Wat een top service! Zeer deskundig en snel advies via de mail en ook nog telefonisch. Had een vrij complex probleem maar bleven net zo lang adviseren en meedenken totdat de oplossing was gevonden!!... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Super goede service. Telefonisch direct contact. Ze hebben zelfs de order willen aanpassen terwijl deze al verzendgereed stond. Nog nooit meegemaakt. Goedkoop, snel geleverd en goede kwaliteit. Ti... Zobacz więcej
2 coaxkabels besteld met G4 afscherming (13 en 2 meter) en volgens afspraak ontvangen. Groot voordeel is dat je bij Coaxkabelwinkel.nl zelf de lengte van de kabel kan bepalen en dan toch nog goedkoper... Zobacz więcej
Na telefonische informatie met een goede begrijpelijke uitleg ben ik tot een koop overgegaan. Met volle tevredenheid , en met complimenten voor de service van de medewerker die ook nog eens al... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Webwinkel in Coaxkabels en verwante artikelen. Voor iedereen die zijn huisnetwerk wil aanpassen of verbeteren. Producten geschikt voor Delta, Caiway en VodafoneZiggo.
Dane kontaktowe
Vivaldistraat 4, 3816VM, Amersfoort, Holandia
- info@coaxkabelwinkel.nl
- coaxkabelwinkel.nl
De bestelling ging snel.
Uitstekend materiaal.
Goede ervaring
Goede ervaring, bestelde kabel bleek niet voorradig, na een telefoontje kreeg je een beter alternatief aangeboden. Erg prettig!
Na meerdere malen zelf een mislukte …
Na meerdere malen zelf een mislukte poging gedaan te hebben om het TV signaal goed zuiver en blokjes vrij te krijgen, maar een specialist ingeschakeld. Monteur kwam precies op tijd volgens afspraak en had al snel gevonden dat er een probleem was met niet goed bevestigde connectors. Na het vervangen op ons eigen verzoek nog nieuwe coax wand contactdozen geplaatst. Signaal gemeten op de 2 beschikbare aansluitingen en nog wat instellingstips gegeven voor de TV. Na anderhalf uur werk incl. een kop koffie en zeer acceptabel bedrag is er nu een overal goed signaal, en ben ik er zeker van dat eventuele storingen niet meer in de binnenhuis installatie zitten :-)
Wij zijn erg netjes geholpen!

Odpowiedź od Coaxkabelwinkel
Gewoon zoals je mag verwachten
Gewoon zoals je mag verwachten: Spullen besteld en binnen redelijke termijn geleverd
verkeerde verzending te korte coaxkabel
werd vriendelijk en netjes te woord gestaan nadat bleek dat de bestelling die ik had gedaan niet helemaal goed was verwerkt de volgende dag had ik wel de ontbrekende kabel met de juiste lengte in huis is naar mijn tevredenheid afgehandeld
Perfect maar levertijd kan nog iets …
Perfect maar levertijd kan nog iets korter
Hirschmann KOKWI 5 en KOSWI 5 en de …
Hirschmann KOKWI 5 en KOSWI 5 en de bijbehorende
Hirschmann KOKA 9TS coaxkabel besteld. (Ziggo goedgekeurd). De informatie wat je precies nodig hebt is duidelijk. Tevens wordt aangegeven wanneer het bezorgd wordt door Post-NL en dat is zeker een pluspunt.
Prima webwinkel. Aanrader!
Snelle levering. Prima service. Aanbeveling waard!
Bestellingen worden snel en correct …
Bestellingen worden snel en correct verstuurd. 1 Keer was ik enkele onderdelen vergeten, was met een mailtje na de bestelling zo geregeld en alsnog meegeleverd.
super snel en netjes.
Pakket week geleden besteld en nog …
Pakket week geleden besteld en nog steeds net in huis

Odpowiedź od Coaxkabelwinkel
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering. Duidelijke website. Aanrader dus.
Snelle levering en niet duur
Snelle levering en niet duur. Complimenten.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.