Culligan Belgium Recenzje 2344

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Friendly staff (Steve V.H.) who helped me load and drop off all 35 water bottles in our stock room. We’ve been Culligan customers for many years and have always had great service. Highly recommended!... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Steve VH doet dat fantastisch! Hij stuurt vooraf een berichtje en vraagt of we wat extra nodig hebben. Met een glimlach brengt hij nieuwe flessen water.

Oceniono na 5 z 5

After some issues we received a top service from Magali from customer care. She was extremely comprehensive and eager to find a solution to our needs. We want to express our gratitude and thanks to he... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4. Dostawca filtrów do wody
  5. Dostawca wyposażenia do zmiękczania wody
  6. Przedsiębiorstwo wodociągowe

Napisane przez firmę

Culligan, de wereldleider in waterbehandeling staat al meer dan 90 jaar tot uw dienst. Met ons assortiment waterkoelers, waterkranen en waterverzachters zijn we de norm op het vlak van waterbehandeling voor omgevingen zoals kantoren, fabrieken, ziekenhuizen, restaurants, hotels, scholen en openbare ruimtes. Van vrijstaande, tafelmodel- en geïntegreerde dispensers tot fonteinen en waterverzachters. Elke oplossing is gericht op het leveren van de beste kwaliteit water op de veiligste en meest duurzame manier. www.culligan.be/nl - Culligan, le leader mondial du traitement de l'eau, est à votre service depuis plus de 90 ans. Avec notre gamme de fontaines d'eau, de robinets d'eau et d'adoucisseurs d'eau, nous sommes la référence en matière de traitement de l'eau pour des environnements tels que les bureaux, les usines, les hôpitaux, les restaurants, les hôtels, les écoles et les espaces publics. Nous proposons des distributeurs autonomes, de table et intégrés, ainsi que des fontaines et des adoucisseurs d'eau. Chaque solution est axée sur la fourniture d'une eau de la meilleure qualité possible, de la manière la plus sûre et la plus durable. https://www.culligan.be/fr

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Opgelet je ondertekent een wurgcontract

Ik ben jarenlang, als levendig gezin met 4 kinderen een grote fan geweest van het lekkere Sip water.
Ondertussen staan de kinderen op eigen benen en is er minder waterverbruik waardoor de prijs van de huur en onderhoud van het toestel niet meer evenredig is.
De laatste jaren en zeker na de overname door Culligan zijn er heel wat problemen geweest die telkens met een ongelooflijke traagheid werden opgevolgd.
De oorspronkelijke voorwaarden waarbij de chauffeur de flessen tot in de opbergruimte brengt verdween heel snel alsook dat je makkelijk van model/kleur mocht veranderen.
Zo heb ik ooit meer dan anderhalve maand moeten wachten op een technieker. Het werd uiteindelijk is het via de vriendelijke chauffeur van de flessen die het kapotte toestel verving door een nieuw.
Ooit werd ik om 4u s snachts uit bed gebeld voor een levering door een interim. Ik schreef hierrond een klacht, meer een verontruste mail over het functioneren van die man, waarop ik nooit een antwoord krijg. En tenslotte, omdat mijn bestelligen minder werden, besloten ze, zonder verwittigen dat automatische leveringen werden gestopt. Toen ik dat door had en zelf bestelde moest ik nog eens 20 dagen wachten op de levering, over het algemeen loopt communicatie echt niet vlot en duurt het heel lang vooraleer dingen opgelost geraken. Bij te late betalingen weten ze je anderzijds wel heel snel te vinden enz.....

Toen ik op 31/03/2026 mijn contract wilde beëindigen, werd ik geconfronteerd met een zogenaamd "wurgcontract". Ondanks de opzegging moet ik de huur doorbetalen tot februari 2027, omdat de opzegtermijn van drie maanden blijkbaar exact drie maanden vóór de jaarlijkse vervaldatum moet vallen. Hierover ben ik nooit transparant geïnformeerd.
Daarbovenop rekent Culligan bij vertrek doodleuk een ‘herconditioneringskost’ (€55 excl. btw) en een ‘verplaatsingskost’ (€65 excl. btw) per koeler. Dit soort verborgen vertrekkosten, gecombineerd met de verplichting om nog bijna een jaar te betalen voor een service die ik niet meer wens, getuigt van een zeer klantonvriendelijke strategie.
Culligan verschuilt zich achter de kleine lettertjes in plaats van mee te denken met de klant.
Vooraleer je een contract tekent, zeker als prive persoon, weet dat eigenlijk weinig service krijgt voor veel geld ondanks het lekkere water en dat jarenlange 'trouwe klant' in geen enkel geval meetelt wanneer je een contract wil beëindigen omdat je verbruik te veel omlaag is gegaan....
Christina

16 kwietnia 2026

Levering sipwell

Levering sipwell door Steve VH altijd stipt en volgens afspraak. En ook een oplossingsgerichte service. Merci Steve!

15 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Nooit meer,bezint eer ge begint....

1 ster omdat minder niet kan.Dik een jaar terug sluiten wij een exploitatialocatie. Wij brengen Culligan hiervan op de hoogte. Gezien er geen exploitatie meer is,is er ook geen behoefte meer aan een waterdispenser. Het duurt dik een jaar tegen dat men dit toestel (die ondertussen in een garage opgeslagen staat) ophaalt. We krijgen dan een slotfactuur van meer dan 900€ omdat wij het contract verbroken hebben. Puur wettelijk sluitend maar geen enkele vorm van begrip bij dit bedrijf. Dus bezint eer ge begint want u bent 5 jaar gegijzeld.

1 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Leurs chauffeurs peuvent gagner un prix…

Leurs chauffeurs peuvent gagner un prix en échange de la plupart des bonnes reviews des clients. Cela ne peut pas être l'intention. Il a vraiment insisté. J'avais peur.

26 marca 2026
Logo Culligan Belgium

Odpowiedź od Culligan Belgium

Merci d’avoir pris le temps de partager votre ressenti.

Nous sommes sincèrement désolés d’apprendre que vous ayez vécu ce moment comme insistant ou inconfortable — ce n’est absolument pas l’expérience que nous souhaitons offrir.
Nos chauffeurs peuvent effectivement encourager les clients à partager un avis honnête, qu’il soit positif ou négatif. Les retours constructifs sont très importants pour nous afin d’améliorer en continu notre service. Il n’a jamais été dans notre intention de mettre qui que ce soit sous pression, ni de susciter un sentiment de malaise ou d’inquiétude.

En parallèle, nous tenons aussi à valoriser le travail de nos équipes sur le terrain, qui s’engagent chaque jour avec professionnalisme auprès de nos clients.

Le fait de recevoir une note de 1/5 uniquement pour cette raison nous surprend, et nous aimerions surtout comprendre votre expérience globale de notre service.

N’hésitez pas à nous partager ce qui, selon vous, pourrait être amélioré — votre feedback nous aide réellement à faire mieux.

kun nooit personeel bereiken

kun nooit personeel bereiken
en op mails wordt er niet beantwoord

2 marca 2026
Logo Culligan Belgium

Odpowiedź od Culligan Belgium

Beste Cindy, wij vinden dit zeer vervelend om te vernemen. Kan u ons laten weten welk emailadres u heeft gebruikt om onze diensten te contacteren? Daarnaast kan u steeds terecht op 052/890.890 voor al uw vragen, onze lijnen staan open.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej