Computrain Recenzje 195

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,0

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Computrain werkt voor ISTQB Foundation samen met hun partner ICT Improve. Mijn slechte ervaring heb ik vooral met het laatste, maar omdat Computrain ervoor kiest om samen met hen te werken geldt de be... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Nadat ik eerst voor een cursus aangemeld had welke meerdere malen geannuleerd werd in verband met tekort aan aanmeldingen heb ik binnen ons bedrijf de cursus in-house gehaald. Dit leek redelijk goed t... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De TOGAF foundation cursus is theoretisch ingesteld. De trainer wist de 'droge' materie leuk te combineren met voorbeelden uit zijn cariere. Hier ontstond meer context.

Oceniono na 5 z 5

Ik vond deze cursus echt fantastisch. Ondanks dat ik veel gebruik maak van Excel en gevoelsmatig veel wist leerde ik echt super handige trucs en snelle werkwijzen die ik nu bijna dagelijkst toepas in... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

IPMA-D: Goede training

Goede training, praktisch en bruikbaar in de toekomst

Odpowiedź od Computrain

Fijn te horen, Govert! Dank voor het delen van je beoordeling. We wensen je veel succes met het toepassen van de opgedane kennis in de praktijk.

Met vriendelijke groeten,

Oceniono na 5 z 5

Rustige en prima uitleg door docent…

Rustige en prima uitleg door docent over materie. Heeft zelf aanvullende slides met uitleg en extra diepgang gedeeld.

Odpowiedź od Computrain

Bedankt voor het delen van je positieve review, Patrick. We wensen je veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.

Training

Alles was keurig georganiseerd en ging zoals gepland. De trainer was bekwaam.

Odpowiedź od Computrain

Bedankt voor je positieve feedback, Patrick! Daar zijn we erg blij mee.

Aanrader!

Hele fijn cursus, alles was heel duidelijk en docent deed het erg leuk.

Odpowiedź od Computrain

Bedankt voor het delen van je positieve review, An. We wensen je veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.

Oceniono na 2 z 5

Training was chaotisch

Training was chaotisch
Communicatie vooraf onvolledig
Geen online materiaal / ondersteuning

10 lipca 2024

Odpowiedź od Computrain

Wat jammer om te lezen over je ervaringen, Irene! Als je een klacht wilt indienen over de opleiding, kun je het contactformulier op onze e-connect pagina invullen. Onze studiebegeleiders staan klaar om je te helpen. Je kunt ons ook via social media contacteren als je nog vragen hebt.

Training Microsoft Office 365

Prettige ontvangst.
Goede en snelle taxiservice.
Prima geregeld.

Odpowiedź od Computrain

Bedankt voor je positieve feedback, René! Daar zijn we erg blij mee.

goed bereikbaar

goed bereikbaar, overzichtelijk.
min puntje: hoofd ingang niet direct "opvallend" zichtbaar.

Odpowiedź od Computrain

Bedankt voor je feedback, Saman! Daar zijn we erg blij mee.

Goed uitleg

Goed uitleg, mooi locatie en goede lunch.

Odpowiedź od Computrain

Bedankt voor het delen van je positieve review, Daynes. We wensen je veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.

Oceniono na 1 z 5

syllabus alleen digitaal voor prince2

Ik ben een beetje teleurgesteld in het studiemateriaal. De syllabus van Prince2 agile foundation is zeer matig vertaald (Eng > NL) en we ontvangen alleen maar een digitale versie, die je het beste op de app bookshelf kunt lezen (dus op een mobiel) en niet leesbaar is op de laptop als offline reader.
Edit: aantal sterren naar beneden aangepast; ik mag mijn reader niet omruilen naar een engelse versie omdat ik de voucher al gebruikt heb. Belachelijk. Cursisten moeten blijkbaar genoegen nemen met een waardeloos vertaald product.

20 lipca 2024

Odpowiedź od Computrain

Bedankt voor je feedback, Brandon. We zullen je feedback over het studiemateriaal intern doorzetten. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.

Oceniono na 4 z 5

goede uitleg alleen jammer dat de…

goede uitleg alleen jammer dat de inhoud niet overheen komt wat er die 2 dagen in klas werd besproken had graag boekwerk gehad om na te lopen wat er is besproken

10 lipca 2024

Odpowiedź od Computrain

Bedankt voor je review, Ron. We wensen je veel succes met het toepassen van de opgedane kennis.

Oceniono na 3 z 5

De training was prima maar sloot niet…

De training was prima maar sloot niet goed aan op het PSPO1 examen

25 czerwca 2024

Odpowiedź od Computrain

Bedankt voor jouw feedback Kees.

Wat jammer om te lezen dat jij niet tevreden bent over de aansluiting van de training op het examen. Zou jij hierover contact met ons op kunnen opnemen, zodat wij dit met jou verder kunnen oppakken?

Oceniono na 3 z 5

Het bedrijf is goed met een breed scala…

Het bedrijf is goed met een breed scala aan diverse opleidingen. Maar communicatie en afspraken gaat dit niet goed.

18 czerwca 2024

Odpowiedź od Computrain

Bedankt voor jouw feedback Michael.

Wat jammer om te lezen dat jij niet tevreden bent over onze communicatie en de afspraken die wij maken. Zou jij hierover contact met ons op kunnen opnemen, zodat wij dit met jou verder kunnen oppakken?

Odpowiedź od Computrain

Wat ontzettend fijn om te lezen dat jouw training naar wens was Hans, bedankt dat jij jouw feedback met ons wilde delen hierover.

Oceniono na 5 z 5

Twee leerzame en gezellige dagen!

Hele fijne instructeur met heel veel (praktijk) ervaring. Er was een fijne, open en gezellige sfeer. Veel geleerd en veel ruimte voor vragen.

12 czerwca 2024

Odpowiedź od Computrain

Bedankt voor je positieve feedback Gerriet. Leuk om te lezen dat jij twee leuke en leerzame trainingsdagen hebt gehad.

Oceniono na 1 z 5

Altijd hebben ze hun administratie niet op orde.

Altijd hebben ze hun administratie niet op orde.

Ik heb al meerdere maal les ontvangen via mijn traineeship en iedere keer hadden ze hun administratie niet op orde waardoor sommige studenten achterloop op het feit en wanneer je dat aankaart sturen ze je door naar een zwart gat van supportknowledge. Ik word er hier helemaal niet goed van er 4 maanden mee gewerkt en bij elke nieuwe les introductie is er gezeik.

4 czerwca 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Computrain

Wat ontzettend jammer om te lezen dat jij niet tevreden bent over de lessen die jij gevolgd hebt. Goed dat jij dit dan ook bij ons aangeeft. Zou jij hierover contact met ons op kunnen opnemen, zodat wij dit met jou verder kunnen oppakken?

Scrum Agile Foundation

Prima opleider, hij weet de stof en aandachtspunten goed over te brengen. Ook de opleiding-locatie in Utrecht is boven verwachting goed.

2 kwietnia 2024

Odpowiedź od Computrain

Dat vinden wij erg fijn om te horen, Eric! Bedankt voor je review.

Te snel achter elkaar

Ik vind dat de training té snel achter elkaar is. De training duurt op papier 3 dagen maar eigenlijk is het 2.5 aangezien je meteen een examen hebt. Ook doordat het achter elkaar is heb je weinig tijd/momenten om de lesstof te laten landen of om het nog even goed te oefenen.

De docent en de materialen waren 5 sterren.

4 maja 2024

Odpowiedź od Computrain

Bedankt voor je feedback, Kaylee! We nemen dit intern met ons mee. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op.

Oceniono na 3 z 5

Ziek maar toch cursus afgerond?

Op zich prima cursus gevolgd ware het niet dat ik de 2e helft (2 dagen) heb gemist wegens ziekte. Toch kreeg ik netjes een certificaat voor deelname. Vreemd want ik het niet alle leerstof besproken.
Wat zegt het certificaat dan nog? Dat ik per post een boek en wat ppt's heb gekregen?

24 kwietnia 2024

Odpowiedź od Computrain

Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit aangeeft. Wellicht is er iets mis gegaan in ons systeem waardoor je toch het certificaat hebt ontvangen. Een certificaat behaal je normaliter alleen wanneer je de opleiding, cursus of training met een voldoende hebt afgerond. Mocht je hier verder nog vragen over hebben, laat het ons dan gerust even weten.

Top cursus

De locatie was goed. De leraar was helemaal top. Realistische voorbeelden spreekt beter aan.

20 kwietnia 2024

Odpowiedź od Computrain

Wat fijn om te lezen, Usha! Bedankt voor je positieve feedback.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej