Coop Supermarkten Recenzje 151

Wynik TrustScore: 2 na 5

1,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

De prijzen bij Coop Greidanus stijgen zo ongeveer per uur. De prijzen bij deze winkel hebben niets meer te maken met inflatie maar met winstgevend graaigedrag. Als het prijsverschil met de concurer... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Al vaker hier ervaren erg rommelig, onoverzichtelijk etc. Ik kreeg steekproef controle bij zelfscan. Ik heb daar nooit problemen mee, de medewerker zei helemaal niks tegen me. Ook niet toen het corre... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Helaas ging hele tijd goed maar recent over naar ander distributie systeem en is het eneheel stuk slechter. Bel je met klachten wordt je onvriendelijk en onheus banaderd. Regelmatig problemen met... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Supermarkt coop westzaan was de allersmeerigste van nederland. Reden: ze mogen geen neiuwe schrobmachine kopen. 2 maanden geleden winkel helemaal vernieuwd ziet er top uit. Inmiddels is alles weer su... Zobacz więcej

1,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Nu al meerdere keren naar de coöperatie…

Nu al meerdere keren naar de coöperatie gegaan voor aanbieding hertog Jan bier iedere keer is schap leeg medewerker zegt dan is op is op aanbieding maakt niet uit hoe laat je komt volgens mij gewoon een stunt om je binnen te krijgen 😡
Mij zien ze er niet meer

26 czerwca 2021

flut service coop

acties 3 fruitsoorten voor x euro zijn duidelijk niet besteed aan alleenstaanden, weinig sociaal dus.
in zeddam bleek pak melk over houdbaarheidsdatum, komt niet in ze op om dan een nieuw pak te geven. of excuses aan te bieden Voortaan neem ik leesbril mee: alle (houdbaarheids)data staan dwars door elkaar
de kassa's zijn een ramp: vaak staan er meer dan 8 mensen te wachten (dus in de rij van producten) voordat eindelijk 1 extra open gaat. Vandaag de actie: 1+1 Hugo halen.Bi jkassa beweren ze dat ik verkeerde fles heb gepakt, terwijl er heel duidelijk Hugo op staat en in de schap met grote letters: ACTIE
juridisch moet je leveren wat je adverteert, deze coop niet, en opnieuw geen excuses. Vervolgens geen wisselgeld omdat kassalade niet opengaat. Inmiddels sta ik -en ieder achter mij de rij- te dampen van ongeduld. manager komt met chagerijnig gezicht, weer geen excuses.
maw: niet alleen is coop duurder dan andere supermarkten maar servicegehalte blijft achter.
Er zou een actie zijn over klantvriendelijkheidsonderzoek; omdat ik die niet kan vinden op website coop dus maar op deze plek.
Ik denk dat coop hoofdkantoor (Velp?) dit filiaal onder de loep moet nemen, want wat mij betreft ga ik voortaan liever 4 km verderop in s Heerenberg winkelen bij 1 van de vier andere supermarkten

18 czerwca 2021

Bagger maaltijden

Weer, uit nood geboren, een kant en klaar maaltijd gehaald bij de Coop. En voor de zoveelste keer bagger. Rode kool met hachee. Er zat in de hachee 1 stukje vlees (echt waar) en dat zat vol met vet. Het totaal was echt drama. Coop, neem nou eens een goede leverancier en eet zelf zo nu en dan zo'n maaltijd. Je schrikt je kapot.

14 czerwca 2021
Oceniono na 3 z 5

De verbouwde Nettomarkt Pleinweg is nu…

De verbouwde Nettomarkt Pleinweg is nu helemaal Coop geworden. Het is ruim, strak, fris en modern, dat wel. Maar de sfeer in de winkel is weg, ook al begrijpt iedereen dat een oudere winkel niet zo kon blijven. Maar het verschil is erg groot en de winkel is nu onpersoonlijk geworden. Dat is jammer. Postkantoor is ook strak en glad. Nergens staat nog aangegeven dat er dit postkantoor zit, dus mensen zoeken en vragen mij er naar als ze in de brede hal lopen, omdat het onduidelijk is. Nieuwe borden, wanneer?
De sfeer is er niet meer, het assortiment hier en daar wat uitgebreid, andere producten zijn weg.
Ik hoor niet bij de groep bejaarde mopperaars, maar met de verbouwing zijn ook de vertrouwdheid en de gemoedelijkheid het raam uit gevlogen.
Bij de Action koop ik sowieso zelden, omdat ze verbonden zijn met kinderarbeid in goedkope landen en dat steeds niet veranderen, ten koste van de vele kinderen en volwassenen daar, uitbuiting.
Hetgeen ook voor sommige producten geldt van Zeeman. Daar doe ik niet aan mee!
Fijn, dat de hartelijke verkoopsters van de Coop zijn gebleven.

31 maja 2021

Actie producten bestellen

Afgelopen vrijdag koffiecups besteld 2 voor de prijs van 1.
Op de woensdag daarna laten bezorgen.
Van de bezorger krijg ik tot mijn schrik een dikke rekening, want de actie is deze week niet meer geldig.

Contact opgenomen met de klantenservice via telefoon en via de mail echter worden er door coop geen passende oplossing geboden en word mij verteld dat ik de algemene voorwaarden had door moeten lezen.

Zeer klantonvriendelijkheid voor mij nooit meer naar de coop.

19 maja 2021
Oceniono na 4 z 5

Coop Dieren heeft geen idee hoe ze met…

Coop Dieren heeft geen idee hoe ze met een vaste klant om moeten gaan: om 18.00 u naar buiten gewerkt worden terwijl je de bon na staat te kijken. Buiten kom je er achter dat het toch niet klopt. Wat het meest irriteert is dat de dames dan helemaal geen aandacht aan je schenken ondanks de nodige gebaren. Blijkbaar is een klant niet belangrijk 1 minuut na 18.00 Zoek het maar uit. Zou Coop het personeel ook duidelijk maken dat klantvriendelijkheid de basis is van het bedrijf.

16 maja 2021
Oceniono na 1 z 5

slecht eerste keer niet compleet…

slecht eerste keer niet compleet artikelen die niet voorradig waren werden vervangen door producten waar ik niet om had gevraagd , toch nog een 2 e kans gegeven weer niet compleet. tevens 2 kratten ingeleverd bleek de ene volgens de chauffeur niet van coop te zijn maar had de stickers er gelukkig nog bij als bewijs. waardeloos ga zelf wel weer winkelen

8 maja 2021

Dramatische klantenservice

Dramatische klantenservice. Na bezorging bleek dat ik teveel betaald had voor de bestelling. Netjes contact opgenomen met de klantenservice maar kreeg een halfbakken antwoord terug. Nog een mail gestuurd en daarop zelfs geen reactie meer gekregen. Zeer kwalijk. Als dit niet opgelost wordt, zal ik uiteraard nooit meer boodschappen doen bij Coop, en Coop ook afraden in mijn directe omgeving.

10 kwietnia 2021

klantonvriendelijk

Bel je met klachten wordt je onvriendelijk en onheus banaderd.
Regelmatig problemen met bestellen android , apple maakt niet uit werkt regelmatig niet.

Helaas hadden graag verder gewild want waren tevreden over de producten maar op deze manier gaan we wel weer zelf boodschappen doen

28 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Coop in blaricum bijvanck is vies

Coop in blaricum bijvanck is vies, regelmatig produkten over de verstreken datum, vaak schappen leeg of je produkt ineens helemaal uit de verkoop gehaald. Weinig keus. Het is omdat het de enige supermarkt in de bijvanck is, zou je er een andere supermarkt naast plaatsen dan gaat deze coop echt failliet. Winkelcentrum loopt niet omdat de supermarkt geen mensen buiten de wijk trekt. Mensen komen hier alleen voor de vergeten boodschappen echt grote boodschappen worden elders gedaan. Elke keer met boodschappen doen is er wel wat om op te mopperen, verrotte groente en fruit... Oude koelingen en vriezers... Ongedierte... Brood echt altijd op rond 4 a 5 uur... De houdbare melk gewoon op... Hoe dan..de manager kan niet managen das wel duidelijk. Zelf is hij weinig in de winkel te vinden.Hij heeft mazzel dat deze winkel een monopolyppositie heeft.

16 marca 2021
Oceniono na 2 z 5

Administratief niet op orde, redelijk duur

Aanbiedingen in de winkel dat bij de kassa geen aanbieding blijkt te zijn (moet je zelf op de bon controleren) en prijzen die niet kloppen. Je moet het allemaal zelf goed in de gaten houden! Relatief liggen de prijzen wat hoger dan de concurrent.

Mijn boodschappen doe ik hierdoor steeds vaker bij de concurrent. Die verder gekegen ligt.

22 lutego 2021
Oceniono na 1 z 5

Wat een bijzonder slechte keten is dit.

Wat een bijzonder slechte keten is dit.
Bestel acie producten van Go-Tan 1 plus een gratis.
Ten eerste niet op voorraad toen besteld in Tiel zou dag later klaarliggen maar helaas slechts enkele dingen aanwezig, rest is niet geveverd.
U kunt het beter in filiaal Culemborg bestellen die hebben het hele assortiment en brengen het gratis thuis.
Komt de orderbevestiging echter geen actie 1 plus 1 gratis. Diverse telefoontjes verder ja maar we leveren pas de week erop af en dan geld e actie niet meer.
Terwijl ik gewoon in de actie week de bestelling opgeef. Afhalen was geen optie dus zo denken ze er mooi onderuit te komen.
Heb ook het hoofdkantoor al gemeld dat ik het er niet bij laat zitten.
Zeer schandalig om zo een actie te houden !!!!!

15 lutego 2021

Waardeloze winkel boekel…

Waardeloze winkel van de coop ik boekel
Denken in ieder geval niet aan klanten anders zouden ze wel een bus zout uit de schappen pakken en voor de winkel het trottoir en bij de glasbakken strooien

13 lutego 2021
Oceniono na 1 z 5

Klant en dieronvriendelijke Coop in…

Klant en dieronvriendelijke Coop in Uithuizermeeden.
De invaliden parkeerplaats was een ijsbaan terwijl de andere parkeerplaatsen schoon waren.
Ze weigeren broodkruimels mee te geven voor de vogels met als reden dat dan iedere klant gaat vragen om gratis broodkruimels??!! Jumbo en AH houden het apart voor me omdat ze met deze strenge winter graag de beesten willen helpen.

11 lutego 2021
Oceniono na 1 z 5

Kiezelsteentje (van 1 cm) is blik…

Kiezelsteentje (van 1 cm) is blik erwtensoep van het merk G'woon had ik bijna opgegeten of op gekauwd. en mijn gebit beschadigd.

Coop hierover bericht doen ze niks mee werd mij meegedeeld, niet klantvriendelijk en zeker geen reclame. Exit Coop.

9 lutego 2021

coop Spijkerlaan Arnhem.

coop Spijkerlaan Arnhem.
Binnen 5 minuten komen 4 personeelsleden die schappen bijvullen veel te dicht in mijn buurt gunnen je geen tijd en ruimte om even iets te pakken of te bekijken ze hebben er lak aan,ook bij de kassa bij inpakken is de loopband zo klein dat je op 80 centimeter van de kassabediende staat Ik kom juist vroeg om 8 uur in de morgen om boodschappen te doen omdat het dan niet druk is vanwege mijn fragiele gezondheid het irriteert me behoorlijk.

5 lutego 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej