Onlangs BIJ CVT geweest voor informatie. Wij zochten voor onze bestaande keuken een oplossing voor de achterwand. Wendy gaf ons goed advies wat er allemaal kon. Zij dacht goed met ons mee. De sf... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We zijn zaterdag 7 maart geslaagd voor een keuken bij CVT. Geholpen door Nick die ons deskundig hielp met tekening, plan en alle apparatuur. Daaromheen een team wat goed op elkaar is ingespeeld en elk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
vandaag een keuken aangekocht en super fijn en goed advies gekregen van Wendy. denkt goed mee en neemt rustig de tijd, geen opdringerige acties zoals we ervaren hadden bij andere leveransiers. op... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
zeer onvriendelijke balie medewerkster bij filiaal Breda, oudere garde plezier in het werk lijkt verdwenen. Kan amper goedemiddag af. Toen we vroegen of iemand ons kon helpen werden we zeer kortaf bea... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
CVT Keukens & Interieur, 80 jaar ervaring
Bij CVT hebben wij écht kennis van alles wat met keukens te maken heeft. Van trends en merken tot materialen en apparatuur. Deze kennis hebben wij al ruim 80 jaar bewezen, en daarmee zijn wij een autoriteit in de regio Tilburg. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar advies voor uw nieuwe keuken. Daarnaast bieden wij een ruim aanbod aan hoogwaardige designmeubels en zijn wij er trots op dat wij nu complete interieurinrichtingen kunnen aanbieden.
SieMatic, CVT Huiscollectie en CVT NEO
Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van de laatste keukentrends en vertalen deze trends naar de mooiste keukenstijlen. Daarnaast vindt u in onze winkel zowel het toonaangevende merk SieMatic als een ruim aanbod van onze eigen merken: CVT Huiscollectie en CVT NEO.
Rolf Benz, Design on Stock, Linteloo, Jori, Eyye en Harvink
Voor de inrichting van uw interieur bieden wij een selectie designmeubelen van merken zoals Rolf Benz, Design on Stock, Linteloo, Jori, Eyye en Harvink.
Stap eens binnen in onze grote showroom in Tilburg en laat je inspireren.
CVT, verstand van keukens
Napisane przez firmę
Hestiastraat 12, 5047 VA , Tilburg , Holandia
Eerste verkoopgesprek leek leuk maar er klopte weinig van
Daarna met Mischa alles grondig doorgenomen. Prima
Kleine vergissing bij de aflevering was de afzuigkap die niet paste.
Totale indruk: Prima, net werk geleverd.

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Het hele proces van aankoop tot oplevering, t.w. slopen, afvoeren oude keuken en plaatsen nieuwe, best een grote, is vlot en nagenoeg volgens afspraak gedaan. Een volle week zonder keuken gezeten. Aansluitingen waren wel allemaal al aanwezig.
Deze keukenmonteur is een op en top vakman! Petje af!
Er ontbreekt ook helemaal niets, alles functioneert.
Jammer dat er op de granieten achterwand op 4 plekken lelijke strepen te zien zijn. Op een plek zelfs héél erg.
Ons is beloofd dat de leverancier dit komt oplossen. Test voor de huidige service van CVT.
Als dit netjes en binnen aanvaardbare tijd wordt opgelost zijn wij absoluut zeer tevreden met onze CVT keuken en aanbevelingswaard!
Helaas zijn de beloften dat de vlekken door de leverancier zouden worden verwijderd, niet nagekomen. Zeer teleurgesteld dat we valse beloften hebben gekregen. Er valt niets aan te doen volgens de leverancier. Is materiaal eigen.
Hier moeten we het dan mee doen. Hier waren we niet op gewezen!

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Zonde van de tijd. Nu 6 weken geleden een afspraak gehad en een keuken uitgezocht. Na meerdere telefoontjes van onze kant wanneer we een offerte kunnen verwachten, nog steeds niets.

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Fijn en snel geholpen bij CVT. Erg behulpzaam en denken met je mee.

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Top winkel! Ik ben in Tilburg geweest en geholpen door Micha, wat een aardige en oprechte man, geen standaard verkooppraatjes maar oprecht geïnteresseerd in hetgeen wat voor jou het beste is. Heeft goed geholpen en meegedacht en mij aan mijn droomkeuken geholpen, bedankt!

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Wij zijn goed geholpen, leuke ideeën, en hadden ook volop de tijd voor ons.
Dus wij zijn erg blij met de aankoop van onze nieuwe keuken

Top service!
Lars,
Bedankt voor je service en kennis.
Eindelijk iemand met verstand van keukens.
Bedankt!

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Fijn dat er alle tijd voor klant was.
We kwamen alleen om te kijken toch al jeuken besteld. verkoper was niet opdringerig.

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
de Keuken is vrijdag 13 november geleverd en maandag 15 november gemonteerd door een echte vakman, alles is vlot verlopen en geen klachten. waar we versteld van stonden was het fijt dat we 2 roostertjes voor beluchting diepvriezer en koelkast misten en tot onze verbazing kwam een koerier die op de montage dag nog brengen zodat de keuken toch kompleet opgeleverd is. Kortom alles positief ervaren van aankoop van de keuken wat zeer deskundig was, tot en met de plaatsing. Alle lof voor CVT een dikke 10

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
De problemen die we hebben ondervonden bij het zelf plaatsen van de keuken, zijn na een goed telefonisch gesprek opgelost.
Klasse. Een zeer tevreden klant.
Noud Bruininx

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Zeer teleurgesteld in CVT. Zodra het volledige aankoopbedrag is overgemaakt, zijn zij moeilijk te bereiken. Tevens zijn zaken niet conform afspraak geleverd, gemonteerd of afgewerkt. Na 6 maanden is onze keuken nog steeds niet zoals besteld en worden we van het kastje naar de muur gestuurd. Alles lijkt opeens niet te realiseren.

Betreft onze 2e keuken van CVT. Prima en deskundig geholpen

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Fijne mensen. Duidelijk en zeker een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Lars de verkoper heeft goed geluisterd naar onze wensen en hij kwam met goede ideeën

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Erg goed geholpen door Suleyman die goed anticipeerde op onze wensen.
Cees en Anneke Prinsen Van Doorn

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Het paneel van de koelkast kwam los. Gebeld met de klantenservice. Zonder moeilijke vragen stond er binnen een week een monteur op de stoep. Koelkastpaneel weer mooi strak vast en ook gelijk zonder te vragen kastdeurtjes weer mooi uitgelijnd. Top dus.

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Altijd keurig tecwoord gestaan en voldoende uitleg
Soms wat lange wachttijd

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
alles is prima en naar onze tevredenheid verlopen.

Odpowiedź od CVT Keukens & Interieur
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.