Tijdens het Paasontbijt besefte ik dat ons servies wel wat troosteloos was. Van bijna alle bordjes miste wel een stukje. Dus op zoek gegaan naar wat nieuws. Cookinglife reageerde zelfs tijdens Pasen o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Product snel geleverd. Echter is de anti-aanbak van de pan van nog geen 10 maanden en en voor ruim € 100,00 aan. Ondanks zorgvuldig gebruik. Klantenservice gemaild met uitgebreide foto's. Schrijven he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een webshop met goede producten. Ik heb In de webshop de B-ARS slagroomdispenser gekocht. Een mooie en degelijke rvs slagroomdispenser. Deze werd snel bezorgd. Enige minpunt vond ik hoe de verpakking... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heb een roze karaf en 6 leuke roze glazen besteld. Hardstikke leuk en gezellig voor pasen. Dacht ze bijtijds te moeten bestellen maar had ze 2 dagen later al in huis. Supergoed ingepakt en dus snel o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Cookinglife is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in keukenartikelen, kookgerei, servies en tafelaccessoires. Cookinglife biedt een breed assortiment van bekende merken voor koken, bakken en tafeldekken, met snelle levering en scherpe prijzen voor zowel hobbykoks als keukenliefhebbers.
Duinkerkenstraat 40, 9723 BT, Groningen, Holandia
Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Nou bestellen gaat goed maar als er dan iets mis is met de bestelling of je wil retourneren, dan krijg je geen contact meer, wat een ruk bedrijf. Gaat allemaal via een chatrobot, ze zijn niet te bereiken! Uiteindelijk na weken is het wel goed gekomen, maar heeft me veel tijd op mijn werk gekost!

Odpowiedź od Cookinglife
Volledige bestelling retour gestuurd, van Charlie (chatbot) mail ontvangen dat alles is ontvangen. Er is echter maar een gedeelte van de geretourneerde spullen terugbetaald. 2 potten zouden niet teruggestuurd zijn en worden dus niet terugbetaald terwijl alles in de retour doos zat.

Odpowiedź od Cookinglife
Snijplank was wiebelig en viel net buiten de directe garantie qua retour sturen. Toch Snel opgepakt en keurig retourlabel ontvangen. Andere plank besteld en restbedrag snel overgemaakt. Geen omkijken meer naar gehad. Fijn

Odpowiedź od Cookinglife
Nooit meer. Klantenservice echt slecht bereikbaar. 2 orders geplaatst kort achter mekaar maar beiden een probleem. Een bestelling schade de andere verkeerde producten geleverd. Zit nog steeds te wachten totdat de producten eindelijk retour kunnen

Odpowiedź od Cookinglife
1 van de 24 borden was beschadigd geleverd, waarschijnlijk door transport. Zeer makkelijke klantendienst proces waardoor ik binnen de week al een vervangend product heb ontvangen.

Odpowiedź od Cookinglife
Heb nog een giftcard. Maar de winkel is weg. Krijg geld niet terug

Odpowiedź od Cookinglife
Na bestelling van 2 serviezen en helaas 2 borden die niet goed waren is het probleem van deze borden perfect opgelost .
De service is prima hier✅👍🏻

Odpowiedź od Cookinglife
Te bizar voor woorden dit, 16 dec besteld NIKS VAN GEHOORD! Wat een leuk kerstcadeau had moeten zijn is in het water gevallen, ook fijn dat jullie niet op de telefoon reageren.

Mijn bericht 11/12/2025:
Beste,
Na een maand in gebruikt vertoont het bestek kleine vlekken die neigen naar beginnende roestvorming. Deze zijn het meeste zichtbaar op de messen.
Vriendelijke groet, Stef.
Antwoord Cookinglife 12/12/2025:
Bedankt voor je bericht en de duidelijke foto’s. Vervelend om te zien dat er roestkleurige vlekjes verschijnen op je bestek, vooral op de messen, dat hoort natuurlijk niet zo. Omdat je beelden hebt meegestuurd en dit mogelijk onder de garantie kan vallen, heb ik jouw melding direct doorgestuurd naar een collega voor een inhoudelijke beoordeling. We kijken graag zorgvuldig mee naar de oorzaak en een passende oplossing.
Bijkomende vraag Cookinglife 24/12/2025:
Graag lossen we dit zo snel mogelijk met je op. Hierom zouden we graag nog het volgende van je ontvangen:
Een uitgebreide uitleg van hoe het artikel gebruikt en onderhouden wordt.
Mijn antwoord 26/12/2025:
Beste,
Wat voor een vraag is dat nu weer?
Het wordt gebruikt thuis met onze handen 🤔 en onderhouden met de vaatwasser of handwas. Groeten, Stef.
Ondertussen zijn we 06/01/2026:
Jullie houden mij aan het lijntje met domme en wederkerende vragen en bieden geen concrete oplossing! Ook geen commerciële tussenkomst zoals ik zelf had voorgesteld.

Vervangende artikel in 3 dagen ontvangen

Odpowiedź od Cookinglife
Via Bol had ik 4 borden van Cookinglife besteld waarvan er 1 een productiefoutje had.
Bij Bol zelf kon ik alleen alle 4 de borden terugsturen en een nieuwe set bestellen.
Via de klantenservice van Cookinglife, die te bereiken zijn middels WhatsApp, werd het snel opgelost en had ik de volgende dag al een nieuw bord ontvangen.

Odpowiedź od Cookinglife
Supersnelle en vriendelijke reactie op mail! Top!
Bestelling op zondag geplaatst en werd op maandag al geleverd. Voldoet volledig aan de verwachting.

Alles was perfect.
De nadienst-service is echt zeer goed.
Hartelijk dank voor uw hulp !

Odpowiedź od Cookinglife
PostNL besloot om een bestelling te dumpen bij een afhaalpunt kilometers buiten de stad, voor mij onbereikbaar. Cookinglife reageerde heel snel en vriendelijk op deze situatie. Helaas dus niets ontvangen, maar Cookinglife toont voor mij aan servicebereid te zijn.

Odpowiedź od Cookinglife
Na goede reviews gelezen te hebben, heb ik borden bij ze besteld. Een was kapot aangekomen. Een ervan brak in de vaatwasser terwijl het vaaswasbestemdig had moeten zijn. Gebeld, nummer werkte niet. Kreeg uiteindelijk op de chat een chatbot die steeds herhaalde dat het niet teruggestuurd mocht worden omdat het al gebruikt was. Contactformulier ingevuld, nog altijd niet teruggebeld. Voor mij geen cookinglife bestellingen meer.

Odpowiedź od Cookinglife
En attente de mon colis depuis 18 jours.
Votre IA Charlie fonctionne bien mais derrière, il n'y a pas de suivi !
Je vous ai contacté il y a 4 jours, car mon colis est affiché en attente de livraison par UPS depuis le 05 décembre !
Service client inaccessible pour la France !
Je n'ai trouvé que cette façon de manifester mon mécontentement en attendant votre retour !

Odpowiedź od Cookinglife
3 braadpannen besteld. Echter werkt er maar 1, helaas waren de dozen beschadigd en kan ik deze niet meer retourneren. Er staat bij garantie 10 jaar dus niet!! Telefonisch niet bereikbaar (minstens 10x proberen te bellen) en per mail ook zeer slecht bereikbaar. Ik zal hier nooit meer iets kopen.

Odpowiedź od Cookinglife
The answers to my requests came immediately, clear instructions

Odpowiedź od Cookinglife
Op de site heb ik een fondueset en brandvloeistof gekocht. Echter zit er in de doos alleen de vloeistof.
Na mijn eerste melding had ik direct contact echter na wat vragen te hebben beantwoord en herhaaldelijke verzoeken blijft een reactie uit.
Ik zit nog steeds zonder fondueset.
Jammer dat het zo moeizaam gaat.

Odpowiedź od Cookinglife
Bij cooking life tien gebaksbordjes besteld, maar bij ontvangst bleek een bordje kapot te zijn. Via de site een retouraanvraag gedaan en binnen enkele dagen nieuw bordje ontvangen. Prima service!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.