Mooi, gevarieerde set kussens die onze grote hoekbank prachtig aankleden. Blij dat de kussenhoezen los zijn, zodat ik ze veilig kan wassen.

Zobacz, co mówią recenzenci
Prachtige hoge vazen gekocht. Super zorgzaam, goed, stevig en netjes ingepakt. Straalt kwaliteit en liefde voor hun producten uit. Binnen 2 dagen geleverd. Had in het weekend besteld.
Reakcja na opinię
Mooie producten ontvangen, heel blij mee! Wel een overkill wbt verpakkingsmateriaal. 3 stuks wanddecoratie besteld die allen individueel al uitstekend verpakt waren in een doos met piepschuim ter besc... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kreeg mijn pakket met breuk binnen. Heel vervelend, maar kan gebeuren. Na een mail en telefoontje, werd er direct een nieuwe bijzettafel opgestuurd, terwijl ik de andere nog niet retour had gedaan o... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O COCOmaison Nederland
Napisane przez firmę
Het is nog nooit zo belangrijk geweest om je eigen plekje van rust te hebben waar je je volledig op je gemak voelt, jouw thuis! De juiste woonaccessoires zijn daarin onmisbaar. COCOmaison helpt je bij het creëren van een plek die laat zien wie jij écht bent!
kleinmeubelen woonaccessoires
woontextiel tuinmeubelen
Vind je eigen stijl tussen onze verschillende woonaccessoires binnen een continu veranderende collectie. Bij ons vind je altijd unieke items, of het nu gaat om verlichting, sierkussens, vloerkleden, plaids, bijzettafels, wanddecoratie of decoratie-artikelen. Wij volgen interieurtrends op de voet en verrassen keer op keer met de mooiste woondecoratie. Hou je van natuurlijke en rustige tinten of heb je het liever wat kleurrijker en feller? Alles is mogelijk bij COCOmaison! Ontdek al onze woonaccessoires online of in één van onze conceptstores. Wij staan voor je klaar met slimme stylingtips en deskundig advies om een handje te helpen in jouw zoektocht. Alles zodat jij van jouw interieur jouw favoriete plekje kunt maken.
Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot

Mooi schilderij, slecht proces
Het schilderij is prachtig. Het proces verdient geen schoonheidsprijs. Medio november besteld en betaald. Afspraak gemaakt voor levering op 3 dec. Op 1 dec. word ik gebeld dat dit niet lukt omdat het schilderij helemaal niet voorradig is. Eind van de week zal ik een mail krijgen en kan ik een nieuwe afspraak maken. 2 weken later zelf maar eens gebeld. O, is niet goed gegaan, maar we hebben het schilderij nu wel. Nieuwe afspraak gemaakt. Toch na een week of 8 nog geleverd. Hoera.

Odpowiedź od COCOmaison Nederland
Snelle levering en mooie kussens
Hele snelle levering en heel blij met mijn kussens voor op mijn nieuwe bank!

Vloerlamp
Ik heb bij Coco maison een hele mooie zwarte vloerlamp gekocht, goede kwaliteit en snel bezorgd.

Alles verliep perfect
Alles verliep perfect , snelle verzending , goede communicatie , keurig en goed verpakt.

Odpowiedź od COCOmaison Nederland
Was super snel geleverd en een hele…
Was super snel geleverd en een hele goeie kwaliteit.

Odpowiedź od COCOmaison Nederland
Anderhalve week geleden artikelen…
Anderhalve week geleden artikelen besteld en betaald. Levertijd zou 1-3 dagen zijn maar daarna niets meer gehoord, ooo geen melding van vertraging.
Inmiddels de artikelen ontvangen.

Mooie producten
Mooie producten! Heel blij met mijn hanglamp Bo. De kleinere tafellamp Bo heb ik uiteindelijk toch teruggestuurd en daarbij heel vriendelijk geholpen door de klanten service. Top bedrijf!

Zeer tevreden
Goed ingepakt. Mooi kleed. Bezorging mooi op tijd en goed gecommuniceerd

Odpowiedź od COCOmaison Nederland
Tevreden maar wel lange lever tijd
Prachtig schilderij alleen we hebben 6 weken moeten wachten tot het geleverd werd. Maar het was het wel waard. Tevreden!

Odpowiedź od COCOmaison Nederland
Levertijd wordt niet nagekomen en geen bericht
Levertijd staat op drie dagen, maar na 10 dagen nog steeds geen artikel ontvangen of enig bericht over mogelijke vertraging.
Update: n.a.v. review heeft Coco Maison direct contact opgenomen en product alsnog verzonden. Top!

Odpowiedź od COCOmaison Nederland
Snelle en goede levering van de…
Snelle en goede levering van de glazenbol van onze nieuwe lamp, die kapot was gegaan. Prijs van 25 EUR voor de glazen bol blijft alleen wel veel…

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.