CVT Keukens & Interieur Recenzje 652

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,0

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Onlangs BIJ CVT geweest voor informatie. Wij zochten voor onze bestaande keuken een oplossing voor de achterwand. Wendy gaf ons goed advies wat er allemaal kon. Zij dacht goed met ons mee. De sf... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We zijn zaterdag 7 maart geslaagd voor een keuken bij CVT. Geholpen door Nick die ons deskundig hielp met tekening, plan en alle apparatuur. Daaromheen een team wat goed op elkaar is ingespeeld en elk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

vandaag een keuken aangekocht en super fijn en goed advies gekregen van Wendy. denkt goed mee en neemt rustig de tijd, geen opdringerige acties zoals we ervaren hadden bij andere leveransiers. op... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

zeer onvriendelijke balie medewerkster bij filiaal Breda, oudere garde plezier in het werk lijkt verdwenen. Kan amper goedemiddag af. Toen we vroegen of iemand ons kon helpen werden we zeer kortaf bea... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z przyborami kuchennymi

O CVT Keukens & Interieur

Napisane przez firmę

CVT Keukens & Interieur, 80 jaar ervaring

Bij CVT hebben wij écht kennis van alles wat met keukens te maken heeft. Van trends en merken tot materialen en apparatuur. Deze kennis hebben wij al ruim 80 jaar bewezen, en daarmee zijn wij een autoriteit in de regio Tilburg. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar advies voor uw nieuwe keuken. Daarnaast bieden wij een ruim aanbod aan hoogwaardige designmeubels en zijn wij er trots op dat wij nu complete interieurinrichtingen kunnen aanbieden.

SieMatic, CVT Huiscollectie en CVT NEO

Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van de laatste keukentrends en vertalen deze trends naar de mooiste keukenstijlen. Daarnaast vindt u in onze winkel zowel het toonaangevende merk SieMatic als een ruim aanbod van onze eigen merken: CVT Huiscollectie en CVT NEO.

Rolf Benz, Design on Stock, Linteloo, Jori, Eyye en Harvink

Voor de inrichting van uw interieur bieden wij een selectie designmeubelen van merken zoals Rolf Benz, Design on Stock, Linteloo, Jori, Eyye en Harvink.

Stap eens binnen in onze grote showroom in Tilburg en laat je inspireren.

CVT, verstand van keukens

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Topbedrijf

Flexibel, vakkundig en prettig bedrijf om mee samen te werken. 6e en 7e keuken inmiddels gekocht bij CVT.

30 listopada 2023

Beste meneer/mevrouw,

U bent met recht een vaste klant, wat leuk om te horen! Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

Oceniono na 5 z 5

Goed bedrijf met deskundig advies

Prima geholpen door Mitchel,
Denken mee en geven de tijd om een keuze te maken.
Siematic keuken is zonder een restpunt opgeleverd!
Chapeau!!!

20 września 2023

Beste meneer, mevrouw,

Dankjewel voor deze mooie woorden. Mijn collega Mitchel zal dit erg op prijs stellen! Ik wil je bedanken voor je beoordeling en veel kookplezier toewensen.

Nicole Willems - CVT Keukens

Gewoon top

Gewoon top. !!!!!

13 listopada 2023

Beste Hans,

Gewoon top, meer kunnen we ons niet wensen. Dank je wel!

Tevreden klant

Goede service en advies, heldere communicatie en alles volgens afspraak. En uiteraard een fijne keuken. Wij zijn een tevreden klant.

12 października 2023

Beste Irmgard,

Wat een mooie complimenten, dank je wel. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent over ons.

Oceniono na 4 z 5

Na de plaatsing van onze keuken

Na de plaatsing van onze keuken, ging er van alles fout. Deurtjes waren bijna allemaal beschadigd, na terugkomst verkeerde deuren en wederom beschadigde deuren. Een medewerkster in privé tijd heeft onze casus opgepakt en toen was het meteen goed geregeld. Keuken plaasters hebben wij de meeste moeite mee gehad, CVT en dan een bepaalde medewerkster (Hamers) hebben het goed opgepakt. Super keuken uiteindelijk geplaatst gekregen.

21 lipca 2023

Beste heer Raes,

Het doet ons goed om te vernemen dat alles naar wens is opgelost en u nu kunt genieten van uw keuken van CVT.
Dank u voor de positieve beoordeling.

goed geregeld!!

Dit keer is alles vlot geregeld ! klantenservice en monteurs bedankt!

10 lipca 2023

Beste meneer/mevrouw,

Heel graag gedaan, fijn dat we u naar wens van dienst konden zijn.

Kundig in de opzet

Kundig in de opzet
Service afdeling uitstekend

21 maja 2023

Beste Kars,

Dank u voor de mooie complimenten, fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn bij CVT Keukens.

Zeer kundig monteur

Zeer kundig monteur, die zeer netjes en overzichtelijk werkt. Hij weet wat hij doet.

19 maja 2023

Beste meneer, mevrouw,

Wat een prachtige beoordeling. Dank u wel!

Nicole Willems - CVT Keukens

Oceniono na 5 z 5

De mensen in de vestiging te Breda weten waarover zij spreken. ter zake deskundig, correct in de omgang

De mensen in de vestiging te Breda (Lars Fehn) zijn correct, attent en ter zake deskundig. Goede begeleiding gedurende het gehele proces, zowel vanuit de vestiging als ook via de montage afdeling.

12 maja 2023

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor de mooie complimenten! Daar doen wij het voor.

Jody van Laarhoven - CVT Keukens

Oceniono na 3 z 5

Ietswat stroeve communicatie

Communicatie met de verkoper verliep stroef. Er werd niet altijd even goed naar ons geluisterd en vooral zijn eigen mening werd regelmatig geuit.
De keuken is echter prachtig geworden en is zeer proffesioneel (door CVT ingehuurde ZZP’er) geplaats en gemonteerd.

8 maja 2023

Beste Yvon,

Allereerst bedankt voor het plaatsen van uw bovenstaande review. We gaan uw feedback graag bespreken met onze collega als punt van aandacht.
Mochten we u op dit of een later moment nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan horen we dat graag van u.

Oceniono na 5 z 5

Klantenservice flexibel en creatief bij…

Klantenservice flexibel en creatief bij planning afspraak.
Monteur praktisch ingesteld en zeer goed adviserend bij problematiek.

27 marca 2023

Beste Hans,

Hartelijk dank voor de complimenten en wat fijn dat alles naar wens is.

Duidelijke taal en oplossingsgericht

Op geen moment het gevoel gehad dat de verkoopster er alleen zat om een keuken te verkopen. Duidelijke uitleg over wat wel en wat niet kan.

20 marca 2023

Beste jan,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn!

Top service!

Top service!
Ik heb mijn keuken nu 2,5 jaar en 1 la hing een beetje af. Gebeld naar CVT, en binnen 1 week stond de monteur al op de stoep. Hij heeft gelijk de hele keuken nagelopen. Gratis! Dat noem ik nog eens service👏👏

1 marca 2023

Beste mevrouw Eggink,

Fijn dat wij u zo goed van dienst konden zijn en u nu weer onbezorgd kan genieten van uw keuken.

Werken netjes

Werken netjes . Goede afspraken en superblij met de mooie keuken!

22 lutego 2023

Beste heer/mevrouw Abeelen,

Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken en bedankt voor uw vier sterren review!

Oceniono na 5 z 5

Goede service vakkundige hartelijke service

Goede service, kundige vakmensen.
Jammer dat het telefoonnummer van het eerste contactnummer niet goed stond aangegeven.
Dit nadat ik extra gebeld had om het nummer te laten veranderen.

19 stycznia 2023

Beste mevrouw Tra,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Excuus voor het ervaren ongemak.

Oceniono na 1 z 5

Never buy a kitchen from CVT

I have purchased a kitchen from CVT in Nov 2021. It was delivered in May. Now Jan 2023 and it is still incomplete. The quality of their work is sloppy, inaccurate and they face many delays. First, they placed the kitchen cupboards crooked and uneven. The dishwasher was delivered damaged. The marble backsplash was filled with a synthetic filler without consulting me… now, full of frustration and disappointment they are still unable to fix their mistake with the incorrect marble. The cherry on the cake is in December of last year, they were to replace the backsplash with new marble and it was cut from a completely different stone! Now they tell me is it impossible to replace it, and that I need to accept a completely different quality and texture of stone - for their original mistake. You can beter buy an IKEA kitchen and install it yourself. Terrible company, horrible service and they have 1 job to do… sell and install kitchens - and even that is a mess!!! Stay away from CVT !!

11 stycznia 2023

Dear Anna Maria,

Unfortunately, with your kitchen installation not everything went as you wished, but certainly not as we wished. Again, our apologies for the inconvenience caused by this!
Our customer service colleague has had extensive contact with you about this. Last week, together with the supplier of the backsplash, we visited you to assess the situation together.
As agreed, we will order the new and suitable backsplash for you and assemble this as soon as possible so that your kitchen will be complete and you can enjoy it.

Regards,

Oceniono na 2 z 5

Slechte nazorg na verkoop!

Na verkoop van de keuken is er geen enkele nazorg meer vanuit de verkoper, terwijl deze aangeeft nazorg hoog in het vaandel te hebben staan. Verder heeft de verkoper achteraf veel fouten gemaakt wat naar voren kwam tijdens de montage. Helaas is er dan niets meer aan te doen. Dit was de 2e keuken voor ons bij CVT maar tevens de laatste! Wij bevelen CVT dan ook niet meer aan!!!

30 listopada 2022

Beste René,

Wij vinden het spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over hoe alles is verlopen. Hiervoor bieden wij dan ook onze oprechte excuses aan.
Indien u hier nog contact over wenst dan kunt u zeker uw verkoopadviseur hierover benaderen. Hij gaat graag het gesprek met u aan.

Oceniono na 1 z 5

Na een jaar krijg ik een reactie van CVT

Beste medewerkers van CVT,

Het klopt, dat er contact is, maar er is tot heden geen (duurzame) oplossing van jullie kant gekomen. Er komt geen reactie via jullie klantenservice.

N.B.Mijn review was op 3.januari 2023 geplaats en op 29.januari 2024 krijg ik een reactie.

Mvg.Margita Ferneza

Zeer terleurgesteld van CVT keuken zodra de volledige aankoopbedrag is overgemaakt, zijn zij moeilijk te bereiken. Tevens zijn zaken niet conform afspraak geleverd, gemonteerd of afgewerkt. Wij wachten nog steeds op juiste koelkast en andere onderdelen.Na 6 maanden is onze keuken nog steeds niet zoals besteld en worden we van het kastje naar de muur gestuurd. Alles lijkt opeens niet te realiseren.Het is niet mogelijk om een afspraak te maken en ze antwoorden niet op emails.Mvg.M.Ferneza

3 stycznia 2023

Beste nevrouw Ferneza,

Heel erg vervelend en spijtig om te horen dat u de bovenstaande ervaringen met ons heeft. Helaas staan er nog servicepunten open en hierover staan we in contact met u of uw partner.
Dit loopt spijtig genoeg vanaf ruim een jaar geleden en hierover hebben we vanuit onze klantenservice contact opgenomen, echter helaas op deze plek geen reactie geplaatst. Onze excuses hiervoor. We zullen u verder op de hoogte houden via onze klantenservice en uw meeste recente review.

Oceniono na 5 z 5

Omdat Jory Pereboom mij geweldig heeft…

Omdat Jory Pereboom mij geweldig heeft geholpen met bestellen en mee denken over wat er mogelijk was.
Graag zou ik bij het volgende bezoek hem weer ontvangen.
Er moeten nog wat dingen afgewerkt worden.

25 listopada 2022

Beste mevrouw Harmsen,

Wat een mooi compliment! Dat horen wij graag.

Jody van Laarhoven - CVT Keukens

Prachtige keuken

Prachtige keuken, die heel nauwkeurig geplaatst is door medewerkers die veel verstand van keukens plaatsen hebben. Daarnaast heel netjes werken, alles controleren voordat ze vertrekken en erg vriendelijk zijn

18 listopada 2022

Beste mevrouw Schoenmakers,

Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej