CVT Keukens & Interieur Recenzje 652

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,0

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Onlangs BIJ CVT geweest voor informatie. Wij zochten voor onze bestaande keuken een oplossing voor de achterwand. Wendy gaf ons goed advies wat er allemaal kon. Zij dacht goed met ons mee. De sf... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We zijn zaterdag 7 maart geslaagd voor een keuken bij CVT. Geholpen door Nick die ons deskundig hielp met tekening, plan en alle apparatuur. Daaromheen een team wat goed op elkaar is ingespeeld en elk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

vandaag een keuken aangekocht en super fijn en goed advies gekregen van Wendy. denkt goed mee en neemt rustig de tijd, geen opdringerige acties zoals we ervaren hadden bij andere leveransiers. op... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

zeer onvriendelijke balie medewerkster bij filiaal Breda, oudere garde plezier in het werk lijkt verdwenen. Kan amper goedemiddag af. Toen we vroegen of iemand ons kon helpen werden we zeer kortaf bea... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z przyborami kuchennymi

O CVT Keukens & Interieur

Napisane przez firmę

CVT Keukens & Interieur, 80 jaar ervaring

Bij CVT hebben wij écht kennis van alles wat met keukens te maken heeft. Van trends en merken tot materialen en apparatuur. Deze kennis hebben wij al ruim 80 jaar bewezen, en daarmee zijn wij een autoriteit in de regio Tilburg. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar advies voor uw nieuwe keuken. Daarnaast bieden wij een ruim aanbod aan hoogwaardige designmeubels en zijn wij er trots op dat wij nu complete interieurinrichtingen kunnen aanbieden.

SieMatic, CVT Huiscollectie en CVT NEO

Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van de laatste keukentrends en vertalen deze trends naar de mooiste keukenstijlen. Daarnaast vindt u in onze winkel zowel het toonaangevende merk SieMatic als een ruim aanbod van onze eigen merken: CVT Huiscollectie en CVT NEO.

Rolf Benz, Design on Stock, Linteloo, Jori, Eyye en Harvink

Voor de inrichting van uw interieur bieden wij een selectie designmeubelen van merken zoals Rolf Benz, Design on Stock, Linteloo, Jori, Eyye en Harvink.

Stap eens binnen in onze grote showroom in Tilburg en laat je inspireren.

CVT, verstand van keukens

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Niet geleverd conform tekening en hoop problemen

In het verleden 2 maal een keuken gekocht bij de familie Cees Van Tilburg zonder enige problemen.
Nu een keuken geleverd gekregen door CVT / mandemakers echter met een waslijst aan manco’s en problemen. Verder zeer slechte communicatie.

27 listopada 2022

Beste Ralf,

Erg jammer dat u deze ervaring met ons heeft. Graag wil ik met u mee kijken, Kunt u mij uw (order)gegevens sturen via een prive bericht.

---------------------------------------------------------------------------
28-11-2022

Beste Ralf,

Bedankt voor het doorgeven van uw gegevens. Inmiddels heeft mijn collega uw partner vandaag gesproken en is er in overleg afgesproken dat wij een teamleider gaan aansturen. Deze zal samen met u ter plekke de problemen in kaart brengen en gezamenlijk met u naar de oplossingen zoeken.

Oceniono na 5 z 5

Geen dagelijks werk voor ons en lastig…

Geen dagelijks werk voor ons en lastig om in de winkel met de adviseur je de werkelijkheid voor te stellen, maar tekening en uiteindelijk resultaat in de praktijk overtreffen de verwachtingen. Offerte, levering, en montage verliepen op rolletje. Onvoorziene zaken werden adequaat en prompt opgelost.

22 listopada 2022

Beste heer/mevrouw Borst,

Wij horen het graag wanneer alles, van aankoop tot en met plaatsing, op rolletjes is verlopen.
Hartelijk dank voor de super mooie beoordeling en heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Thea de Bont - CVT Keukens

Oceniono na 5 z 5

Sam de Vocht neemt ruim de tijd en denkt met je mee.

Nemen ruim de tijd en denken met je mee.
Sam de Vocht is een hele fijne keuken verkoopadviseur van CVT Tilburg.
Klantenservice staan je ook goed te woord.

21 października 2022

Beste heer Donders,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen wij het allemaal voor!

Oceniono na 5 z 5

Bedankt voor een prettige samenwerking.

Bedankt voor een prettige samenwerking.
Alle beloftes in de showroom zijn volledig waargemaakt door de vakkundige monteurs.
We zijn zeer tevreden over de service.

19 października 2022

Beste meneer Van den Boom,

Dank u wel voor het delen van deze prettige ervaring! Daar doen wij het voor.

Oceniono na 5 z 5

Zeer goed geholpen en meegedacht

Zeer goed geholpen en meegedacht door Sam de Vocht. Oplossingen worden gezocht en gevonden.
Sam besteedt ruim tijd om de keuken zo perfect mogelijk te laten passen.
Dankzij het meedenken van Leo (inmeter), konden we tóch de oorspronkelijke wijnklimaatkast behouden.
Complimenten!!

11 października 2022

Beste Toine,

Wat een mooie beoordeling voor mijn collega's en Leo. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Dat horen wij graag. Ik wil u hartelijk bedanken voor uw review.

Nicole Willems - CVT Keukens

Oceniono na 1 z 5

gevalletje verkocht, geld geind en zoek het daarna maar uit!

9 mei geleverd; Keuken is mooi. Gelukkig een mooie deal kunnen sluiten. Advies helemaal top. Winkel prima. Ons contact persoon die de keuken verkocht heeft is vertrokken maar dat is allemaal prima opgepakt
door CVT.
Helaas was de vriezer niet leverbaar (is begrijpelijk in deze tijd, daar had ik niet zoveel moeite mee gezien er een tijdelijk alternatief aangeboden werd)
Dit had het gevolg dat een hele hoge kastdeur niet gemonteerd werd. Vriezer uiteindelijk geleverd, deur krom. Bevestigd dat wij hem wel goed opgeslagen hadden. Dus nieuwe deur gekregen, TOP! Helaas ook deze weer krom. Daarnaast is er een fout gemaakt met het frontje van de vaatwasser. Ze zijn een passtuk vergeten dus nu zit hij tegen de muur aan en het moet aangepast worden.

6-10; Komen nieuwe deuren dus het lijkt opgelost. Mijn keuken is na een half jaar nog steeds niet compleet. En ik moet elke keer de zetter terug laten komen en dan ook nog eens voor niets, wie gaat die kosten betalen? Hier reageren ze vlot dus ik hoop dat je hier wat sneller een reactie krijgt.
Ik wil gewoon een deur op maat die GELIJK geïnstalleerd word zodat hij niet weer krom trekt en dat er iemand komt kijken naar de vaatwasser en bijbehorend frontje en dan gewoon aangeeft het moet zo en zo en we gaan het voor u oplossen.
Het duurt gewoon allemaal te lang.

Update 12-10; Misschien is het toeval, misschien niet maar ze hebben contact opgenomen en we gaan zien of het opgelost gaat worden. naar 3 sterren voor nu en we houden het in de gaten.

Update 8-11; Ze zijn langs geweest. precies wat je er van verwacht. Iemand die gewoon komt vertellen dat er allemaal niets aan de hand is. nieuw vaatwasser frontje en een scharnier wat mijn deur recht gaat trekken. Nou iets wat krom is trek je niet recht maar goed. En denk je dat ze het uit service even installeren? NEE! want het is een leverkeuken... Ja doei zal die zetter nóg een keer betalen. Heb ze gemaild maar het binnen een werkdag contact opnemen lukt blijkbaar alleen als je ook via hier iets schrijft. Naar 1 ster. In verhouding word het nu wel een hele dure keuken die nog steeds niet compleet is.

Update 2-12; Na contact met de klantenservice die een afspraak wilde maken om een nieuwe vaatwasser deur te leveren toch maar even aangegeven dat ik niet akkoord ga met de scharnier oplossing voor de vriezer deur. Na een hoop gedoe en veel intern overleg is mij verzekerd dat het intern hoog opgespeeld is en zou er een oplossing komen. 2 december is er weer een monteur gekomen. Deze heeft na meten en wikken en wegen het OUDE vaatwasser frontje op maat gezaagd zodat die tijdelijk op de vaatwasser kan, en een nieuwe besteld in de goede maat. Met andere woorden die van 8-11 was dus ook niet goed. Verder constateerde hij dat de geleverde deur inderdaad mega krom was, dus die word toch ook maar besteld ipv de scharnier oplossing. Nou nou poeh poeh wat een verassing. Overigens lof voor deze monteur verder. Hij ging ook regelen dat het geleverd EN gemonteerd word. Maar nu, dingen zijn besteld, maar wanneer worden ze geleverd? Who knows? Uiteindelijk is dus vastgesteld dat de fout bij cvt lag, maar die eigen monteur die ik 3x heb moeten laten komen, komt daar compensatie voor? Er word nu gedaan alsof het leveren plus installeren een groot voorrecht is, maar is dat niet gewoon normaal als je zelf fouten maakt en anderen met kosten opzadelt?
Ik zou in ieder geval gecontact worden wanneer de fronten geleverd worden. Tot nu toe niet het geval dus benieuwd wanneer die komen en mijn keuken eindelijk compleet gemaakt kan worden, maandje of 10/11 verder tegen die tijd. Zou die binnen het jaar nog af komen?

14-3-2023;
Jawel. het is zover. Vorige week hebben ze de keuken afgemaakt! eindelijk. Toch ga ik mijn ster niet aanpassen. Gezien de tijd die er overheen gegaan is sowieso niet. Maar er is meer. Gezien de ondoenlijk lange tijd hebben we een vraag uitgezet voor een mooie coulance aanbieding om een barretje te vervangen voor kastjes. Ik naar de winkel. kosten zijn 650 per kastje. Nou x3 en dan gaan we wel zien wat er nog af kan. Dit traject loopt ook al maanden overigens, dat even terzijde. Vandaag de spectaculaire aanbieding gehad en wat denk je. De prijs is €3567,00 maar ik mag het nu voor €1917 hebben. Wat een grap. Een collega heeft al bevestigd dat totale kosten €1950 zouden zijn. Echt wéér een BS verhaal. EN ook nog alleen leveren dus ik zou zelf kosten moeten maken voor de installatie.
Hoe het gaat aflopen weet ik niet, maar doe jezelf een plezier en koop NOOIT een keuken bij CVT, echt nooit. De titel van de review spreekt boekdelen.

2-5 update. Helaas nog steeds niet geregeld. We gaan toch het jaar halen. Vaatwasser frontje loopt ergens op vast. Zij wijzen naar vaatwasser, vaatwasser merk wijst naar installatie. Eindeloos verhaal dit...

Blijft staan. KOOP HIER JE KEUKEN NIET!!

6 października 2022

Beste Mike,

Het is zeker onze bedoeling om eventuele service aan een keuken zo snel en goed mogelijk op te lossen. Bij u duurt dit helaas langer dan u maar ook wij ons dat wensen. Vanuit onze klantenservice hebben we intussen weer contact met u opgenomen en uw review en service besproken. Hierop zijn de benodigde bestellingen en acties ingezet. Zoals door onze collega afgesproken komen we hier uiterlijk begin volgende week bij u op terug. Nogmaals onze excuses voor het ervaren ongemak.

------------------------------------------------------
8-11-2022

Beste Mike,

Heel erg spijtig om uw bovenstaande update te lezen. Inmiddels hebben we vandaag vanuit onze klantenservice contact met u gehad hierover en het verdere vervolg besproken van het oplossen van de service aan uw keuken.

Oceniono na 5 z 5

Met veel zorg en passie geweldig…

Met veel zorg en passie geweldig geholpen na het inmeten van de keuken door Sam de Vocht . geen bla bla , maar direct to the point ,
geweldig sam , ik zal je zeker aanbevelen bij mijn kennissen en vrienden die op zoek zijn naar een nieuwe keuken en fijn dat we zo'n meedenkende keuken leverancier hebben @ CVT Tilburg

Met vriendelijke groet

Marco en Monique Thijs-Govers

30 września 2022

Beste meneer en mevrouw Thijs - Govers,

Dat is nog eens een mooi compliment aan het adres van mijn collega! Wij wensen u heel veel kookplezier toe.

Goede advisering en begeleiding

Bij binnenkomst hadden wij een bepaalde keuken in gedachten, dit is uiteindelijk een hele andere keuken geworden dan verwacht in positieve zin.
Lars heeft ons gelijk goed geadviseerd, voornamelijk door aan te geven dat we de keuken beter konden indelen om meer ruimte over te houden.
Juiste keuze in apparatuur voorgesteld, hierdoor konden we zelfs nog meer kwijt in de keuken dan we van tevoren dachten.

Al met al een wederom een prettige ervaring bij Lars, die ons voor een 2e keer heeft mogen begeleiden bij het aanschaffen van een nieuwe keuken.

1 października 2022

Beste meneer/mevrouw Adriaansen - Franken,

Heel erg leuk om te zien dat onze collega u wederom helemaal naar uw tevredenheid heeft kunnen helpen bij het samenstellen van uw nieuwe keuken. Gefeliciteerd met deze aankoop en onze dank voor het delen van uw ervaringen!

Alle contacten

Alle contacten, zowel in winkel als bij klantenservice en montage, getuigden van meedenken met ons als klant, vriendelijkheid en deskundigheid!

22 września 2022

Beste meneer van Leeuwen,

Wat een fijne beoordeling om te lezen. Dank u wel!

Nicole Willems - CVT Keukens

Na 3 maanden hoekjes van de kastjes

Na 3 maanden zijn de hoekjes van onze keukenkastjes. Niet alleen aan de onderkant maar ook aan de bovenkant. Moet toch niet kunnen? Na 10 jaar oke, maar na 3 maanden niet. Ik ben heel bang voor hoe mijn keuken er na een paar jaar uit ziet. Klantenservice zegt: je betaalt gewoon voor nieuwe deuren en dan krijg je een klein beetje coulance korting. Punt, verder geen gesprek mogelijk. Slechtste service ever. Koop nooit een keuken bij CVT!!

En de reactie van CVT hieronder bevestigt mijn beoordeling van 1 ster.
We moeten na 3 maanden nieuwe deuren kopen omdat gebruikschade dan heel normaal is....

16 września 2022

Beste mevrouw Overbeek,

Wat spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent. Wij gaan dit intern bespreken en komen hier graag bij u op terug.

--------------------------------------------------
19-09-2022

Beste mevrouw Overbeek,

Vanuit onze klantenservice hebben we u afgelopen vrijdag gesproken over het bovenstaande. Hierbij hebben we u toegelicht dat de schade aan uw keukenfronten gebruikersschade betreft. Dit valt niet onder garantie en hierom kunnen we de fronten helaas niet kosteloos vervangen.
Omdat we begrijpen dat dit wel vervelend is hebben we u aangegeven dat we een coulance offerte kunnen opstellen voor vervanging van de betreffende fronten. Mocht u dit alsnog wensen dan horen we dat graag van u.

Oceniono na 1 z 5

Onbetrouwbaar en gebrek aan kwaliteitsbeleving

Onze Next125 keuken kost EUR49k en heeft Bora, Quooker en Miele apparatuur.

Tot aan enkele dagen voor de montage afspraak verliep bijna alles volgens plan. Alleen het contractueel overeengekomen werkblad bleek niet leverbaar te zijn. Wat daarna volgde is ronduit absurd te noemen voor een keuken in deze prijsklasse. Daags voor aflevering en montage word je voor het blok gezet om een andere koelkast te nemen (uit een keuzepallet dat functioneel niet overeenkomt met de overeengekomen koelkast). Daarnaast werd toen pas duidelijk dat verschillende gekozen apparatuur niet beschikbaar zou zijn. De reden is dat CVT de apparatuur te kort voor levering laat inkopen. Dit kan gebruikelijk zijn bij goedkopere tot normale apparatuur, echter niet bij apparatuur in het topsegment waarin modellen elkaar niet zo snel opvolgen. De montage liep met twee werkdagen uit (en over het weekend heen) met als gevolg dat we eten hebben laten bezorgen. Zaagsel en rubberresten laat men op de grond en in de kasten liggen, de inbouwvuilnisbak gevuld met afvalwater bleef achter op de nieuwe houten vloer na oplevering, etc. De gaatjes voor niet gebruikte plankdragers in de binnenkasten mag jezelf dichten met te weinig dopjes. En verder, de kookplaat was verzakt in het werkblad, de sifon van de spoelbak ging na één dag lekken, de bestekladen zijn nog incompleet (ook na enkele monteursbezoeken), een gat in een achterwand geboord waar deze niet hoort, het reservoir van een zeeppompje viel in de onderkast bij het eerste gebruik (want was blijkbaar al lam bij installatie), bij de vervangende zeeppomp is een slangetje vergeten (en dus geeft CVT jouw gegevens door aan een derde partij/Quooker zonder jouw toestemming; je ontvangt een slangetje om het dan maar zelf op te lossen), ik heb zelf ternauwerdood het vastschroeven van de oven in de kast op de verkeerde plek kunnen voorkomen, etc. "etc" omdat deze opsomming nog niet volledig is en aan verandering onderhevig is. Update 17-09-2022: het werkblad van het kookeiland blijkt aan één zijde niet vast te zitten aan de onderkasten.

Er wordt sinds mei '22 gebruik gemaakt van een leenkoelkast en een Bauknecht leenvaatwasser. Laatstgenoemde maakt de vaat niet meer schoon sinds enkele dagen. Hiervan meteen melding gemaakt. Vandaag is gemeld dat de gekochte vaatwasser over drie weken kan worden geïnstalleerd en dat er voordien geen ruimte is om de leenvaatwasser na te kijken. Daarop zelf Bauknecht Nederland gebeld en te horen gekregen dat binnen drie werkdagen er een monteur langs zou kunnen komen. Het is onduidelijk waarom CVT dit service niveau niet zelf kan aanbieden. Overigens heeft de leenvaatwasser enkele glazen gebroken, omdat er bij gebrek aan (het gewicht van) een frontpaneel de deur dicht gaat met een harde klap.

En dan de klantenservice, één en al drama met loze beloften en bijna op het leugenachtige af. Ook de verkoper benaderd voor hulp. Hij was het eens met mijn voorstel om een ingebrekestelling te versturen aan zijn werkgever. We leggen alles schriftelijk vast in emailberichten aan CVT en deze berichten worden vervolgens niet weerlegd door CVT. Met andere woorden, onze voorstelling van feiten wordt door CVT hiermee niet alleen telefonisch maar ook schriftelijk bevestigd.

Ondertussen is toegezegd dat dit jaar (2022) alles wordt opgelost en dat we iets mogen verwachten nadat alle problemen zijn verholpen als tegemoetkoming voor de ontstane situatie. Het voorstel dat nu bij CVT is neergelegd omvat een financiële compensatie gelijk aan de aanschafwaarde van de vaatwasser en koelkast.

Voor degene die een keuken in het hogere segment overwegen, bedenk dan goed dat achter CVT een service en inkooporganisatie schuilgaat die vooral is ingesteld op het onder- en middensegment. Kortom, je wordt niet ontzorgd bij CVT keukens en houdt er rekening mee dat je er veel tijd en energie aan kwijt bent vanaf de start montage en de maanden eropvolgend.

Update 14-12-2022: benieuwd of CVT nog dit jaar de keuken komt afmaken of tenminste een nieuwe afspraak gaat inplannen voor volgend jaar. De verkooporganisatie in Breda laat ook niets meer van zich horen - sinds maanden.

Update 4-1-2023: nog steeds in afwachting van een afspraak met CVT en een volledige lijst met opleverpunten. Bovendien benieuwd hoe dit bedrijf ons nog tegemoet durft te komen met een vergoeding. Tevens heeft mijn vrouw vandaag onder haar eigen naam een review op deze website achtergelaten, waarop nog binnen hetzelfde dagdeel werd gereageerd.

PS in de eerste versie van deze review stonden de namen van de relevante medewerkers vermeld. Op verzoek van CVT heb ik deze namen verwijderd. Alleen bij positieve reviews staat CVT het vermelden van namen van medewerkers toe.

13 września 2022

Beste meneer Krikken,

Heel erg vervelend en spijtig om te horen dat u de bovenstaande ervaringen met ons heeft rondom uw keuken. Intussen hebben we vanuit onze klantenservice per mail en telefonisch contact gehad over uw ervaringen.
Hierbij is nu de afspraak gemaakt dat we aanstaande woensdag bij u langs komen om de origineel bestelde vaatwasser bij u te installeren. Daarbij wordt ook het besproken werkblad vastgezet. Zodra alle service aan uw keuken helemaal is opgelost nemen we contact met u op om het traject naar tevredenheid af te sluiten.

Oceniono na 5 z 5

Erg fijn geholpen bij de aankoop van…

Erg fijn geholpen bij de aankoop van onze keuken. De verkoopster dacht goed met ons mee en gaf veel nuttige informatie waar we echt iets aan hadden .

10 września 2022

Beste meneer,

Wat fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Oceniono na 4 z 5

De servicemonteur was zeer kundig en…

De servicemonteur was zeer kundig en aardig. Loste alles perfect op. Dit in tegenstelling tot degenen die de keuken hadden geinstalleerd.

26 sierpnia 2022

Beste heer/mevrouw,

Wat een mooie woorden voor onze servicemonteur! Dank u wel voor uw review.

Oceniono na 4 z 5

Met name het contact met Mirthe was…

Met name het contact met Mirthe was uitstekend.
Alleen maar lof!!!

17 sierpnia 2022

Beste heer/mevrouw Hamann,

Het doet ons goed dat u tevreden bent over de communicatie, dit is wat wij graag horen.

Thea de Boer - CVT Keukens

Oceniono na 5 z 5

Met veel aandacht en geduld geholpen!

Met veel aandacht en geduld geholpen!
De verkoper luistert goed en denkt mee met de klant!
Tot nu toe heel tevreden!

17 sierpnia 2022

Beste heer/mevrouw Oortwijn,

Zo fijn om te vernemen dat u tevreden bent betreft de aankoop van uw nieuwe keuken. Dank u voor de geweldige beoordeling.

Thea de Boer - CVT Keukens

Klantvriendelijke benadering door…

Klantvriendelijke benadering door medewerkers (chauffeurs, monteurs en installateur). Goede flexibele afspraken met klantenservice. Vakkundige medewerkers. Duidelijke uitleg.

7 lipca 2022

Beste Petrus,

Wat een mooie complimenten voor onze chauffeurs, monteurs, installateur en onze klantenservice. Hartelijk bedankt hiervoor en gefeliciteerd met uw nieuwe keuken!

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn enorm goed geholpen vanaf het…

Wij zijn enorm goed geholpen vanaf het oriëntatieproces tot en met de montage van de keuken. CVT denkt erg goed mee met de wensen en behoeften van de klant en vertaalt deze in een fraai ontwerp met de juiste keuze van de materialen en apparatuur. De order is uitgebreid met ons doorgenomen en de verkoper kwam zelfs thuis nog een keer het leidingwerk controleren. De levering en montage verliepen perfect! CVT stelde alles in staat om onze uitgebreide keuken in 2 dagen tijd perfect te monteren en liet zelfs extra monteurs komen om de klus te klaren! Ik beveel CVT dan ook van harte aan!

29 maja 2022

Beste Es,

Dank u voor uw aanbeveling, wat super dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken! Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Correcte

Correcte , vriendelijke behandeling

27 maja 2022

Beste meneer/mevrouw Maas,

Correcte en vriendelijke behandeling. Daar doen we het voor! Bedankt voor deze review.

Oceniono na 5 z 5

Prima geholpen en geduldige verkoper

Prima geholpen en geduldige verkoper.
Dhr. Van Beek heeft ons een fijn gevoel gegeven en heeft echt goede tips gegeven om het juiste te kiezen. Ik zou de volgende keuken weer bij hem willen kopen.

19 maja 2022

Beste heer/mevrouw Hellegers,

Dat zijn mooie woorden voor mijn collega, fijn om te horen dat hij u zo goed heeft kunnen helpen bij het samenstellen van uw nieuwe keuken!

Prima geadviseerd!

We zijn hier erg vriendelijk ontvangen, er werd ruimschoots de tijd genomen om onze wensen te bespreken. Daarnaast zijn we voorzien van erg nuttige adviezen. Er werd ook geen druk op ons gelegd om vooral zo snel mogelijk te tekenen (dit hebben we wel eens anders meegemaakt).
Momenteel staat de keuken nog op afroep, maar we hebben er alle vertrouwen in dat ook het vervolg voorspoedig zal verlopen.

19 maja 2022

Beste heer/mevrouw Mooiweer,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken! Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring in deze mooie vijf sterren beoordeling.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej