Disse stjerner er årets vittighed. Jeg er som øjensynligt mange andre blevet opkrævet for et større beløb for medlemskab. Jeg har som alle de øvrige aldrig bedt om et medlemskab!
Reakcja na opinię
Hotel der lever 100 % op til et dejligt ophold. Der var pænt rent, morgenmad han var helt i top, meget hygiejnisk, velfungerende. Personalet var flinke og meget hjertelig. Alt i alt et hotel vi gerne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Paguei 99 euros pela bicicleta eletrica e até hoje não tenho a bicicleta .Não respondem ao mail nem existe web do serviço enganador.!!!Chamei a Policia para investigar !!!!
Det er egentligt gået meget fint, men når man så modtager 2 STK varer i form af armbåndsure, som så begge ikke kan gå. Så er helhedsindtrykket ikke ret godt.
Reakcja na opinię
For at en vare kan komme på Dealhunter, skal det være en attraktiv deal for forbrugeren. Derfor bruger vi mange ressourcer på at finde de deals, som passer bedst til vores brugere. Dog har vi ikke prisgaranti på Dealhunter. Dealhunter.dk er en del af N2 Ads A/S, der igennem flere år har leveret innovative løsninger online. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis der er noget du er i tvivl om.
Dania
Jeg kommer aldrig til at samarbejde med dette firma. Jeg har ikke fået et eneste henvendelse fra dem i 2 år. Hverken tilbud eller en opgørelse om at jeg skulle skylde dem penge.
Så pas på dem derude. Jeg fik nedenstående fra dem.
Pt. skylder du 22 x 89 DKK for dit medlemskab = 1958 DKK
Beløbet bedes venligst overføres til reg. 4690 og kontonr. 10 8598 83
Noter venligst dit bruger ID:428765 ved overførslen.
Beløbet skal være modtaget på vores konto senest 10 dage fra d.d. ellers vil sagen kunne få yderligere omkostninger, eller i sidste ende gå til inkasso.
Dette kan påføre ekstra omkostninger.
Inkasso-firmaet, der vil håndtere denne sag hvis ikke den lukkes:
Alektum A/S
Frederiks Plads 36, 3. sal 8000 Aarhus

Odpowiedź od Dealhunter
Værste firma man kan handle med, som ved så mange andre "glemmer" de at trække abonnement og selvom man har skrevet sidste år og opsagt abonnement bliver det ikke respekteret, eneste kommentar er at de ikke kan se opsigelse nogen steder selvom den både er kommet på mail og i brevform.
Pt. skylder du 18 x 89 DKK for dit medlemskab = 1602 DKK
Beløbet bedes venligst overføres til reg. 4690 og kontonr. 10 8598 83
Noter venligst dit bruger ID:473145 ved overførslen.
Beløbet skal være modtaget på vores konto senest 10 dage fra d.d., ellers vil sagen uden kunne få yderligere omkostninger, eller i sidste ende gå til inkasso.
Dette kan påføre ekstra omkostninger.
Inkasso-firmaet, der vil håndtere denne sag hvis ikke den lukkes:
Alektum A/S
Frederiks Plads 36, 3. sal 8000 Aarhus

Odpowiedź od Dealhunter
Hotel der lever 100 % op til et dejligt ophold. Der var pænt rent, morgenmad han var helt i top, meget hygiejnisk, velfungerende. Personalet var flinke og meget hjertelig. Alt i alt et hotel vi gerne vil bruge igen.

Odpowiedź od Dealhunter
Jeg modtog en mail fra Dealhunter om, at de ikke havde kunne hæve penge for mit abonnemnt som Plus-medlem i 29 måneder, så der derfor skyldte dem 29 * 89 kr.
Men sjovt nok har jeg INTET modtaget siden jeg købte de 2 vare for 43 måneder siden. Hverken medlemskab eller betaling af det.
Og nu kræver de betaling af 29 måneder ?? Og de vil sende mig til inkasso.
Godt at vi har Forbrugerombudsmanden. En klage er sendt til dem.

Odpowiedź od Dealhunter
Det anfægtede jeg naturligvis, og pludselig skyldte jeg dem kun det halve beløb
At man henvender sig til folk efter så lang tid og meddeler, at man ikke har kunne hæve pengene (for et i øvrigt opsagt abonnement) og truer med inkasso stinker langt væk.
Det virker som en virksomhed under nedlukning, som desperat har brug for penge til deres kreditorer.
Stakkels de mennesker, de har ansat til at sidde og sende disse ubehagelig mails ud

Odpowiedź od Dealhunter
Tyv de stjæler penge 89 kr som jeg aldrig har givet dem lov til og jeg går i banken imorgen da jeg ikke vil betale noget jeg ikke har bedt om

Hold jer væk…
Firmaet bruger metoder der snyder kunderne til og melde sig ind i deres medlemsklub, hvorfor skulle man melde sig ind i en klub til 89 kr om måneden ved køb af nogle høretelefoner til 79 ( iøvrigt af dårlig kvalitet ).
Så hold jer væk fra dette firma… dårlig etik og moral og dårlige produkter

Odpowiedź od Dealhunter
Jeg kan se, at Dealhunter stadig bedriver sin svindler-virksomhed. Jeg var i fingrene på Dealhunter i 2018. De var ikke til at få fat i hverken telefonisk eller mail. Jeg skulle scrolle 17 sider igennem, for at finde ud af, at jeg ved ordre samtidig tegnede et abonnement. Den eneste måde, jeg kom ud af det firma på, var ved at spærre mit betalingskort

Odpowiedź od Dealhunter
Er lige blevet opkrævet et 15 x Gebyr jeg ikke har bestilt... Og hvorfor er man ikke kontaktet efter 1. Gang man ikke betalte...???
FUSK FIRMA!!!
I MÅ SKIME RINGE TIL MIG, og give en Forklaring...
Har snakket med dem, og de gav vist efter. Ellers Var ombudsmanden OG EN advokat sendt efter dem.!!!
Jeg Havde bestilt en Vare, jeg så aldrig Modtog, og hørte ikke mere før Nu (16 mdr efter) og de kunne måske Godt se, at de ikke kom godt afsted, med at opkræve abonnement, og penge for noget man aldrig blev trukket for, da Man ikke fik sin vare. Logisk nok,.men en tosset samtale, men en hys medarbejder 😱 omg... Men når man truer med Indkasso... Sååå skal man nok ikke forvente Glade Kunder 🤷♀️

Odpowiedź od Dealhunter
køb af et ur der ikke kan bruges da visener er delvis løse eller faldet af

Odpowiedź od Dealhunter
Der blir trukket store beløber på min konto, i selv samme mdr,som ikke er de beløber jeg har købt ind for, de 5kr s ting blir der ved meget dyre

Odpowiedź od Dealhunter
De gange jeg har købt hos dealhunter, har jeg iķke haft problemer med dem. ☺

Odpowiedź od Dealhunter
mega dårligt firma der beskylder folk for snyd, kender flere der er udsat for det. Man bør gå til forbrugerombudsmanden og få lukket dette fuskerfirma

Odpowiedź od Dealhunter
melder mig i koret. Sammen som alle de andre - dog har jeg valgt at indgå et forlig - for jeg gider ikke forfølge sagen yderligere. Det har været en dyr og ubehagelig oplevelse

Odpowiedź od Dealhunter
Hmmm.. mere og mere mystisk.
Jeg har skrevet til Dealhunter, at jeg ikke vil betale, den opkrævning, de har sendt mig. De påstår, at jeg skylder for 24 måneder. Men er så flinke, at de vil lade mig slippe, med at betale for 12 måneder.
Nu, hvor jeg har skrevet, at jeg ikke vil betale. Ja så skal jeg kun betale for 4x89kr=356kr. Jamen de er da rigtig i julegavehumør🎅🏻🤶 så er spørgsmålet, om jeg skal juble og tage imod, den “fine gave”🎄

Fup og fidusmagere
Hold dog op så dumme, at starte med at vil halvere beløbet siger vist alt.
"Jeg retter henvendelse til dig, da vi ikke har kunne hæve et eller flere beløb for dit PLUS-medlemskab.
"Vi har i 35 måneder ikke modtaget din betaling.
Det kan være du har skiftet kort, uden at få det opdateret hos os, eller at dit kort ikke er opsat korrekt til online betaling.
Vi er klar over, og beklager også, at vi ikke har rettet henvendelse til dig før.
Derfor vælger vi at halvere beløbet, du skylder os.
Pt. skylder du 35 x 89 DKK for dit medlemskab = 3115 DKK
Da vi halverer beløbet, bliver dit reelle skyldnerbeløb = 1557.5 DKK
Beløbet bedes venligst overføres til reg. 4690 og kontonr. 10 8598 83"

Odpowiedź od Dealhunter
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.