Creative Cables DK Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

I received swift support with my parcel where some items were missing. The help was given immediately WITHIN THE SAME DAY by support staff Silvia Soldano who send my items straight away - Thanks for t... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 2 z 5

Produktet er hæsligt at hænge op og efter blot 3 måneder virker pærene ikke mere Kvalitet okay, kundeservice venlig, men ikke til meget hjælp (Jeg har købt “Filé System Wiggle kit - med 3m kabel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Commandé passée sur creative-cables.fr. L'envoi a été rapide et avec suivi (DHL) et le SAV a été super réactif suite à une petite erreur sur la commande. Nouvel envoi réalisé rapidement. Pour... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z oświetleniem

Napisane przez firmę

På Creative-Cables er det muligt at designe og købe din egen tilpassede belysningsløsning ved at kombinere farvede tekstilkabler, pærer, tilbehør, komponenter og meget mere. #YourLightStyle #BeCreative

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Finish i top

Finish i top. Produkterne er dyre men lækre og detaljerne er vel gennemtænkte. Købte dobbelt lampeudtag i børstet kobber. Det kunne let være ridset og bulet efter fragten men også emballagen er vel gennemtænkt. Dog underligt man har sparet instruktionspapiret væk og tvinger kunden til at aflæse QR kode og fumle med mobil/tablet/PC for at kunne se fremgangsmåden.

3 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en fatning i porcelæn

UPDATE:
Creative Cables kontaktede mig direkte efter nedenstående anmeldelse. De var meget opsøgende og super søde. De har nu sendt mig en ny fatning straks. Desuden sendte de en vejledningsvideo over hvordan man samler fatningen, og jeg må desværre indrømme at jeg havde sat plastictingen forkert, så der var intet i vejen med den. Jeg kan kun anbefale dem :-)

Jeg købte en fatning i porcelæn, som var gået i stykker ved ankomsten, og den plastic holder der fulgte med passede ikke til fatningen. Øv

28 grudnia 2022

Anbefalet

Produkterne som forventet, ankom relativt hurtigt hen over julen, super pris. Blev sendt med DHL fra Italien.

26 grudnia 2022

Bad support

Bad support. They delivered wrong lamp and now after 10 emails and 5 months i still send reminders. They wright that they will solve it, but nothing happens.

4 marca 2022
Logo Creative Cables DK

Odpowiedź od Creative Cables DK

Dear Peter. I am terribly sorry to hear that you have had this issue with our brand. There is no excuse, I can only apologize and assure that as of 2 weeks back, we have taken back the direct management of the Danish and Swedish websites that were previously handled by a local partner. If you are willing to give it a final try, please do send your issue to my "new" customer care at info.dk@creative-cables.com and place me in cc: (claes.nordahl@creative-cables.com).
Thank you /Claes Nordahl

Oceniono na 1 z 5

Leider immer noch keine Gutschrift der…

Leider immer noch keine Gutschrift der Rücksendung erhalten! Warte seit 9.12.2021 auf mein Geld. Das sind fast zwei Monate. Mehrere Mails geschrieben. Wir werden uns darum kümmern.......... Das ist mehr als ärgerlich. Leider kein guter Service.

27 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Fik en mail fra Creative Cables hvor de…

Fik en mail fra Creative Cables hvor de spurgte om, hvorfor jeg ikke havde taget imod varen og sendt den retur. Vi skrev tilbage, at vi ikke havde modtaget noget, så fragtmand har enten ikke kunnet finde adressen eller aldrig været på adressen.
Hun fik et svar tilbage og sende prompte det bestilte. Så vi fik den vare vi havde bestilt og kvaliteten af varen er bare OK.

29 marca 2021

Svindel!

De hæver pengene, sender ikke varerne og svarer ikke på kundeservice!

18 marca 2021
Logo Creative Cables DK

Odpowiedź od Creative Cables DK

Hej Camilla!

Stort tack för din feedback!
Det är jättetråkigt att höra att du fått en negativt upplevelse.

Jag ser att vi har svarat dig på dina mail när du har kontaktat oss och jag kan bara beklaga om dessa svar inte nått dig. Ser också att du hämtat ut ditt paket och vi hoppas att du är nöjd med våra produkter annars ska du inte tveka att höra av dig till oss på info.dk@creative-cables.com.

Vi önskar dig en fin dag!
Creative Cables Nordic

Oceniono na 3 z 5

Commande de 3 câbles de 5m de long.

Commande de 3 câbles de 5m de long.
Livrés en 4m80.
Je dois revoir mon projet car 20cm c'est un manque non négligeable pour la réalisation.
Je l'ai signalé, ils m'ont fait une remise de 1euros😂😂😂
Je me fiche de leur remise de 1 euro.
Moi c'est un projet que je dois revoir.

6 lutego 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej