Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedawca quadów

Napisane przez firmę

Best Toys tilbyder ATV’er, mini-ATV’er og dirt bikes til både børn og voksne med fokus på sjov, fart og sikkerhed for alle niveauer.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle hos Besttoys.dk. Kundeservicen var både hurtig, venlig og meget hjælpsom hele vejen igennem processen. Mine spørgsmål blev besvaret hurtigt, og jeg følte mig virkelig godt taget hånd om som kunde.
Bestillingen blev behandlet effektivt, og leveringen var hurtigere end forventet. Produkterne levede fuldt op til beskrivelsen og var i perfekt stand ved modtagelsen.
Alt i alt en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt klart anbefale Besttoys.dk til andre, der leder efter god service og pålidelig levering.

10 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Jeg havde en rigtig god oplevelse med besttoys.dk. Jeg købte en mini bike, og jeg er meget tilfreds med varen – den lever fuldt ud op til mine forventninger.

Det var en stor fordel, at jeg selv kunne afhente den direkte fra lageret, hvilket gjorde det hele både hurtigt og nemt. Derudover var servicen virkelig behagelig, og jeg havde en god samtale med ejeren af butikken, som var meget venlig og hjælpsom.

Alt i alt en rigtig god købsoplevelse, og jeg handler gerne her igen. Kan klart anbefales.

6 kwietnia 2026

snyder og bedrager…

Det er ikke en dansker der stå bag. Snyder og bedrager folk smider røget på i en telefon samtale,
Vil ikke betale tilgodehavende.
HOLD DIG VÆK HER FRA .
Jeg kan IKKE anbefales best toys til nogen levende væsner .
De har mine kontakt oplysninger men gør ikke noget …
Osman har prøvet og bestikke mig med 2000kr.for at slette dette ,men tilgodehavende beløbet er langt over det beløb han tilbyder
Så det må jeg sige nej tak til.

7 stycznia 2026

Anbefaling herfra...

Mini crosseren lever op til min søns forventninger.
Jeg havde bestilt inden jeg tjekkede trustpilot og frygtede derefter hvad jeg skulle forvente, men alt er gået lige efter bogen og kan godt anbefale andre at handle her 😊

16 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Købte en lille 49cc børne atv.

Købte en lille 49cc børne atv.
Han er lynhurtig til at svare på sms og spørgsmål på Facebook Messenger.
Atv’n blev udsendt rimeligt hurtigt og ankom hel og pæn.
Den er lynhurtig og nevøen elsker at drøne rundt på den.
Kan sagtens anbefale Besttoys.dk at handle med.

5 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg var ærligt talt lidt skeptisk i starten,

Jeg var ærligt talt lidt skeptisk i starten, fordi jeg havde læst nogle blandede anmeldelser. Derfor valgte jeg at ringe direkte til BestToys.dk, og her fik jeg fat i Osman, som er ejeren. Han tog selv telefonen, svarede på alle mine spørgsmål og virkede både professionel og meget hjælpsom.

Jeg valgte derfor at gennemføre min bestilling, og jeg må sige, at min oplevelse har været virkelig positiv. Min ordre blev leveret til tiden præcis som aftalt, og alt var i orden.

Som en ekstra overraskelse havde han endda lagt 3 motocross-hjelme samt 3 sæt cross-handsker med helt kvit og frit, hvilket jeg bestemt ikke havde forventet. Det viser virkelig god kundeservice og en vilje til at give kunderne en god oplevelse.

Min oplevelse har været 100% positiv fra start til slut, og jeg handler gerne der igen.

5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

6 marca 2026

Mini Dirt Bike / ATV

Købte en mini dirt bike hos best toys.
Bestilte D23 oktober fik leveret den 27 oktober.
Den køre perfekt og den bliver ellers presset hårdt af sønnike 😂🥳

Bestilte så en ATV 006 8” den 5 november og modtog den 7 november.
Fedt at de kunne levere på så kort tid.

God service de bedste anbefalinger herfra.

5 listopada 2025
Oceniono na 2 z 5

Tålmodighed

Købte en ATV 4/11 og aldrig har jeg modtaget på sms/ telefonisk så mange undskyldninger, men det lykkedes til sidst her 11/12 at modtage varen. Men da havde jeg også truet med alt fra politi skat og øretæver og nu står den fin og flot her og svarer til det vi bestilte

19 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Denne Webshop er en Svindel-side.

Denne Webshop er en Svindel-side.
Jeg havde bestilt en af deres Crossere, til min Nevø's 8 års fødselsdag,

en 49cc til 2099 kr. + 200 kr. I Forsendelse ( Mini Dirt Bike 701 Easy Start 10" 49cc - Blå ) Bestilt d. 10 november, jeg blev ved med at kontakte deres kundeservice vedr et sporings-nr. På forsendelsen 7-10 dage efterfølgende, men jeg kunne aldrig få et klart svar fra kundeservice om varen var på vej eller ej?

Jeg har derefter anmodet omkring en Refundering af mit køb med meget besvær fra ejeren af webstedet ,og jeg er ved at være på det punkt til at anmelde ejeren af Web-siden til Politiet. Da jeg stadig ikke har fået mine penge tilbage.

Kære forbruger Lær af min fejl, og tjek altid når du køber noget fra nettet, om at de er E-Mærket som er et bevis på sikker handel på internettet som denne side ikke har, og aldrig vil få.

10 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Jeg annullerede min ordre inden…

Jeg annullerede min ordre inden afsendelse både telefonisk og pr. Mail. Dog vælger de at trække det fulde beløb nogle dage senere. Svarer ikke på mine mails og oplyser i telefonen at de nok ska refundere beløbet og smækker røret på… men der sker ikke noget.
Virkelig dårlig stil 👎🏻

27 października 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej