Fijn contact met Danny in verband het vervangen van onze huidige watercooler. We zijn straks weer up to date met een prachtige nieuwe cooler die tevens heet water kan geven!
Zobacz, co mówią recenzenci
Eigenlijk is 1 ster nog teveel.! Wij staan al vanaf woendag 17 juni op de planning voor de levering van 6 a 7 flacons water. Vanaf bovengenoemde datum worden wij door de planning op de hoogte ge... Zobacz więcej
Krijgen maandelijks automatisch waterlevering voor onze waterkoeler. Via het online portaal makkelijk extra water te bestellen of extra levering aan te vragen. Waterkoeler is ons eigendom, geen huur... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Er werd zeer snel telefonisch contact opgenomen, nadat ik een aanvraag voor offerte op de webshop had ingediend. Ik werd zeer goed geïnformeerd. De levertijd was vooral gezien het seizoen kort en ik b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 70% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
veel mail
de overkill aan mails over de levering van een paar flessen water mogen wat mij betreft best wat minder

Prima bedrijf
Komt afspraken na en levert altijd op tijd. Duidelijke communicatie. Goede after service.

Odpowiedź od Culligan Nederland
Altijd keurig op tijd en vriendelijk…
Altijd keurig op tijd en vriendelijk personeel !

Odpowiedź od Culligan Nederland
accountmanager gevraagd wat zaken uit…
accountmanager gevraagd wat zaken uit te werken, nooit meer van gehoord

Goede dag mensen
Goede dag mensen
Hebben met deze firma zaken gedaan
Maar helaas zeer teleurgesteld.
Handelen onder verschillenden namen maar is één firma. Wij hebben vanaf begin veel geld betaald voor een waardeloos product wat wij deze week op de schroothoop gooien.denk melding te maken bij Radar of de consumenten bond.Advies pak kraanwater of uit de supermarkt geen gezeur en vele malen goedkoper.
Bedankt Eden en andere namen onder één hoedje voor de wijze les.....nooit meer.

Fijne bezorger/chauffeur (Bob)
De vaste bezorger/chauffeur (Bob) weet waar hij moet zijn, kent de route in het gebouw en is altijd vriendelijk.

Prettig contact
Prettig telefonisch onderhoud, directe actie en goed voorstel gehad voor onderhoud aan de waterkoelers, door Danny Meesters.

Vriendelijk geholpen
Het was even onduidelijk voor ons wanneer de levering zou komen, dus gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan en goed geïnformeerd. Ook is gelijk het mailadres aangepast zodat de volgende keer er geen misverstand kan ontstaan wanneer er geleverd wordt.

Doświadczenie Trustpilot