Onlangs BIJ CVT geweest voor informatie. Wij zochten voor onze bestaande keuken een oplossing voor de achterwand. Wendy gaf ons goed advies wat er allemaal kon. Zij dacht goed met ons mee. De sf... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We zijn zaterdag 7 maart geslaagd voor een keuken bij CVT. Geholpen door Nick die ons deskundig hielp met tekening, plan en alle apparatuur. Daaromheen een team wat goed op elkaar is ingespeeld en elk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
vandaag een keuken aangekocht en super fijn en goed advies gekregen van Wendy. denkt goed mee en neemt rustig de tijd, geen opdringerige acties zoals we ervaren hadden bij andere leveransiers. op... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
zeer onvriendelijke balie medewerkster bij filiaal Breda, oudere garde plezier in het werk lijkt verdwenen. Kan amper goedemiddag af. Toen we vroegen of iemand ons kon helpen werden we zeer kortaf bea... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
CVT Keukens & Interieur, 80 jaar ervaring
Bij CVT hebben wij écht kennis van alles wat met keukens te maken heeft. Van trends en merken tot materialen en apparatuur. Deze kennis hebben wij al ruim 80 jaar bewezen, en daarmee zijn wij een autoriteit in de regio Tilburg. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar advies voor uw nieuwe keuken. Daarnaast bieden wij een ruim aanbod aan hoogwaardige designmeubels en zijn wij er trots op dat wij nu complete interieurinrichtingen kunnen aanbieden.
SieMatic, CVT Huiscollectie en CVT NEO
Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van de laatste keukentrends en vertalen deze trends naar de mooiste keukenstijlen. Daarnaast vindt u in onze winkel zowel het toonaangevende merk SieMatic als een ruim aanbod van onze eigen merken: CVT Huiscollectie en CVT NEO.
Rolf Benz, Design on Stock, Linteloo, Jori, Eyye en Harvink
Voor de inrichting van uw interieur bieden wij een selectie designmeubelen van merken zoals Rolf Benz, Design on Stock, Linteloo, Jori, Eyye en Harvink.
Stap eens binnen in onze grote showroom in Tilburg en laat je inspireren.
CVT, verstand van keukens
Napisane przez firmę
Hestiastraat 12, 5047 VA , Tilburg , Holandia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Wij zijn ontzettend blij met onze keuken. Zeer netjes gemonteerd.

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Alle lof voor de CVT medewerkers betrokken bij de levering en montage van onze keuken. In het bijzonder het montageteam (Willem en Jasper) is top! Vakkundig, oplossingsgericht, strak eindresultaat en zonder beschadigingen. Topteam!

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Keuken werd netjes afgeleverd. Netjes verpakt en gecontroleerd.
Van tevoren was er telefonisch contact i.v.m. nalevering magnetron. Deze wordt zo snel mogelijk nageleverd.

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Geweldig geholpen,hadden een keuken uitgezocht maar paste niet bij ons,toen een keuken ontworpen naar onze keuze,goed geadviseerd alles naar wens zijn nu benieuwd naar her resultaat

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Begrijpt de klant, zeer deskundig en goed advies over wel wel en niet wenselijk is bij aankoop keuken.

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Advies en bezorging door zeer vakbekwame medewerkers. Meedenkend en flexibel.

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Heel fijne mensen, kundig advies en uitgebreid de tijd om samen de keuken te perfectioneren.

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Een keuken gekocht , men denkt goed mee en heeft zelf ook goede ideeen. Afspraken komen ze na , goede communicatie. Vooral martyn van beek heeft ons goed geholpen. Een duidelijke en eerlijke prijs betaald. Mooie showroom en het personeel dat daar werkt is vriendelijk. Montage ging super snel en volgens afspraak. Ik zeg doen ! Mvr Ronnie

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Fijn geholpen door de klantenservice van cvt. Onze keuken is bijna 7 jaar oud en nog nooit iets gehad. Nu waren er een paar plintklemmen afgebroken en die zijn zonder extra kosten besteld voor ons. Echt fijn!

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
CVT en haar verkopers denken mee! We zijn dan ook erg positief over de eerste stap in ons keukenproject.

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Levering ging niet vlekkeloos. Er werd alleen gezegd wat niet kon en niet in oplossingen. Slechte medewerking. Wij hebben doorgezet dat lift van de bouw gebruikt werd en alle aanwezige vakmensen hebben de vervoerders geholpen met alles. Toen moesten ze hun gemopper wel bijstellen :)
Het monteren van de keuken was top. Wat een fijne medewerker. Stond overal voor open en het is heel mooi geworden. Complimenten.

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
In principe brachten we een bezoek aan de CVT showroom voor oriëntatie op een nieuwe keuken voor een appartement dat in augustus 2022 opgeleverd zal worden.
We werden zeer klantvriendelijk ontvangen in een showroom met een zeer uitgebreide voorraad aan keukenopstellingen en een voor ons aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.
Op basis van het vakkundig samengestelde keukenontwerp hebben we ter plaats besloten tot voorlopige aankoop over te gaan. Hierbij was kennis van zaken, vriendelijkheid en vooral vertrouwen leidend.

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Ik had een afspraak staan op locatie, deze werd door het bedrijf verzet. De avond voor mijn afspraak werd ik gebeld (ik had hier vrij voor genomen) met de mededeling dat de afspraak op locatie lastig zou zijn. Het verzoek was om in de vestiging langs te komen.
Bij het maken van mijn afspraak heb ik duidelijk aangegeven wat voor mij het belang was van een afspraak op locatie, naar Tilburg gaan was dus geen optie. Ik kreeg als antwoord "Dat kunt u nu wel in uw hoofd hebben...". Hier hield het bij mij meteen op. Wat een onbeschofte klantonvriendelijke benadering.Dit zegt mij genoeg over een bedrijf. Direct de afspraak gecanceled en het gesprek beeindigd. Tevens de Vestigingsmanager hieroer geinformeerd, maar die lijkt het niet nodig te vinden om te reageren.
Update 19/5 Na mijn zeer teleustellende eerste contact heeft de vestiginsmanager mij dezelfde dag gebeld en eea. rechtgezet. De afspraak op locatie heeft toch plaats kunnen vinden en gisteren is een zeer vriendelijke en kundige verkoper bij ons thuis gewesst. Hebben we als een prettig gesprek ervaren. We hopen tot een deal te kunnen komen, maar dat staat los van de kundigheid en vriendelijkheid. Fijn wanneer een zeer vervelende eerste indruk, toch kan worden omgebogen.

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.