Renow Recenzje 217

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

A-luokituksen tuote oli uusi, muovit päällä ja lisätarvikepaketit avaamattomia, positiivinen yllätys, kun en täysin käyttämätöntä tuotetta odottanut. Halpa hinta ja nopea toimitus. Voin suositella. 5/... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Suosittelen tätä paikkaa erittäin paljon! Tilasin Sony WH-1000XM4 kuulokkeet maanantaina täältä. Paketti lähetettiin heti seuraavana päivänä ja saapui postiin keskiviikkona! Paketti saapui hyväss... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Olen hyvin positiivisesti yllättänyt yrityksen toiminnasta teen tilaus perjantaina aamulla kello 11 soitin ennen tilausta yrityksen numero johon mulle vastattiin ja hyvin ystävällisesti ilmoitettiin m... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Platforma sprzedażowa online
  2. Sklep RTV

Napisane przez firmę

We are an online marketplace that sells products returned to our partner retailers with discounted prices. All products are verified and checked by us. We promote re-commerce and make online shopping more sustainable. Our selection changes daily and best deals sell out quickly. We use a grading system to make sure you always get what you pay for. Most of our products are as new. Renow also sells pre-owned phones, computers and other electronics with affordable prices.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

A-luokituksen tuote oli uusi

A-luokituksen tuote oli uusi, muovit päällä ja lisätarvikepaketit avaamattomia, positiivinen yllätys, kun en täysin käyttämätöntä tuotetta odottanut. Halpa hinta ja nopea toimitus. Voin suositella. 5/5

6 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Beställde en tv vid leverans låg den ej…

Beställde en tv i A skick vid leverans låg den ej i original emballaget utan i själva transport Emballaget + spräckt skärm kommer alldrig handla där i gen sämsta affär jag gort någonsin så dåligt 😠 Transpotören lämnar utan påskrift kommer ta kontakt med en konsument vägledare 🤬

2 kwietnia 2026

Odpowiedź od Renow

Tack för att du delar din upplevelse – och vi är verkligen ledsna att höra vad som har hänt. Vi förstår hur frustrerande det är att få en TV med skadad skärm, särskilt när den köpts i A-skick.

Tyvärr händer den här typen av skador ibland i transporten, särskilt med större TV-apparater som är mer känsliga för stötar och tryck. Vi vill självklart att alla produkter ska komma fram hela, men när paketet väl har lämnat vårt lager har vi begränsade möjligheter att påverka hur det hanteras vidare. Det här påverkar även oss negativt, även om vi förstår att det inte gör din upplevelse bättre i det här läget.

Vi vill också förtydliga att enligt de bilder vi har mottagit så var produkten packad i sin originalförpackning vid leverans.

Vi har nu redan återbetalat hela beloppet till dig. Observera att det kan ta några bankdagar innan pengarna syns på ditt konto.

Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med.
- Renow Outlet

Oceniono na 1 z 5

Robotdammsugare

Köpte en renoverad robotdammsugare (klass B) för ca 4000 kr. Den hade funktionsfel direkt vid leverans. Företaget kunde inte ersätta den utan jag måste returnera den för kontroll och återbetalning. Det tog mycket tid att kontakta företaget, upprätta en retur/reklamation ( fick själv boka retur leverans och skriva ut returetikett) försöka förpacka produkten igen i orginal kartongen utan att skada den (lättare sagt än gjort med flera smådelar och innerlartonger).
I slutändan blev det mkt jobb för.....ingenting.
Förväntade mig definitivt bättre kvalitetskontroll från ett företag som säljer renoverad elektronik. Skulle faktiskt kalla det falsk marknadsföring att sälja en såpass dyr produkt utan att ha bättre koll på vad man faktiskt säljer.

19 marca 2026

Odpowiedź od Renow

Tack för att du delar din upplevelse – och vi beklagar verkligen hur det här har blivit för dig.

Vi förstår helt att det känns frustrerande att få en produkt med fel direkt vid leverans, och att behöva lägga tid på returprocessen utan att få någon nytta av köpet. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi vill också vara transparenta: vi testar alla produkter, inklusive robotdammsugare, innan de säljs. Men tyvärr är det så att inte alla fel går att upptäcka i en testmiljö, särskilt inte sådana som uppstår sporadiskt eller först vid längre användning.

När ett fel uppstår behöver vi i de flesta fall få tillbaka produkten för att kunna göra en korrekt diagnos och eventuell reparation. Vi vill inte lägga över felsökningen på dig som kund, och därför ber vi om returer istället för att försöka lösa tekniska problem på distans – om det inte är uppenbart direkt att produkten är bortom räddning.

Vi tar till oss din feedback, särskilt kring upplevelsen av returprocessen och kvalitetsförväntningarna. Det är precis den typen av input som hjälper oss att förbättra både kontrollrutiner och kundupplevelse framåt.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva – och återigen, vi beklagar verkligen besväret.

Oceniono na 4 z 5

Att välja Bring som leverantör för er…

Att välja Bring som leverantör för er var den enda missen. Skärmen är magisk, skickades snabbt men fick aldrig någon leveransbekräftelse, utan det behövde jag själv hålla koll på och sedan leta var som produkten kunde finnas för att få hämta ut den. Inget mail eller sms skickades med bekräftelse.

14 marca 2026

Homma toimi

Tuote oli uudenveroinen, kuten luvattiin. Toimitus oli melko nopea. Olen tyytyväinen.

15 marca 2026
Oceniono na 2 z 5

Poor communication

Sold an item to Renow for them to sell on. No email that they had received it (I saw they had from Posti tracking). The item was listed for sale on their website and I still didn’t have my payment. So I sent them an email and they admitted they overlooked paying me! They say they have now sent the payment (Friday) but that it could take 5 working days to appear in my bank account. They did not send proof that they have paid me so let’s see.

Very disappointing as far as communication and speed goes. I thought it would be faster to sell to Renow than to sell the item elsewhere. I won’t use them again. Too much uncertainty and hassle.

6 marca 2026

Hi Chloe!

We’re really sorry about what happened – this was a clear oversight on our part. Unfortunately we don't have a way to automatically notify customers when their product arrives to us. That said, we strive to keep our inspection queue within 1-3 days at most, and notify the customer after a successful inspection and issue the payment if all is well. Your product was tested thoroughly, and required a bit more time from our team compared to average (though not as long as it took us to get back to you).

Most importantly, the payment should never have been left pending. That’s on us, and we sincerely apologize for this.

We have just implemented an improved internal system that gives us much better visibility into all ongoing trade-in cases. The goal is to ensure that offers, inspections, and payments are tracked clearly so that nothing falls through the cracks like this again.

We know this doesn’t make your experience better, but we wanted to thank you for helping us improve, and we’re sorry that your first experience with us wasn’t a better one.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej