Creative Cables DK Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

I received swift support with my parcel where some items were missing. The help was given immediately WITHIN THE SAME DAY by support staff Silvia Soldano who send my items straight away - Thanks for t... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Finish i top. Produkterne er dyre men lækre og detaljerne er vel gennemtænkte. Købte dobbelt lampeudtag i børstet kobber. Det kunne let være ridset og bulet efter fragten men også emballagen er vel ge... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Produktet er hæsligt at hænge op og efter blot 3 måneder virker pærene ikke mere Kvalitet okay, kundeservice venlig, men ikke til meget hjælp (Jeg har købt “Filé System Wiggle kit - med 3m kabel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Commandé passée sur creative-cables.fr. L'envoi a été rapide et avec suivi (DHL) et le SAV a été super réactif suite à une petite erreur sur la commande. Nouvel envoi réalisé rapidement. Pour... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z oświetleniem

Napisane przez firmę

På Creative-Cables er det muligt at designe og købe din egen tilpassede belysningsløsning ved at kombinere farvede tekstilkabler, pærer, tilbehør, komponenter og meget mere. #YourLightStyle #BeCreative

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte en vare hos firmaet 12/12. De hævede pengene med det samme, og efterfølgende fik jeg en mail om at den ikke var på lager. Har stadig ikke modtaget min vare......... og deres kundeservice er ikke eksisterende.

23 stycznia 2021

Superlækre produkter. Ulovlig betaling. Ingen service

Modtog varar efter 16 dage. Black Friday og Postnord fik skylden.

Betaling trukket 2 hverdage efter min bestilling. Det er ikke lovligt at trække betaling før varer afsendes!

Ingen ordrehistorik på website.

Ingen svar på henvendelse om rådgivning inden køb.
Ingen svar på min reklamation på website vedr. fejl leverance.
Ingen svar på min reklamation telefonisk og på mail vedr. fejl leverance.

Jeg gør indsigelse mod betalingen via min bank nu.
Så behøver jeg ikke svar fra Creative Cables/Belid Lighting AB

7 stycznia 2021

Per me è "no"

Punti deboli: pessima gestione del magazzino (devono ordinare tutto, e ci vogliono due settimane almeno, con telefonate di sollecito); incompetenza del personale (mi hanno consigliato dei pezzi non compatibili e mi hanno consegnato pezzi sbagliati); pessimo post-vendita (non ci sono istruzioni per molti pezzi, e non viene detto da alcuna parte che alcuni pezzi sono a senso unico, cioè una volta assemblati non posso essere disassemblati). Insomma, mai più.

15 października 2020
Oceniono na 4 z 5

Fin leverings service

Levering af de bestilte vare på et par dage, så der er ikke meget galt. Fik ikke nogen opdatering på om pakken var sendt før den nåede frem, hvilket ellers kunne have været rart.

7 października 2020

Det er FUP

Jeg købte en vare for halvanden måned siden.
Først var jeg ganske forstående overfor at corona har forlænget leveringtid. Så får jeg besked om at varen er sendt men uden et tracking nummer. Trods flere samtaler med virksomheden hvor de lovet at sende tracking nummer of at følge op på sagen, er der endnu ikke sket noget.
Jeg ringet derfor sidste gang og sagde hvis jeg ikke hørte tilbage ville jeg have mine penge retur. Jeg har hverken modtaget varen eller mine penge. Mega FUP! Jeg ville bestemt ikke handle her!

21 lipca 2020
Logo Creative Cables DK

Odpowiedź od Creative Cables DK

Hej Stephanie, vi er meget ked af at du har haft en dårlig oplevelse med os. Det er selvfølgelig meget vigtigt, at alle vores kunder er tilfredse. Jeg kan ikke udlede din sag i vores system, da der ikke er nogen henvisning i din meddelelse. Vil du kontakte os på info.dk@creative-cables.com, så vi kan undersøge sagen. Med venlig hilsen Lotta

Oceniono na 3 z 5

jeg har bestilt varer for 8 dage siden

jeg har bestilt varer for 8 dage siden, men har ikke modtaget dem endnu. jeg har ikke hørt fra kundeservice, når jeg har skrevet til dem. der er ikke mulighed for at følge min pakke. men de har allerede trukket pengene fra min konto - ikke særlig betryggende.

opfølgning: varerne ankom efter et stykke tid og ser fine ud

21 lutego 2020

Onmogelijk lang wachten

Ik heb 3 dagen geleden een retro-fitting besteld en nog steeds ontving ik geen bevestiging van verzending. Waarschijnlijk een eenmansbedrijf in Nederland. Ik ken eenmansbedrijven die ook nog dezelfde dag versturen.. Ze voeren het milieu aan als reden voor hun incompetentie en gebrek aan klantenservice. Als dit dan ook de toekomst is van e-commerce dan zien we waarschijnlijk ook de wederopstanding van winkels. Op zich geen slechte zaak dus. Nooit weer.

12 października 2019
Logo Creative Cables DK

Odpowiedź od Creative Cables DK

Hallo Robert,
Allereerst spijt het ons dat de ervaring niet is geweest zoals u had verwacht. Op onze site en in de bevestiging melden we de verwachte levertijd in werkdagen en de periode die u aangeeft valt daar nog binnen voor zover wij kunnen zien.
Wij refereren op onze site aan Bewust Bezorgen omdat we vinden dat we als bedrijf een verantwoordelijkheid hebben. Het is niet onze bedoeling dit als excuus te gebruiken voor onze levertijden. Graag komen we met u in contact zodat we kunnen nakijken wat er precies aan de hand is. U kunt uw bericht sturen aan info.nl@creative-cables.com

Arnaque ? A suivre...

J’ai acheté un ensemble rosace, câbles et accessoires + 7 lampes globe déco leds pour créer une lampe à suspensions multiples. Tout a été correctement livré dans les délais. Mais les 7 lampes décoratives (6 demi globes leds et un globe led fumé) présentent des défauts importants au niveau du verre des globes (rayures, piqûres, taches internes) les rendant impropre à leur destination.

Je demande donc de restituer ces lampes. On me demande des photos. Je m’exécute.

Puis on me demande de retourner les produits selon la procédure. Habitant proche du dépôt je requiers de les apporter en main propre afin qu’un constat soit fait à réception. On me répond que le dépôt n’est pas accessible...

Donc je renvoie les produits par La Poste (8,5 €)...

Et 2 semaines après alors que je relance on me dit que le colis n’est pas arrivé et on me demande s’il y a un suivi ...

Ca sent l’arnaque à plein nez !!!!

Suite dans quelques jours ...

23 września 2019

Ekstrem lang leveringstid

Ekstrem lang leveringstid, intet svar fra kundeservice, fejl i emails vedr. fragt, fejl i loginoplysninger.

Jeg har stadig ikke modtaget mine varer efter knap to uger. Det tog dem ti dage at meddele at min pakke var sendt. Der er ingen tracking oplysninger, og i emailen står der at den er sendt med Postnord det ene sted og DHL det andet sted. Har skrevet flere gange til kundeservice uden at få svar.

Vil anbefale alle at holde sig væk fra at handle hos denne virksomhed

18 września 2019

Méfiance

Refus d'un retour sans aucune raison alors que la procédure envoyée par leur service client était respectée.
Cela m'a coûté 7 E de frais d'envoi + emballage pour rien et je me retrouve avec les produits sur les bras.
En bref retours impossibles.
Pas de parole.
Supair, non ?

10 sierpnia 2019

Super service

Nu har jeg jo ikke fået min ordre endnu, men det har været top service indtil nu, og mon ikke det fortsætter?

28 czerwca 2019

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej