Servicen er i top
Har bestilt mange dele der fra og brugt en del penge der inde igennem tiden og har aldrig haft et problem. De sender hurtigt, svare hurtigt og deres hjemmeside er god
5/5

Odpowiedź od Crossdele
Salg af reservedele til Kina ATV - Crosser - Pocketbike m.m Salg - Service - Vejledning Kundeservice Tlf 28717814
Løkkenvej 196, 9700, Brønderslev, Dania
5/5

Odpowiedź od Crossdele
Synes sku det er god service selvom der kan blive nogen problemer
Jeg bestilte en del fra siden og der var nogen ting der ikke var på lager, de sendte mig så meget de kunne og de sendte pengene tilbage for de dele der ikke var kommet.
Man skal også tænke på at reserveredele til Kina maskine er ikke de nemmeste at få fat i, men jeg synes siden er loyal og til at stole på
Super hurtig levering, men min fælg blev pakket i avis papir? Bare 10 flade aviser havde været fedt med noget skumgummi eller noget. Men ellers er alt andet i orden👍
Super service havde bestilt en kæde uden samleled hvor efter de ringet og checket op på om jeg skulle bruge samleled
Det skulle jeg så han ventet med at sende til jeg havde bestilt det hvorefter han afsendte
Kan varmt anbefales og ikke sidste gang jeg handler her
The nu 3. gang jeg bestiller her fra, alle 3 gange har jeg fået mine vare inden for 3 døgn. super tilfreds kunde her !
Fik god behandling og rådgivning, fik de bestilte del hurtigt og det hele var som aftalt, så kan kun anbefale at handle der.
Utroværdig forretning, bestilte 4 atv fælge, rykker for dem et par gange, får at vide han kun har 2 hjemme men lige vil tjekke lageret så ankommer en pakke langt om længe med 4 fælge, to af den trykket flade på kanten og godt riset. Få efter et par forsøg fat i manden som åbenbart mener det er bedre at sende defekte vare end ingen. Lover at refundere en procentdel af beløbet hvilket selvfølgelig aldrig er sket. Stol ikke på denne mand!!
Sender ikke som aftalt,og lyver mht om de har sendt!! total amatøragtigt firma, og kan se på andre kommentar at det er 1 og sidste gang jeg handler her!!! Hold jer langt væk
Fik det jeg bestilte, dog ikke inden for en tidsramme som var tilfredsstillende. Desuden virker det hele generelt lidt uprofessionelt... vil helst undgå at handle der igen
Varen blev godt nok hurtigt leveret. Men det er jo også nemt når man sender en helt anden, og billigere vare, end den man har bestilt.
Og når man så oplyser at man gerne vil have den byttet til den rigtige vare, får man blot at vide at den har de ikke, og så er alt kontakt ellers lukket ned herfra.
Virkelig ringe service
Jeg havde bestilt en udstødning d. 1/8, og den ankom ikke. Der stod at den var på lager, men der skete aldrig noget. De besvarede hverken opkald eller mails. De svarede ikke på noget før at vi fik banken til at sende pengene tilbage. På det tidspunkt var der gået 14 dagen uden svar.
Utroligt useriøst firma. Bestil ikke fra deres scam side
Defekt del fremsendt. Ingen problemer med reklamation, ny del fremsendt efter to dage. Flot service👍
Jeg bestile d. 2/3 et tandhjul hos jer fra jeres hjemmeside. ud fra billedet havde det tre huller i til at sætte det fast hvilket ville passe perfekt til det je skulle bruge det til. den 6/3 modtog jeg en tandhjul med 4 huller i hvilket ikke passer og heller ikke vil kunne komme til at passe. jeg ringede til jer lige så snart jeg fandt ud af det ikke kunne redes (mandag 9/3) og I lovede at finde en løsning hurtigt. jeg ringede igen tirsdag hvor i ikke havde fundet et tandhjul til mig endnu. Jeg har mailet jer og ringede til jer, men kan ikke komme i kontakt til jer. jeg skal bruge mit tandhjul på mandag (23/3) da jeg snart har deadline, da det er et skole projekt jeg laver som en del af min uddannelse som maskinmester.
så vil bare høre om jeg får mit tandhjul eller skal jeg finde et andet sted og købe det?
MEN når man ikke har dag til dag levering kan man ikke få mere end 3 stjerner. Leveringstiden blev overholdt men jeg gider normalt ikke vente 5 dage fra bestilling til levering, denne gang kunne jeg dog ikke finde det jeg skulle bruge andre steder
Bestilte tirsdag og pakken kom onsdag til GLS Pakkeshop, hurtigt og nemt, så nu kører alle 3 ATV'ere igen. I forhold til at vi taler om uge 29, er det delme godt gået. Flot service og hurtig levering. Det var der mange der kunne lære noget af.
Bestilte et koblingskabel til min lillebrors crosser, det var fint nok - udover da jeg kom til "kassen". Her kunne jeg kun vælge GLS til pakkeshop lige meget om jeg fik det sendt til mit firma eller som privat, derved skulle jeg betale 60 kr i fragt! Nu har jeg modtaget det med PostDanmark med 25 kroners frimærke på!? Det syntes jeg er en udspekuleret og mærkelig måde at føre netbutik på. Jeg var ellers godt tilfreds med alt andet, men pga dette med fragt snyderiet har jeg hverken lyst til at anbefale eller bruge dem igen.
Stort udvalg af kvalitets dele, super kvalitet hurtig levering, kan kun anbefales
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.