Disse stjerner er årets vittighed. Jeg er som øjensynligt mange andre blevet opkrævet for et større beløb for medlemskab. Jeg har som alle de øvrige aldrig bedt om et medlemskab!
Reakcja na opinię
Hotel der lever 100 % op til et dejligt ophold. Der var pænt rent, morgenmad han var helt i top, meget hygiejnisk, velfungerende. Personalet var flinke og meget hjertelig. Alt i alt et hotel vi gerne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Paguei 99 euros pela bicicleta eletrica e até hoje não tenho a bicicleta .Não respondem ao mail nem existe web do serviço enganador.!!!Chamei a Policia para investigar !!!!
Det er egentligt gået meget fint, men når man så modtager 2 STK varer i form af armbåndsure, som så begge ikke kan gå. Så er helhedsindtrykket ikke ret godt.
Reakcja na opinię
For at en vare kan komme på Dealhunter, skal det være en attraktiv deal for forbrugeren. Derfor bruger vi mange ressourcer på at finde de deals, som passer bedst til vores brugere. Dog har vi ikke prisgaranti på Dealhunter. Dealhunter.dk er en del af N2 Ads A/S, der igennem flere år har leveret innovative løsninger online. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis der er noget du er i tvivl om.
Dania
de bliver ved at kræve penge for et medlemsskab jeg aldrig har sagt ja til

Odpowiedź od Dealhunter
I bliver ved at sende rykkere. Jeg har ikke været medlem i over et år. I prøver stadig at trække penge fra mig. Jeg har måtte blokere jer så det ikke er muligt. I har sendt mig til inkasso...
Utroligt at et firma med SÅ mange dårlige anmeldelser får lov at fortsætte. Det er jo stort set dagligt der kommer nye.. Og firmaet er tydeligvis ligeglad.
Det er jo fuldstændig det samme alle klager over. Hvordan kan ham Peder, som svarer på folks beskeder, overhovedet have samvittighed til at drive en sådan virksomhed.
ALLE kan jo se de driver en uærlig og usund forretning. Det handler ikke om medlemskabet, men om hvor mange penge de kan få ud af folk efterfølgende... På trods af deres "medlemmer" ikke ved de er medlem. Og først efter flere år sender rykkere og inkassovarsler.
Jeg er også rystet over inkassofirmaet Alektum vil samarbejde med den type firma. Det får en til at tro de er ligeså rådne.
Måske i er desperate fordi der står i jeres regnskab at der skal tilføjes kapital for fortsat drift.
Og til dem som tror at der en kundeservice, tager i fejl. Der er kun 1 ansat i firmaet iflg CVR registret. Tænker det er Peder :)))
Held og lykke til dem som vælger at handle med dette firma...

Odpowiedź od Dealhunter
Har modtaget en rykker skrivelse fra Dealhunter Alektum A/S de på 2400 kr samt ,at jeg er medlem.
De skriver at jeg ikke har betalt abonnement. Men nu er det sådan ,jeg har overhoved ikke handlet hos dem. Aner ikke hvad de handler med. Kender ikke firmaet. Har skrevet til dem ,at de skal sende beviser på ,hvad jeg har købt. Det der faldt mig i øjnene er den dato som står på rykkere. Den er fra 06.09.2020 til 19.5. 2022 har ikke hørt fra dem endnu. Det er et fup firma,som jeg har ikke i sinde ,at betale. Så nu sender jeg også til ombudsmanden.

Odpowiedź od Dealhunter
Fup og svindel. Opkrævet 3000kr for ingenting. Har afvist og pludselig er det en fejl .

Odpowiedź od Dealhunter
Har fået rykker via Alektum A/S fra Dealhunter på 1819,13 kr. med en hovedstol på 1602,- rente på 117,- og et rykkergebyr på 100,00,-
Har absolut ikke kendskab til købet.
Har korrespondance med udmeldelse fra d. 11.05.17 + 11.06. 17.
Påmindelsen administreres af Alektum A/S står der i rykkerbrevet, og efter telefonisk kontakt til dem meddeles jeg, at de var Alektum Group, hvilket de ikke mente var det samme, dog er telefonnummeret fundet under Alektum A/S. Jeg var ikke oprettet i deres system, og havde intet på mig trods sagnummer, at andet nummer der står i forbindelse med mit navn og cpr nr . Meget foruroligende at der er sendt rykker ud, uden at jeg er registreret nogen steder. Har naturligvis forsøgt at kontakte Dealhunter pr. telefon med optaget tone igennem flere timer. Kan forstå ombudsmanden er kontaktet omkring dette firma.

Odpowiedź od Dealhunter
Et udpræget fupfirma. Jeg købte en dampmoppe i 2016. I juli 2021 fil jeg en meddelelse, om at jeg skyldte for 3 måneders abonnement, hvilket jeg ikke vidste noget om. Sagen ville blive sendt til inkasso, hvis jeg ikke reagerede. Jeg forsøgte at ringe og skrive, men kunne ikke komme igennem på telefonen og fik ikke svar på mails. Så hørte jeg ikke noget før i maj 2022, hvor jeg denne gang skylder for 15 måneders abonnement og igen trues med at blive sendt til inkasso. Jeg har ikke tegnet noget abonnement. Jeg har igen forsøgt at kontakte firmaet, men kan ikke komme i kontakt hverken på telefon eller på mail. Jeg har kontaktet Tænk og Test og Forbrugerklagenævnet. Det er Dealhunter, der bærer bevisbyrden for, at jeg har accepteret at blive og forblive abonnent. Jeg har ikke godkendt nogen af delene. Jeg skal aldrig handle hos Dealhunter igen.
Jeg har skrevet en mail som svar på den besked jeg fik om inkasso for nogle dage siden, som jeg ikke har fået svar på. Sjovt nok får jeg svar her på Trustpilot meget hurtigt efter at have skrevet.

Odpowiedź od Dealhunter
Svindel Firma som også er Politi anmeldt af forbrugerombudsmanden, de sender rykker ud til til kunderne efter flere års passivitet. De sender kunder til inkasso uden, at kunder er bevidst om at han eller hun har et medlemskab af en eller anden klub. Meget mærkeligt fremgangsmåde måske Er det i virkeligheden inkasso firmaet som står bag det åbenlyse bedrag.

Odpowiedź od Dealhunter
Jeg er meget skuffet over jeres firma.
Lige pludselig får man en mail at man skylder jer 21x89 kr =1869 + renter 7,5 prc.+ gebyr=2206,22 kr. (det er hvad en 1/2 L håndsprit kom til at koste) og er dette ikke bliver betalt inden for 10 dage gård det til inkasso. beløbet er betalt. Så jeg håber at mit medlemskab er ophørt nu. Det vil stadigvæk være u muligt at hæve penge på min konto. så frem over må i henvende jer pr. brev.
Jeg skal aldring være medlem hos jer mere og som en selvfølgelighed skal i sletter mit medlemskab
Hilsen
Leif Nielsen
Id nr. 568792 Inkas. nr. 251361

Kopi:
Jeg kan bare vælge en kopi af tidligere skrevne oplevelser. Der er, desværre, mange at vælge imellem.
Min sag er så blevet overgivet til
Alektum A/S
Postboks 117
8000 Aarhus C
som nu skal overtage sagen.
"ALDRIG MODTAGET REGNING ELLER ANDET fra det firma. MEN: Jeg har i dag modtaget en rykker med renter på for 2 år, TO år !!!!, ligesom betaling af et abonnement, som jeg absolut ikke godvilligt har tegnet. Jeg ved, at der ligger 50-55 klager ved forbrugerombudsmanden om netop disse mærkværdige abonnementstegninger og efterfølgende regninger, og på mandag kommer så min til oven i"

Odpowiedź od Dealhunter
ALDRIG MODTAGET REGNING ELLER ANDET fra det firma. MEN: Jeg har i dag modtaget en rykker med renter på for 2 år, TO år !!!!, ligesom betaling af et abonnement, som jeg absolut ikke godvilligt har tegnet. Jeg ved, at der ligger 50-55 klager ved forbrugerombudsmanden om netop disse mærkværdige abonnementstegninger og efterfølgende regninger, og på mandag kommer så min til oven i.
Hold op et besynderlig moral at have.

Odpowiedź od Dealhunter
Jeg har som alle andre stor set herinde pludselig modtaget et rykker brev på 3400kr hvor de mener alt jeg har modtaget en tidligere rykker på medlemskab hold nu op et møj firma jeg kan ikke komme i kontakt med dem kun på mail og jeg håber ingen nogen siden kommer til og købe vare hos dem mvh Louise

Odpowiedź od Dealhunter
Har også ligesom så mange andre netop modtaget en rykker, har ikke købt noget hos dem siden 2016, der fik jeg ikke engang pakken og fik intet svar da jeg spurgte til den.
Ligesom alle jer andre har jeg heller ikke modtaget nogle mails eller brevet før denne rykker kommer, ej heller har jeg ikke godkendt noget abonnement.
Dette er så uprofessionelt og skummelt som det kan være, jeg har kontaktet eb og bt for der kan komme lidt opmærksomhed på det her svindel.
God ide med at stå sammen og lave en klage, jeg er med

Odpowiedź od Dealhunter
Efter jeg har modtage din besked peder har jeg forsøgt ar skrive på mail til jer men denne kommer retur da firmaet ikke kan modtage .
Har forsøgt adskillige gange at ringe uden held.
Hvad f…..,
er det lige der foregår .
Det mindste er da at man kan reagere på henvendelse .
Jeg vil
på det kraftigste opfordre andre i lignende situation skrive til mig så vi kan få et endelig punktum sat i denne tidskrævende sag .
mvh helle

Odpowiedź od Dealhunter
DEALHUNTER - RENT BONDEFANGERI!
Har netop modtaget rykkerbrev dateret 20.9.2020 på kr. 2.306,51 for et såkaldt Abonnement, som jeg skulle have tegnet hos Dealhunter for 1 3/4 år siden. Dette skulle betales med 89 kr pr.md.
Jeg har aldrig modtaget nogen form for opkrævning eller bekræftelse på et sådant i årenes løb. Hvis jeg uforvarende er kommet til at tegne et abonnement havde jeg ved første opkrævning opsagt dette omgående. Man får nemt den tanke, at Dealhunter med den mangel på henvendelse om ingen opkrævninger af abonnementet er i “ond tro”, da jeg som sagt ingen henvendelser har modtaget. Heller ingenting er noteret om abonnement eller restancer på min Dealhunterkonto.
Kontaktede Dealhunter, som meddelte pr. Mail, at jeg havde indgået aftale ved at betale en tilbudspris i 2020 og at der var sendt 2 “rykkere den 27/2/22 og 19/3/22, hvilket er usandt! ingen mails eller breve overhovedet! Spamfilter mm checkes flere gange ugentlig.
Jeg kontakter forbrugerombudsmanden i morgen og klager, anmelder dem og sender dette til min advokat.
Vh Bodil Windeløv
PS: Måske skulle man give TV og pressen et tip om denne form for bondefangeri.
Går nogen sammen om et fælles sag er jeg interesseret i at høre nærmere.
SIDSTE: Ref. Peders svar. Du taler udenom. Det handler ikke om 2 ikke-eksisterende rykkere i feb/mar 2022. Det handler o,
at ingen kan betale et mdl. abonnement uden at have en aftale om hvorledes det skal betales, til hvem og forfaldsdato hver måned. Forklar, hvorfor der aldrig er sendt opkrævning til mig (og en hær af andre) for dette månedsabonnement i 21 mdr! Måske fordi man så havde udmeldt sig af dette skjulte “medlemsskab”. Det er “ond tro”!

Hvad bilder i jer ind??
Min mor modtog igår en inkasso varsel den 19/5-2020. Den første faktura dato er den 6/9-2020. Hun har ikke godkendt noget omkring et abonnement og nu når man går ind på jeres hjemmeside er det første der popper op nu er at man skal godkende et abonnement. Men da jeg tjekkede den 18/6-2022 var der ikke noget der poppede op. I skal bare vide at i bliver meldt til politiet og/eller andre instanser for det er ulovligt!!

Rykker.
Har i dag modtaget en rykker fra Jer, hvor der står jeg skylderJer 3409,77 kr, for noget jeg skulle ha købt den 06.09.2020.
Jeg har hverken hørt fra Jer eller sagt ja til et abonnement hos Jer. Så syntes det lyder meget mærkeligt. Har sendt mail til Jer men ikke hørt fra Jer, og telefon svarers der heller ikke på. Hilsen Birthe

Odpowiedź od Dealhunter
Har lige modtaget en rykker for noget abbonement jeg ikke har det er 3 år gammelt jeg tager fat i min advokat imorgen
Pas på de snyder og fusker
Nu skriver de så skriv til kundeservice men de svarer ikke og vil ikke bevise noget som helst
De skriver se ikke fusker men min dato er fra 2019 så det var de ændrede deres forretnings gang
De har snydt mig

Odpowiedź od Dealhunter
Har lige modtaget 2 rykker, på 3000 kr. Har aldrig før modtaget en opkrævning. Ergo er der løbet renter på også. Bestilte noget for 2 år siden, hvor jeg åbenbart så er blevet medlem. Pas på derude.

Odpowiedź od Dealhunter
Købte noget på dealhunter for et års tid siden. Har netop modtaget rykker for manglende betaling af abonnement - ialt 1602 kr. !? Jeg anede ikke at ét køb på hjemmesiden automatisk betød løbende abonnement. Så jeg er ved at klage til forbrugerklagenævnet. Dette lugter langt væk af svindel eller grov vildledning af forbrugeren.

Odpowiedź od Dealhunter
Som nedenstående viser samme fremgangsmåde som mange andre. Uhyggeligt at sådan et firma kan få lov til at forsætte. At komme med krav efter 23 måneder er jo helt tydeligt for at man ikke skal have mulighed for at melde fra. Føj siger jeg bare.
Henvendelsen herunder:
Jeg retter henvendelse til dig igen, da vi ikke har kunne hæve et eller flere beløb for dit PLUS-medlemskab.
Vi har i 23 måneder ikke modtaget din betaling.
Vi mangler også betaling din seneste ordre (Grillmåtter): 45 DKK
Det kan være du har skiftet kort, uden at få det opdateret hos os, eller at dit kort ikke er opsat korrekt til online betaling.
Pt. skylder du 23 x 89 DKK for dit medlemskab + Grillmåtterne = 2.092 DKK
Beløbet skal være modtaget på vores konto senest 10 dage fra d.d. ellers vil sagen kunne få yderligere omkostninger, eller i sidste ende gå til inkasso. Dette kan påføre ekstra omkostninger.
Inkasso-firmaet, der vil håndtere denne sag hvis ikke den lukkes:
Alektum A/S, Frederiks Plads 36, 3. sal 8000 Aarhus
Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål til ovenstående eller, hvis jeg kan hjælpe med noget.
Dealhunter.dk
Svar:
Nu er vi jo i løbende mail kontakt. Og at læse alle de indslag her på trustpilot viser jo et helt klart mønster. Jeg kan se at Jeres hjemmeside er blevet opdateret siden sidst men der var ingen klar advarsel for 23 måneder siden, og igen så er det jo tydeligt at man går efter at holde folk fast i nettet for så at kunne sende en stor ublu regning for noget man ikke aktivt har tilmeldt sig og heller ikke har brugt. Jeg har indbetalt de 45kr. som i siger i ikke har kunne hæve. Derudover har jeg indsendt sagen til Forbrugerombudsmanden.

Odpowiedź od Dealhunter
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.