 år, fik ingen regninger.. pludselig altså 3 år efter mit evt køb, som jeg naturligvis intet kan huske om.. Fik jeg, helt ud af blå, en voldsom mail med krav om inkasso for medlemsbetaling for 3år...PAS ALVORLIGT PÅ HER! De ligger på lur og gemmer sig som en snylter årevis hos dig, hvis du køber hos Dealhunter.dk... RØR IKKE SÅDAN NOGET.!

30 marca 2022

Hej Lene
Hos Dealhunter har vi kørt med 2 priser i en del år efterhånden. En dealpris, og en medlemspris. Medlemsprisen forudsætter et Medlemskab, og dette skriver vi flere gange gennem købsprocessen, så at du ikke har vidst det, mener vi ikke kan være vores fejl.

Vi vil dog beklage meget over at du først får beskeden nu, og derfor vil vi gerne have du kontakter vores kundeservice på info@dealhunter.dk, så vi kan finde en løsning.

Truer med inkasso

Truer med inkasso af noget jeg ikke er medlem af. Hva pokker er meningen? Sur hilsen Joan

29 marca 2022

Hej Joan
Hvis ikke du er medlem af os, og aldrig har været det, så må der være tale om en fejl.

Dog må du gerne kontakte os på info@dealhunter.dk, så vi kan finde ud af hvad der sker.

Fusker firma

Fusker firma. ☠️☠️☠️☠️
De opkræver penge for flere års medlemskab. Som jeg aldrig har været medlem af. Truer med inkasso ved første besked fra dem nogensinde.

21 marca 2022

Hej Suzanne
Tak for din anmeldelse
Hmm det lyder meget mærkeligt. Det skal vi finde ud af, for hvis ikke du er/har været medlem, må dette være en fejl.
Gerne kontakt os på info@dealhunter.dk, så vi kan hjælpe og finde ud af hvad der foregår.

Bedrager

Tænk anede ikke i, i flere år har trukket penge fra min konto, klart får i da ikke de 4 X 89 kr som i påstår jeg skylder, det var sgu godt mit kort blev skiftet så jeg kunne opdage i uberettigede har lænset min konto, det er vist i mange år i har snydt mig, har intet købt hos jer i mange år, send bare sagen ind og så ser vi hvem der har bøffet hvem , anede ikke engang jeg var medlem !!!!

21 marca 2022

Hej Marianne
Jeg er ked af at du har fået følelsen af, at vi har snydt dig.
Vi har flere gange under vores købsflow gjort opmærksom på, at til "medlemspris" indebærer dette et månedligt abonnement, så at vi har bedraget og snydt, passer altså ikke.

Du må meget gerne kontakte vores kundeservice på info@dealhunter.dk, så vi kan få løst sagen.

Oceniono na 1 z 5

Jeg er meget skuffet over jeres firma

Jeg er meget skuffet over jeres firma.
Lige pludselig får man en mail at man skylder jer 20x89 kr =1780 og er dette ikke bliver betalt inden for 10 dage gård det til inkasso
Jeg skal aldring være hos jer mere håber i sletter mit medlemskab
Hilsen
Nanna
Id nr 209765

18 marca 2022

Hej Nanna
Jeg er ked af at du har fået denne påmindelse så sent.
Du må gerne tage kontakt til vores kundeservice på info@dealhunter.dk, så vi kan hjælpe og finde en løsning.

Hilsen Peder
Dealhunter

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej