CVT Keukens & Interieur Recenzje 652

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,0

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Onlangs BIJ CVT geweest voor informatie. Wij zochten voor onze bestaande keuken een oplossing voor de achterwand. Wendy gaf ons goed advies wat er allemaal kon. Zij dacht goed met ons mee. De sf... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We zijn zaterdag 7 maart geslaagd voor een keuken bij CVT. Geholpen door Nick die ons deskundig hielp met tekening, plan en alle apparatuur. Daaromheen een team wat goed op elkaar is ingespeeld en elk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

vandaag een keuken aangekocht en super fijn en goed advies gekregen van Wendy. denkt goed mee en neemt rustig de tijd, geen opdringerige acties zoals we ervaren hadden bij andere leveransiers. op... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

zeer onvriendelijke balie medewerkster bij filiaal Breda, oudere garde plezier in het werk lijkt verdwenen. Kan amper goedemiddag af. Toen we vroegen of iemand ons kon helpen werden we zeer kortaf bea... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z przyborami kuchennymi

O CVT Keukens & Interieur

Napisane przez firmę

CVT Keukens & Interieur, 80 jaar ervaring

Bij CVT hebben wij écht kennis van alles wat met keukens te maken heeft. Van trends en merken tot materialen en apparatuur. Deze kennis hebben wij al ruim 80 jaar bewezen, en daarmee zijn wij een autoriteit in de regio Tilburg. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar advies voor uw nieuwe keuken. Daarnaast bieden wij een ruim aanbod aan hoogwaardige designmeubels en zijn wij er trots op dat wij nu complete interieurinrichtingen kunnen aanbieden.

SieMatic, CVT Huiscollectie en CVT NEO

Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van de laatste keukentrends en vertalen deze trends naar de mooiste keukenstijlen. Daarnaast vindt u in onze winkel zowel het toonaangevende merk SieMatic als een ruim aanbod van onze eigen merken: CVT Huiscollectie en CVT NEO.

Rolf Benz, Design on Stock, Linteloo, Jori, Eyye en Harvink

Voor de inrichting van uw interieur bieden wij een selectie designmeubelen van merken zoals Rolf Benz, Design on Stock, Linteloo, Jori, Eyye en Harvink.

Stap eens binnen in onze grote showroom in Tilburg en laat je inspireren.

CVT, verstand van keukens

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 4 z 5

Ontzettend goed advies gekregen van…

Ontzettend goed advies gekregen van Daniël van CVT Breda. Daniël heeft alle tijd genomen en een prachtig keukenontwerp gemaakt! Al met al dus heel tevreden!

26 kwietnia 2021

Beste meneer/mevrouw Vorage,

Een heel tevreden klant, dat maakt ons blij! Geniet alvast van de voorpret.

Oceniono na 4 z 5

CVT is een goed en betrouwbaar bedrijf

CVT is een goed en betrouwbaar bedrijf, heb er al zeker 25 jaar ervaring mee, alles wordt netjes opgelost

22 kwietnia 2021

Beste heer/mevrouw,

Super om te horen dat u zoveel vertrouwen in ons heeft, dat horen we ontzettend graag! Hartelijk dank voor uw positieve review.

Pauline van Broeke - CVT Keukens

Oceniono na 5 z 5

Goede ontvangst en deskundigheid van de…

Goede ontvangst en deskundigheid van de verkoper is top. Bij ons was dat Bas

19 kwietnia 2021

Beste meneer Broos,

Mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Oceniono na 5 z 5

perfect en ongedwongen advies voor…

perfect en ongedwongen advies voor aanschaf van de keuken. Mijn hele keukenproject is perfect verwerkt en uitgeleverd.

16 kwietnia 2021

Beste Dave,

Dank u wel voor de mooie en positieve review. Heel fijn om te horen dat het gehele traject naar wens is verlopen.

Beste meneer/mevrouw Etten,

Zoals u van CVT Keukens kan en mag verwachten. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring,

Oceniono na 4 z 5

Door de feestdagen en corona…

Door de feestdagen en corona maatregelen heeft alles iets langer geduurd. Maar uiteindelijk is alles prima opgelost. Prachtige keuken.

12 kwietnia 2021

Beste meneer/mevrouw Smits,

Wat fijn dat u nu heerlijk kunt genieten van uw nieuwe keuken. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Oceniono na 4 z 5

Prima geholpen bij ontwerp keuken

Prima geholpen bij ontwerp keuken. Er zijn heel veel keuken zaken, en uiteindelijk komt het erop aan welke keuken(ontwerp) je het meest aan trekt. Uiteraard is kennis en kunde van de adviseur enorm belangrijk, en er moet ook een klik zijn. Wij hebben gekozen voor een Next125 keuken omdat het design ons meer aansprak, dan die van het huismerk en b.v. Siematic. Dat alles natuurlijk is enorm persoonlijke keuze/smaak, en ook afhankelijk van je budget. Onder water lijken alle keuken zaken wel een relatie met die "M" keukenzaak uit Kaatsheuvel te hebben (wat op zich geen enkel probleem is). Uiteraard moet de keuken nog geplaatst worden, en moeten de laatste details en eventuele aanpassingen nog verwerkt worden. Uiteindelijk kan de beoordeling pas goed worden gemaakt, als alles is geplaatst, en hoe eventuele problemen en issues zijn opgelost.

6 kwietnia 2021

Beste Marion,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en de positieve beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met de door u uitgekozen keuken. Vanzelf sprekend gaan wij ervoor zorgen dat de plaatsing ook naar wens gaat verlopen.

Thea de boer - CVT Keukens

Oceniono na 4 z 5

We hebben tot nu toe het eerste…

We hebben tot nu toe het eerste traject, het uitkiezen van de keuken gehad, en hopen dat de verdere stappen ook zo goed zullen verlopen tot en met de plaatsing van de keuken.

5 kwietnia 2021

Beste meneer/mevrouw Vos,

Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken! Dank u voor deze positieve 4 sterren review.

Oceniono na 5 z 5

CVT goede service en top kwaliteit

Ik heb mijn eerste keuken gekocht bij CVT en wat een goede keuze was dat.
Van top tot teen in de puntjes verzorgt. Mijn dank gaat uit naar Lars Fehn. Door zijn prettige manier van communiceren, de tijd nemen, het meedenken, een gevoel van vertrouwen en met zijn advies heeft geresulteerd in een schitterende keuken van goede kwaliteit met top apparatuur.

CVT bedankt!

4 kwietnia 2021

Beste meneer/mevrouw Hooft,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen! Dank u voor het delen van uw ervaring.

Service op maat

Er werd echt naar ons geluisterd.
Ontspannen sfeer.
Deskundig advies.
En goede ideeën passend bij onze gezinssituatie waar we zelf niet aan gedacht hadden.

30 marca 2021

Beste heer/mevrouw Braak,

Wat is het mooi om te lezen dat u zo tevreden bent over hoe u bent geadviseerd. Hartelijk dank voor de mooie en positieve review.

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben een prachtige NEXT keuken…

Wij hebben een prachtige NEXT keuken gekocht bij CVT. Zowel tijdens aankoop, levering en installatie zijn wij geholpen door zeer kundige en flexibele medewerkers, die precies hebben geleverd wat wij voor ogen hadden. Alle lof voor CVT keukens, prima gedaan!

30 marca 2021

Beste meneer/mevrouw den Bosch,

Dank u voor deze mooie complimenten, fijn dat wij u zo goed en geheel naar wens van dienst konden zijn. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Stoere keuken gekocht

Gewoon goed! Tot nu toe erg goed geholpen.
Zin in de verbouwing en de nieuwe keuken.
Kan niet wachten.

18 marca 2021

Beste meneer/mevrouw Priems,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Oceniono na 4 z 5

Martyn van Beek is super !

Martyn van Beek is super !! Een betere verkoper, tipgever, adviseur bestaat niet.
De keuken die wij hebben is op een schaal van 1 tot 10 een 10!
Het tafelblad (zelfde graniet als de keukenbladen) dat we daarnaast gekocht hebben is op een schaal van 1 tot 10 een 4. Zat vol kraters. Hebben daarvoor een nieuw blad ontvangen. Daar zaten minder kraters is. Maar helaas nog steeds vele kraters. En een tafelpoot die los hing. Is 11 maart in orde gebracht. Een tip: Lion Stone is geen al te beste reclame voor CVT.

16 marca 2021

Beste heer/mevrouw Vlemmix,

Hartelijk dank voor het schrijven van een positieve review. Ik zie dat er recent contact is geweest met mijn collega, heeft u in dit telefoongesprek het huidige tafelblad besproken? Indien u dit graag wilt bespreken mag u altijd contact met ons opnemen.

Pauline de Beer - CVT Keukens

Oceniono na 5 z 5

Steeds goed geïnformeerd en…

Steeds goed geïnformeerd en werkzaamheden professioneel uitgevoerd

16 marca 2021

Beste heer Van Nunen,

Dank u wel wel voor de mooie 5 sterren beoordeling en wat fijn dat u zo tevreden bent over ons.

Dik tevreden

Prima advies, duidelijke uitleg, constante informatie over stand van zaken. Prima plaatsingsmonteur. We zijn superblij met onze fraaie CVT-keuken

1 marca 2021

Beste Toon,

Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Oceniono na 4 z 5

Wij zijn zeer tevreden over de keuken…

Wij zijn zeer tevreden over de keuken zelf en de montage. De monteurs hebben ter plaatse goed meegedacht. Jammer was het, dat de uiteindelijke oplevering zolang op zich liet wachten. Bestelde onderdelen bleken er steeds weer niet te zijn.

20 lutego 2021

Beste meneer/mevrouw de Vries,

Fijn dat u zeer tevreden bent met uw mooie nieuwe keuken!

Oceniono na 4 z 5

“Even” wachten, maar dan heb je ook wat

Goeie ideeen betreft ontwerp. Achteraf details beter door moeten spreken, b.v. Indeling van een kastje met een rekje. Verkopers nemen de tijd voor je. Was gezegd dat we van een noodkeuken gebruik konden maken, wat later niet bleek te kunnen, jammer. Nadat levering door overmacht noodgedwongen door ons verzet moest worden was het niet mogelijk op korte termijn een nieuwe datum te plannen. Zodoende 8 weken langer op levering van de keuken moeten wachten. Geweldige monteurs, werken precies en snel en denken mee in oplossingen.

15 lutego 2021

Beste meneer Engels,

Ik kan me voorstellen dat u dat als vervelend heeft ervaren. Fijn dat u nu heerlijk kunt genieten van uw nieuwe keuken! Wij wensen u veel kook plezier toe!

Oceniono na 4 z 5

Zeer tevreden, ook met een aantal later opgeloste kleine issues

We zijn inmiddels een aantal maanden verder en ons huis is nu echt bijna af. De keuken inmiddels ook na een aantal kleine correcties en we zijn echt zeer tevreden met het resultaat. Tijdens plaatsing hebben we met de monteur moeten besluiten het composieten blad 30cm in te korten. Dat gaf wat stress natuurlijk. Het bleek na onze verbouwing net 1cm te kort. Maar we hadden zelf al snel een oplossing daarvoor bedacht. Ik denk zelfs, dat het een geluk bij een ongeluk is geweest dat het blad ingekort moest worden, aangezien de oplossing, een houten op maat gemaakte blad, onder de koffiemachine echt heel mooi staat. Dit hebben we laten maken door een andere organisatie, PW Interiors.
Een tweede probleempje was dat er op het composieten blad helaas een aantal (vieze) vingers na plaatsing zichtbaar bleven. Daarvoor is ons een aantal weken geduld gevraagd; toen kwam de fabrikant de vlekken vakkundig verwijderen. Alles ging in goed overleg met de helpdesk.
Het derde en laatste puntje was de spatrand. Deze zou mogelijk ‘ouderwets’ zijn was ons verteld, maar toen er na plaatsing een ongelijke rand achter het werkblad achter bleef (muur niet recht), moesten we een oplossing zoeken en in goed overleg met de helpdesk hebben we toen alsnog een spatrand laten maken. Sinds deze geplaatst is, is onze CVT keuken echt af. De plaatsing is verder echt netjes gedaan. Alle kleine probleempjes zijn in goed overleg met CVT en de helpdesk opgelost. Zowel zij als wij hebben daar achteraf nog een kleine rekening voor betaald. Deze viel echter weg tegen het totaal. Kortom: we zijn een tevreden klant.

10 lutego 2021
Opinia niezależna

Beste Suzan,

Fijn dat de problemen met het blad en de spatrand naar wens zijn opgelost. Goed om te horen dat u nu zeer tevreden bent met het eindresultaat. Wij willen u dan ook veel plezier wensen in uw nieuwe CVT keuken.

Pauline de Beer - CVT keukens

Oceniono na 1 z 5

Voor de vierde keer een keuken gekocht…

Voor de vierde keer een keuken gekocht bij CVT, maar helaas ook voor de laatste keer. Sinds Mandemakers de zaak heeft overgenomen alleen maar ellende meegemaakt. Het begon al dat de keuken niet goed was ingemeten. Op voorspraak de inbouw Quooker moeten vervangen door een Franke kraan omdat de eerste niet zou passen. Helaas ook met de Franke kraan kon keukenkastje niet geplaatst worden ivm diepte van de afvalbakken en het geleide systeem met softclosing. De monteur gaf aan dat toch de Quooker geplaats kon worden als het afvalsysteem werd aangepast. Dgg aan klantenservice zou allemaal worden geregeld. Servicemonteuren, inmiddels zijn er al drie geweest, vertellen allemaal een ander verhaal op basis van hun ervaringen, met alle goede bedoelingen. Steeds terplaatse door hun contact gelegd met klantenservice die vanuit een boek eea moeten uitzoeken. Er kwam elke keer een andere zogenaamde oplossing. Vandaag opnieuw servicemonteur geweest keukenkastje maar dicht laten maken met scharnieren om niet steeds in een gapend gat te kijken sinds november 2020. Afvalbakken systeem en andere waterkoker nog steeds niet geplaatst. Weer mijns inziens een verkeerde communicatie. Ook verkeerde passtukken meegenomen voor de inbouwkasten. Tot overmaat van ramp ook de nieuwe houtenvloer beschadigd.!!! Waar gaat dit eindigen, al het vertrouwen in CVT (lees Mandemakers) hebben wij verloren.

1 lutego 2021
Opinia niezależna

Beste meneer Robben,

Wat ontzettend vervelend dat uw keuken niet naar tevredenheid is opgeleverd. Graag overleg ik uw bericht intern waarna wij hier graag bij u op terug komen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej