CVT Keukens & Interieur Recenzje 652

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,0

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Onlangs BIJ CVT geweest voor informatie. Wij zochten voor onze bestaande keuken een oplossing voor de achterwand. Wendy gaf ons goed advies wat er allemaal kon. Zij dacht goed met ons mee. De sf... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We zijn zaterdag 7 maart geslaagd voor een keuken bij CVT. Geholpen door Nick die ons deskundig hielp met tekening, plan en alle apparatuur. Daaromheen een team wat goed op elkaar is ingespeeld en elk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

vandaag een keuken aangekocht en super fijn en goed advies gekregen van Wendy. denkt goed mee en neemt rustig de tijd, geen opdringerige acties zoals we ervaren hadden bij andere leveransiers. op... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

zeer onvriendelijke balie medewerkster bij filiaal Breda, oudere garde plezier in het werk lijkt verdwenen. Kan amper goedemiddag af. Toen we vroegen of iemand ons kon helpen werden we zeer kortaf bea... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z przyborami kuchennymi

O CVT Keukens & Interieur

Napisane przez firmę

CVT Keukens & Interieur, 80 jaar ervaring

Bij CVT hebben wij écht kennis van alles wat met keukens te maken heeft. Van trends en merken tot materialen en apparatuur. Deze kennis hebben wij al ruim 80 jaar bewezen, en daarmee zijn wij een autoriteit in de regio Tilburg. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar advies voor uw nieuwe keuken. Daarnaast bieden wij een ruim aanbod aan hoogwaardige designmeubels en zijn wij er trots op dat wij nu complete interieurinrichtingen kunnen aanbieden.

SieMatic, CVT Huiscollectie en CVT NEO

Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van de laatste keukentrends en vertalen deze trends naar de mooiste keukenstijlen. Daarnaast vindt u in onze winkel zowel het toonaangevende merk SieMatic als een ruim aanbod van onze eigen merken: CVT Huiscollectie en CVT NEO.

Rolf Benz, Design on Stock, Linteloo, Jori, Eyye en Harvink

Voor de inrichting van uw interieur bieden wij een selectie designmeubelen van merken zoals Rolf Benz, Design on Stock, Linteloo, Jori, Eyye en Harvink.

Stap eens binnen in onze grote showroom in Tilburg en laat je inspireren.

CVT, verstand van keukens

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Na 3 jaar valt het ene na het andere onderdeel uit elkaar

We hebben drie jaar geleden een keuken gekocht bij CVT. Allereerst ging er bij de montage vanalles mis waardoor er in ons gloednieuwe stucwerk meteen deuken zaten. Voordat de keuken geplaatst werd kregen we een 'gratis' update naar betere keukenkastjes, omdat de kastjes die ons waren aangesmeerd niet meer verkocht werden wegens gebreken. Nu drie jaar later hangt de koelkast met scheuren aan het kastje waar hij ingebouwd is (plastic aanhechting ipv metaal gebruikt). De groentela is al gescheurd en ook in het binnenwerk zit een scheur. De quooker loopt ook stroef. Omdat ze dit alles toch ook wat veel vonden is er een monteur langs geweest en deze geeft aan hier allemaal niks aan te doen. Kortom ze verkopen slecht materiaal en van service is niet te spreken. Ik zou hier geen keuken kopen.

23 października 2024

Beste meneer/mevrouw,

Wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent. Graag kijken we mee in uw keukenorder echter ontbreekt helaas het ordernummer, zou u deze door willen geven via het privé bericht? Alvast bedankt.

-----------------------------------------------------------
29-10-2024

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het doorgeven van uw gegevens. In verband met uw review heeft onze collega van onze klantenservice inmiddels weer contact met u gezocht en u hierover per mail nader bericht. Mocht u hierover nog vragen hebben dan verzoeken we u contact op te nemen met onze klantenservice.

Twan Boer - CVT Keukens

Het leed dat cvt heet

Het leed dat cvt heet. Jammer dat sterren niet in de min kunnen.

Van verkeerd ingetekende vaatwasser tot verkeerd geleverde producten. Een en al gezeik. En als je zelf je keuken laat zetten omdat dat duizenden euro’s scheelt dan berg je maar, dan helpen ze je helemaal met nix meer. Verschuilen ze zich graag achter.

Laatste feit in deze 2,5 jaar durende saga. Fenix blad niet schoon te krijgen. Kregen speciaal schoonmaakmiddel. Helemaal dramatisch. Dus weer bellen met cvt. Foto’s gestuurd. Toegelicht. En warempel, we krijgen een nieuw blad! Rot dat er wéér iets is, maar hey, snel gehandeld!

X aantal weken later wordt afspraak gepland. Dus ik eigen monteur geregeld. 2 dagen vantevoren, 1 van de 2 bladen kwijt. Jammer. Toch weer niet in 1x goed. Monteur betaald want hè, zij doen het niet. Gelukkig wel vrije dag in kunnen ruilen.

Week later. We komen weer donderdag. Kan niet zeggen wanneer. Regel een monteur hele dag en een hele dag vrij genomen. Blijken uiteindelijk toch in de middag te komen.
Nou ze komen aan. Eiland blad kapot. Tuurlijk. Ergens kan je zeggen dat cvt hier niets aan kan doen. Echter… zij geven zelf aan dat ze in het magazijn de bladen controleren. Is dus weer eens niet helemaal goed gegaan. Blad gaat terug en komt een nieuwe. Maar dan mag ik dus weer vrij nemen, monteur betalen etc.

Ik ben het eigenlijk wel beu en gezien je bij de klantenservice toch gelijk afgescheept wordt, rijd ik naar de winkel.

Daar mijn hele verhaal gedaan. Wordt goed ontvangen door een verkoper en wat lijkt op een eindverantwoordelijke. Beiden kijken in het systeem en vinden het allebei toch wel heel veel notities. De senior medewerker begint gelijk te bellen en in zijn verwoording richting wie hij dan ook belt klinkt vertrouwen. Op de vraag richting mij: “wat wil je?” Twijfel ik qua antwoord. Ik ben over de zeik en wil de wereld vragen. Willen graag een keukenaanpassing en een wijnkoeler lijkt me niet onredelijk om te vragen. Maar weet je dat wil ik eigenlijk niet. Ik wil gewoon dat het opgelost wordt. Dus ik stel gewoon de redelijke oplossing voor in de zin van als ze dat blad komen brengen, of ze het dan gelijk monteren. Ondanks dat het een leverkeuken is. Scheelt mij om wederom monteurskosten te maken. De man in de winkel vind het niet onredelijk. “Morgen wordt je gebeld”

Dag later belt de klantenservice: “meneer, we hebben de vraag gehoord, maar we gaan er niet in mee”
Haha nee is goed man. Nu ben ik wel over de zeik dus he. Wat een mega onredelijke partij is dit toch.

“We doen dit niet bij leverkeukens zegt de mega starre medewerker aan de lijn”
Ik geef aan dat dat gek is want voor de vaatwasser zijn ze wel gekomen.
“Ja dat was omdat het een service ding was”
Haha spreek je jezelf dan tegen of niet.

Ik geef aan dat ik een klacht in wil dienen. Kan je een mail sturen, naar de klantenservice, die dus bij hun zelf uitkomt!! En zij gaan hem zelf behandelen dus ook. Lekker handig.. ze gaf al aan dat de klacht toch afgewezen zou worden door een collega. Nice.

Al dat gezeik, jarenlang en de kleinste vraag willen ze nog niet eens aan meewerken.

Bezint eer ge begint. Er zijn nog 1000 mogelijkheden buiten de DMG groep een keuken te kopen. Grijp die mogelijkheden aan alsjeblieft. Na levering ben je niets meer voor deze partij.

18 października 2024

Beste Mike,

Het spijt ons om te lezen dat u niet tevreden bent. Graag willen wij uw dossier inzien maar helaas ontbreekt uw ordernummer. Kunt u dit alsnog sturen via het privébericht die u via Trustpilot hebt ontvangen.

Babs de Beer - CVT Keukens
----------------------------------------------------
23-10-2024

Beste Mike,

Bedankt voor het doorgeven van uw gegevens. Over uw bericht in uw review hebben we nogmaals intern overleg gehad en u hierover inmiddels ook telefonisch gesproken.
Zoals aangegeven gaan we uw beschadigde werkbladdeel eenmalig leveren en ook monteren. Voor het plannen van de hiervoor benodigde bezoekafspraak, nemen we zo spoedig mogelijk weer contact met u op. We gaan er vanuit uw klacht op deze manier alsnog naar uw tevredenheid voor u op te lossen.

Twan Boer - CVT Keukens

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk contact en uitstekende…

Vriendelijk contact en uitstekende service.

14 października 2024

Beste heer Willemen,

Een goede service vinden wij bij CVT heel belangrijk. Goed om te vernemen dat u dit ook zo hebt ervaren.

Oceniono na 5 z 5

Nieuwbouw appartement Ik heb voor mijn nieuwbouwwoning een…

Ik heb voor mijn nieuwbouwwoning een keuken gekocht bij CVT in Tilburg. Een hele prettige ervaring!! Samen met de adviseur gekeken wat ik mooi vond en hij heeft goed meegedacht over de indeling en wat praktisch was. Voor mij heel belangrijk. Bovendien moest het een dressoir in mijn woonkamer worden dus esthetisch moet alles kloppen. Dat is ruimschoots gelukt. Wat ik erg fijn vond was de check en dubbel check voor wat betreft bepaalde details, zoals verlichting en de naad van het aanrechtblad. Juist daarom vind ik ze zo goed!

8 października 2024

Beste mevrouw Hoogwout,

Dank u voor deze positieve 5 sterren review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de verleende service door CVT Keukens.

Oceniono na 1 z 5

Een oven en inductieplaat van Siemens…

Een oven en inductieplaat van Siemens aangeschaft, beiden apparaten stonden niet in de showroom. Voor de koop meerdere keren benadrukt dat mijn vrouw slechtziend is, geen probleem maar na levering blijkt de bediening van de kookplaat ZEER SLECHT zichtbaar .
Hiervoor gebeld met de klantenservice, er werd aangegeven dat zij hiervoor niet aansprakelijk zijn .
Ook nu nogmaals meerdere keren benoemd dat ik de verkoper op de hoogte heb gebracht van de slechte visus van mijn vrouw, nog steeds geen begrip.
Als deze inductieplaat in de showroom had gestaan, hadden wij deze nooit besteld want dan hadden wij al gelijk gezien dat deze slecht afleesbaar was.
Nu zitten we dus met een inductieplaat waar we feitelijk niks mee kunnen…

Een dringend verzoek: luister naar je klanten en neem ze serieus!!!

22 sierpnia 2024

Beste heer Van den Bergh,

Spijtig om te vernemen dat de inductieplaat niet aan uw volwachtingen voldoet. Uw review zal intern besproken worden waarna ik of een van mijn collega's er bij u op terugkomt.

Super fijne ervaring bij CVT

Het uitzoeken van mijn mogelijke keuken bij CVT was een erg prettig ervaring. Van het ontvangst bij de receptie van de vriendelijke dame tot het deskundige advies van Jesse. Niet alleen helpt hij heel goed mee met alle te maken keuzes, hij weet ook veel van de markt en het product en denk heel de tijd in oplossingen of mogelijke aanpassingen. Echt zo fijn om zo geholpen te worden! Een echte topper!

8 sierpnia 2024

Beste Manon,

Namens het hele team van CVT Keukens hartelijk dank voor het delen van uw ervaring die u bij ons hebt opgedaan en voor de waardeing die mijn collega krijgt.

Oceniono na 5 z 5

Professionaliteit en de deskundige adviezen.

Wij hebben de professionaliteit van met name Jesse bijzonder gewaardeerd!
Deskundigheid en de gegeven adviezen zijn optimaal!

25 lipca 2024

Beste Gerard,

We zijn blij om te horen dat Jesse jullie goed heeft geholpen! Bedankt voor de positieve beoordeling.

Babs de Beer - CVT Keukens

Oceniono na 5 z 5

zeer snelle afhandeling doorklantenservice…

zeer snelle afhandeling door klantenservice .

22 czerwca 2024

Beste meneer mevrouw Eijndhoven,

Dankjewel voor je prachtige review. Fijn om te lezen dat het contact met de klantenservice goed is bevallen. Dat is waar wij voor staan.

Gehandeld volgens afspraken

Gehandeld volgens afspraken, vriendelijk, behulpzaam

11 czerwca 2024

Beste meneer/mevrouw Bavel,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring! Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Geweldige

Geweldige, mooie winkel met prachtige keukens en uitstekend personeel die er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen bij het aanschaffen van een keuken naar wens. Ook totaal niet opdringerig. Van aankopen, levering tot aan montage is alles zeer vakkundig en vertrouwd verlopen. Voelde me sinds tijden weer echt volledig ontzorgd. Zo fijn en vertrouwd! Vanuit mijn prachtige keuken kan ik niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben en beveel het iedereen aan die een nieuwe keuken wil aanschaffen.

5 czerwca 2024

Beste meneer, mevrouw Effie,

Dank u voor deze prachtige review voor CVT Keukens. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Dat horen wij graag. Ik wil u veel kookplezier toewensen.

Oceniono na 1 z 5

Slechte service en willen niet echt…

Slechte service en willen niet echt meewerken aan een oplossing!

26 kwietnia 2024

Beste mevrouw Verhoeven,

Wat vervelend dat de service op uw keuken niet verloopt zoals u zou mogen wensen. Kunt u mij, via het privébericht van Trustpilot, uw ordergegevens doorgeven zodat ik uw dossier hierover kan raadpegen en dit intern kan overleggen. Bij voorbaat dank.

Oceniono na 5 z 5

Mankement aan keuken snel opgelost

Onze keuken had een mankement. We hebben online de situatie uitgelegd en foto’s gemaakt. De service afdeling heeft de relevante onderdelen op basis van de foto’s benoemd.

25 kwietnia 2024

Beste heer Karmous,

Wij als CVT verlenen graag een goede service, fijn om te vernemen dat u dit ook als zodanig hebt ervaren. Dank u voor de top beoordeling.

Oceniono na 4 z 5

Geslaagd voor een keuken naar onze wensen!!!

In 2019 voor het eerst een keuken gekocht bij CVT in Tilburg, na 5 jaar nog steeds tevreden. Vanwege verhuizing moesten we opzoek gaan naar een nieuwe keuken en zijn we weer bij CVT terecht gekomen. Daar zijn we geholpen door Monique. De gesprekken waren zeer prettig. Monique is vriendelijk, open, denkt met je mee geeft goeie tips maar respecteerde ook onze mening en keuzes. Ze nam echt de tijd om de keuken samen te stellen naar aanleiding van onze wensen. Onze complimenten gaat ook naar JesR die ook begripvol, flexibel en meedenkend was. Vriendelijk personeel die niet druk op je zet. Een hele mooie showroom om inspiratie op te doen. We zijn super blij dat we geslaagd zijn voor een keuken helemaal naar onze wens voor een prima prijs. We vertrouwen erop dat het opleveren van onze keuken ook goed zou verlopen. CVT bedankt voor jullie service!

12 kwietnia 2024

Beste heer/mevrouw Rodriguez,

Hartelijk dank voor de mooie en uitgebreide review die u heeft geschreven. Het doet ons goed dat u zo tevreden over ons bent en daarom weer voor een keuken van CVT hebt gekozen. Uiteraard gaan wij zorgen dat het vervolgtraject naar wens zal worden uitgevoerd.

Bij CVT denkt men 100% mee

Bij CVT denkt men 100% mee, met respect voor de wensen van de klant.

Verder koop je hier een onderscheidende keuken voor een prima prijs!

Geen agressieve verkooptechnieken, heerlijk. Jij kiest, en die vrijheid maakt dat je dat voor CVT doet.

10 marca 2024

Beste Serge,

Dat klinkt inderdaad als een hele fijne ervaring, wat fijn dat we u zo goed en geheel naar wens van dienst konden en mochten zijn.

Oceniono na 5 z 5

De lekkende keukenkraan is snel…

De lekkende keukenkraan is snel vervangen door een nieuwe kraan.
Daarbij werd de keuken nog eens goed magezien en kregen we nuttige tips voor het gebruik ervan.
Top!

29 lutego 2024

Beste meneer, mevrouw Cornelissen,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat de geboden service u zo goed is bevallen. Dat horen wij graag. Ik wil u hartelijk bedanken voor uw mooie beoordeling!

Oceniono na 3 z 5

Montage en levering top, communicatie vanuit CVT kan beter!

We hebben een wisselende ervaring gehad. Alles is goed gegaan met de levering en montage van de keuken! Dat was echt top! We hebben alleen moeite gehad met de manier van communiceren vanuit CVT over de bladnaad.

3 lutego 2024

Beste heer/mevrouw Van der steen - Van de Plas,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en feedback. Wij waarderen dit zeker.

18 maanden verder en nog niet af

Nu anderhalf jaar na installatie nog steeds geen volledige oplevering van onze Next125 keuken t.w.v. EUR 49.000,-. De lijst met, inmiddels gedeeltelijk opgeloste, problemen is te lang om hier weer te geven. Onze rechtsbijstandsverzekering geeft aan dat alle problemen niet los van elkaar kunnen worden gezien, maar dat deze verband houden met elkaar en zijn te begrijpen als een algehele wanprestatie van CVT Keukens. Achterafgezien hebben we spijt dat we CVT Keukens onze keuken hebben toevertrouwd (en niet Bulthaup Leiden als in onze vorige woning). Tenslotte wil je voor zo'n hoge aanschafprijs worden ontzorgd en niet worden opgezadeld met problemen veroorzaakt door het keukenbedrijf (DMG).

26 stycznia 2024

Beste Tiemen,

Spijtig om te lezen dat u deze ervaring met ons heeft. Graag stem ik uw bericht intern af waarna ik of mijn collega hier bij u op terug komt.

Oceniono na 4 z 5

Monteur heeft onze klacht goed…

Monteur heeft onze klacht goed hersteld.Afspraak moest wel in 2 keer worden gemaakt.

22 stycznia 2024

Beste heer Ten Houte de Lange,

Het doet ons goed dat de klacht naar tevredenheid is hersteld. Dank je voor de positieve beoordeling.

Wij hebben zeer goede ervaringen met CVT Keukens Tilburg

Wij hebben zeer goede ervaringen met CVT Tilburg gedurende het hele traject van ontwerp tot en met oplevering. Onze contactpersoon Femke heeft een origineel ontwerp gemaakt wat helemaal naar onze zin is (wat anderen eerder niet gelukt is). De communicatie is goed, de montage heel zorgvuldig. Natuurlijk worden er altijd kleine foutjes gemaakt maar deze heeft CVT op eigen initiatief, en op eigen kosten helemaal herteld. Een echte aanrader!! Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

14 grudnia 2023

Beste Corne,

Met ruim 80 jaar bewezen ervaring is CVT Keukens een begrip binnen de keukenmarkt! Fijn om te lezen dat je dit ook zo ervaren hebt.

klacht afhandeling

deskundig en zeer service gericht probleem opgelost

5 grudnia 2023

Beste meneer/mevrouw Vissers,

Zoals je van CVT Keukens kan en mag verwachten! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej