Banner for COCOmaison Nederland

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Het vloerkleed Timeless Arawood in de kleur koper besteld. Erg tevreden mee. Ook de levering liep soepel: zelf één bezorgmoment gepland, dag vooraf een tijdsblok gekregen en restant bedrag kunnen pinn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mooi, gevarieerde set kussens die onze grote hoekbank prachtig aankleden. Blij dat de kussenhoezen los zijn, zodat ik ze veilig kan wassen.

Oceniono na 4 z 5

Mooie producten ontvangen, heel blij mee! Wel een overkill wbt verpakkingsmateriaal. 3 stuks wanddecoratie besteld die allen individueel al uitstekend verpakt waren in een doos met piepschuim ter besc... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De bestelling van het beeld dat we besteld hebben liep goed en was zeer goed en veilig ingepakt voor verzending.

Informacje dotyczące firmy

1. Dekoracje i architektura wnętrz
  2. Sklep meblowy
  3. Sklep z meblami do salonu

O COCOmaison Nederland

Napisane przez firmę

Het is nog nooit zo belangrijk geweest om je eigen plekje van rust te hebben waar je je volledig op je gemak voelt, jouw thuis! De juiste woonaccessoires zijn daarin onmisbaar. COCOmaison helpt je bij het creëren van een plek die laat zien wie jij écht bent!

verlichting wanddecoratie

kleinmeubelen woonaccessoires

woontextiel tuinmeubelen

Vind je eigen stijl tussen onze verschillende woonaccessoires binnen een continu veranderende collectie. Bij ons vind je altijd unieke items, of het nu gaat om verlichting, sierkussens, vloerkleden, plaids, bijzettafels, wanddecoratie of decoratie-artikelen. Wij volgen interieurtrends op de voet en verrassen keer op keer met de mooiste woondecoratie. Hou je van natuurlijke en rustige tinten of heb je het liever wat kleurrijker en feller? Alles is mogelijk bij COCOmaison! Ontdek al onze woonaccessoires online of in één van onze conceptstores. Wij staan voor je klaar met slimme stylingtips en deskundig advies om een handje te helpen in jouw zoektocht. Alles zodat jij van jouw interieur jouw favoriete plekje kunt maken.

Dane kontaktowe

Promotion box for COCOmaison Nederland

Nieuw! Outdoor collectie

Upgrade je buitenruimte met stijlvolle COCOmaison tuinmeubelen.

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Prima levering

Snelle levering en heel netjes en degelijk verpakt. Mooie producten.

11 stycznia 2025

Goedemiddag Anita,
Bedankt voor je review en veel plezier van je bestelling!✨

Snelle verzending

11 stycznia 2025

Goedemiddag,
Bedankt voor je positieve review en veel plezier van je bestelling!🎉

Mooie lamp

Mooie lamp, snelle levering, goed verpakt

10 stycznia 2025

Goedemiddag Anneke,
Bedankt voor je positieve review 😊
We zijn blij dat je tevreden bent met je lamp en wensen je er veel plezier van✨

Mooie poef

Het is een mooie poef. Ik werd keurig op de hoogte gehouden over de levering. De levering ging geheel volgens afspraak.

7 stycznia 2025

Goedemorgen Geertje,
Bedankt voor je positieve review😊 We zijn blij dat je je poef mooi vindt en wensen je er veel plezier van!✨

Oceniono na 5 z 5

Van negatief naar heel positief!

Kreeg mijn pakket met breuk binnen. Heel vervelend, maar kan gebeuren. Na een mail en telefoontje, werd er direct een nieuwe bijzettafel opgestuurd, terwijl ik de andere nog niet retour had gedaan of laat staan de nieuwe betaald had.

Super meegedacht en zo is een negatieve ervaring omgebogen naar een positief eindresultaat!

4 stycznia 2025

Goedemiddag Tom,
Bedankt voor je positieve review😊 We zijn blij dat je tevreden bent en wensen je veel plezier van je nieuwe bijzettafel!✨

Oceniono na 3 z 5

Nog niks ontvangen en geen update…

Nog niks ontvangen en geen update gekregen.

31 grudnia 2024

Goedemorgen Miranda,

Bedankt voor uw bericht.
Onze klantenservice heeft u inmiddels een e-mail gestuurd met de nodige informatie en details over uw bestelling.
Onze excuses voor het ongemak, en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn bij COCOmaison.

28 grudnia 2024

Goedemorgen Ronald,
Dankjewel voor je positieve review en tot de volgende keer bij COCOmaison💐

Goede service, mooi product

Lamp die ik wilde hebben was niet op voorraad, fijn dat ik mij kon inschrijven voor de melding als product weer op voorraad is. Kreeg redelijk snel een melding, bezorging spoedig en de lamp voldoet aan mijn verwachting! Product was ook goed verpakt zodat beschadiging door bezorging niet zou kunnen.

30 grudnia 2024

Goedemiddag Anne,
Bedankt oor het delen van je positieve ervaring en veel plezier van je bestelling!🎉

Oceniono na 5 z 5

Heb mijn 2 kandelaars super netjes…

Heb mijn 2 kandelaars super netjes verpakt binnen gekregen ,ben er blij mee 👍

29 grudnia 2024

Goedemorgen Rinske,
Bedankt voor je positieve review!😊 We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling en wensen je veel plezier van je kandelaars.
Tot de volgende keer bij COCOmaison!💐

Oceniono na 3 z 5

Goed verpakt

Goed verpakt. Alleen de kussenvulling was vacuüm en is na uitpakken minder stevig dan de foto's bij bestellen laten zien.

25 grudnia 2024

Goedemorgen Nelly,
Bedankt voor je review.
Door factoren zoals verlichting en schaduwen kunnen de foto's soms een andere indruk geven dan in werkelijkheid.
Als dit niet naar uw verwachting is, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

We hopen u bij een volgend bezoek weer terug te zien bij COCOmaison💐

Goede ervaring!

Goede, snelle service. Mooie producten ook! Blijft altijd even afwachten als je online iets koopt, maar mooie producten van goed materiaal. Wij zijn er erg blij mee.

27 grudnia 2024

Goedemorgen Rianne,
Bedankt voor je positieve review ✨ We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling en kijken ernaar uit je volgende keer weer te verwelkomen bij COCOmaison 💐

Oceniono na 4 z 5

Goed ingepakt geleverd en nette…

Goed ingepakt geleverd en nette klantenservice

27 grudnia 2024

Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review😊 We zijn blij dat je tevreden bent en wensen je veel plezier van je bestelling!

Alles super gelopen.

17 grudnia 2024

Goedemorgen Karin,
Bedankt voor je positieve review😊We zijn blij dat je tevreden bent en wensen je veel plezier van je bestelling ✨

Tot ziens bij COCOmaison💐

Snel en netjes verzonden

Snel en netjes verzonden. De kussens in de winkel leken voller.. misschien omdat de binnen kussens vacuüm verpakt waren?

16 grudnia 2024

Goedemorgen Donya,
Bedankt voor je review!😊 Door de vacuümverpakking kunnen de kussens tijdelijk platter lijken, maar ze krijgen snel weer hun vorm.
We wensen je er veel plezier van en tot de volgende keer bij COCOmaison💐

Goed product

Goed product, snelle levering. Tevreden.

12 grudnia 2024

Goedemorgen Elisabeth,
Bedankt voor je positieve review 😊en veel plezier van je bestelling ✨

Mooie lamp. Sfeervol licht

Mooie lamp, goed en veilig verpakt. Jammer dat in de beschrijving niet vermeld staat dat je het zelf in elkaar moet zetten.

4 grudnia 2024

Goedemorgen Karin,
Bedankt voor je positieve review 😊 We zijn blij dat je jouw lamp mooi vindt en hopen je de volgende keer weer te verwelkomen bij COCOmaison 💐

Oceniono na 5 z 5

We kochten de fauteuil Freddy.

We kochten de fauteuil Freddy.
Werd snel geleverd en alles netjes verpakt, zonder dat het kon beschadigen.

6 grudnia 2024

Goedemorgen,
Dankjewel voor je positieve review😊 We zijn blij dat je tevreden met jouw fauteuil Freddy en wensen je er veel plezier van ✨ Tot ziens bij COCOmaison💐

Oceniono na 5 z 5

WEEREEN GOEIDE AANKOOP GEDAAN ,SNEL…

WEEREEN GOEIDE AANKOOP GEDAAN ,SNEL GELEVERD,HELEMAAL TOP

3 grudnia 2024

Goedemiddag Carla,
Dankjewel voor je positieve review 😊 Wij zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop en wensen je er veel plezier van ✨ Tot ziens bij COCOmaison💐

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej