Som plus medlem fungerer det super. Lækkert med fri fragt og ekstra point. Månedens plus tilbud varierer - og falder ikke i min smag hver måned - men sådan er folk jo forskellige og der skal jo vær... Zobacz więcej
Club Matas
Matas og deres fordele, fødselsdagsgaver osv. er i værste fald humbug i bedste fald, uetisk markedsføring og forretnings moral. Hvis ikke du selv har styr på striber, fordele, gaver o.l fratrækkes d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Væreste butikschef ever Hild jer langt væk fra brødregade i Randers .. usmagelig flabet person skal man lede længe efter ... mistænkeliggøre en og beskylder en for at sælge produkter videre øøøø f... Zobacz więcej
Jeg er rigtig ked af at I har valgt at lukke jeres Pointshop! Netop dette system gjorde jeres medlemsskab mere interessant end andre virksomheders. Personligt, fandt jeg det enormt spændende... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det plejer at være en hyggelig årlig…
Det plejer at være en hyggelig årlig begivenhed, at have "sparet" sammen til en creme eller en shampoo, men nu er udvalget jo helt til grin? Lejefilm og rabatter, de eneste fysiske gaver er meget dyre og kræver flere tusind point. Så kedeligt og det der med lige at vælge matas, for at spare lidt points op, giver ingen mening længere.

Odpowiedź od Club Matas
tænker der er plads til forbedringer.....
Havde en mærkelig oplevelse i Matas i Hørsholm Midtpunkt. igår.
Ikke nok med at jeg kunne købe den selvsamme Colgate tandpasta 25 skridt længere ned af gaden til den halve pris - selvfølgelig hos Normal, men så mente ekspedienten også at det bestemt ikke kunne betale sig at bruge sit clubmatas kort - ja det sagde hun faktisk - til resten af mit køb.
Tænker at det er lidt tankevækkende.
Hej Belinda,
Jeg har ikke kvitteringen - men har selvfølgelig clubmatas kortet hvor i kan se nærmere hvis det er.

Odpowiedź od Club Matas
Kæmpe fordel at være med i Club Matas👍…
Kæmpe fordel at være med i Club Matas👍 Som medlem sparer man penge - såvel ved ‘medlemsfordel’ efter eget valg - samt ved opsparede point👏👏👏 Nemt at overskue ved brug af Matas app👍
Lækre produkter og det bedste club
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse da jeg skulle hente min pakke fra Matas webshop i Greve Centret magen til rapkæftede og uforskammet service skal man lede længe efter - skift dog job hvis du ikke orker at yde en smule kundeservice.
Hilsen Connie
Først 5 stjerne til god betjening…
Først 5 stjerne til god betjening torsdag d. 12/12 på Fisketorvet, hvor jeg fik anbefalet et dejlig Dior creme til 749 kr. Jeg fandt så ud af, samme creme var nedsat i Magasin til 600. Gik i Matas fredag d. 13/12, hvor jeg påtalte dette til en anden ekspedient. Kunne få yderligere rabat, men ekspedientens holdning var mega negativ og endnu værre blev det, da jeg sagde jeg i første omgang bare ville have pengene retur. Hun blev virkelig sur at se på og ikke noget med bare et lille smil. Virkelig ikke en god kundeservice, og jeg handler ca for 1000 hver mdr.

Odpowiedź od Club Matas
Jeg er SÅ træt af at blive fejlvejledt
Jeg er SÅ træt af at blive fejlvejledt! Har spildt så mange penge hos jer. Sidst var det en håndcreme, jeg skulle bruge. Forklarer at jeg har ekstremt tørre hænder, og at jeg skal have noget der går ind og reparerer. Får anbefalet en og køber den. Mine hænder SPRÆKKER nu, selvom jeg smører dem ind efter hver håndvask... Ville gå ind og forklare dem situationen i butikken, men min bon er IKKE blevet gemt i appen, til trods for, at de scannede..... Det er slut med at spilde flere penge hos jer.

Odpowiedź od Club Matas
Jeg vil fra i dag stopper handler i…
Jeg vil fra i dag stopper handler i Matas på grund af dårlig behandling i Butikken i Aalborg Algade 3 , jeg køber en Melisa creme og der var problemer med pumpe creme ud som jeg oplever ikke tidlig , jeg viser den i butikken men de piger som arbejder der det synes det virker fint , den irriterede mig meget fordi du kan se det ikke nemt får creme ud, derfor vil jeg lukket mit club medlemskab hos dom og jeg ønsker ikke mere handler i Matas på Aldage 3 9000 Aalborg ,mit kort nr er: 2010018275657 og jeg beder dem lukket mit konto hos dem tak..

Rigtig dårlig service!
Matas, Søndergade Horsens.
Den ultimativ dårlig service!

Odpowiedź od Club Matas
Meget dårlig oplevelse 🤔 vil gøre brug…
Meget dårlig oplevelse 🤔 vil gøre brug af tilbud på 25% hudpleje i går. Bruger Lacomes dyre produkter, ser der er en gaveæske med en del andre produkter, som cremen koster (ca 1600 kr) , men nej gaveæsken er ikke med, og kommer ikke på tilbud pt 🤔, så vælger at købe cremen og nogle andre Lancome produkter med rabat. I dag ser jeg så 😱at gaveæsken har 25%rabat, og ringer til butikken, hvor en meget sød ekspedient prøver at hjælpe mig, men svaret bliver meget negativt: du kan godt bytte den creme, som er åbnet til gaveæsken, men det gælder kun i dag og i morgen, hvor jeg ikke har mulighed for at komme til butikken, så ekspedienten må sige, at så er det bare ærgerligt, så kan det ikke lade sig gøre. ØV når man hvert år bruger mange tusinde i Matas, og opfatter det som en fair forretning.

Odpowiedź od Club Matas
Snyd og bedrag i pointshoppen
Min hustru ville gerne overraske mig med en gave og fandt ud af at hun kunne bruge sine point på 6 stk. ølglas fra Frederik Bagger værdi 600 kr. Hun bestilte i pointshoppen og fik så et link til Frederik Bagger, hvor hun kunne bestille de 6 ølglas og indtaste sin rabatkode. Stor var hendes overraskelse at regningen på de 6 ølglas lød på 3.600 kr. med en rabat på 600 kr., altså en betaling på 3.000 kr. I Matas Pointshop står der intet om denne pris, som min hustru selvfølgelig ikke havde lyst til at betale, men nu kunne hun ikke fortryde købet i pointshoppen og hendes 1280 point var tabt.
Det er snyd og bedrag at man lokker medlemmer til at købe en vare unden at oplyse om den reelle pris. Det er helt urimeligt at tro at man får en vare til ca. 600 kr. og så blive præsenteret for en regning på 3000 kr. - og så kan man ikke fortryde, når urimeligheden viser sig.
Vi handler ikke mere i Matas før min hustru har fået sine point igen, og jeg kan kun anbefale alle andre at gå til andre konkurrenter.

Odpowiedź od Club Matas
Hvorfor svarer I ikke på mit spørgsmål
Hvorfor svarer I ikke på min tidligere anmeldelse? I sender et standard svar, som ikke giver svar på spørgsmålet om, hvorfor jeg nu kun for det halve for mine point. Tidligere fik jeg 400 kroner i gavekort for 1000 point. Gavekortet kunne købe stort set alt i matas. Nu for jeg 200 kroner for samme 1000 point. Ingen grund til at være medlem mere.

Racister
Racister - Virkelig, virkeligt dårlig service at ekspedienten ikke kender til deres varer lige meget, hvor lang tid de har arbejdet der. Jeg spurgte om de har andre slags vare end denne jeg viste dem og de sagde nej, mens jeg ved der var en anden, men jeg havde behov for en 3. Mulighed. Jeg ventede ca. 15 min. på at en af ekspedienterne gad at hjælpe mig, mens der var 2 der ikke lavet noget, de gjorde som om de var travlt med noget andet jeg var nødt til at gå frem og tilbage, fra kasse til kasse, og til sidst den som var rigtig travlt hjalp mig.
Der er en bestemt en som ikke gider at eskpedientere mig. Jeg kan stå ved en kø og lige så snart det bliver min tur så går hun. Det er den samme medarbejder som gjorde som om hun var travlt, racist much.
Virkeligt dårlig service. Håber på at i finder nogen nye medarbejder der kender til service og jeres produkter.
Btw det er i Slagelse Vestsjællandscentret
Desuden club Matas point er noget dumt jeg gider ikke betale 1.000kr for at få 100 point for at få 25kr rabat. Det er sku latterligt. Så vil jeg heller betale de 25kr end betale 1.000kr
Og sjovt at der aldrig har været én eneste udlændinge der har arbejdet der 🤦🏻♀️

Odpowiedź od Club Matas
Matas weblager på humlebæk.de bruger…
Matas weblager på humlebæk.de bruger folk som slaver og leger med ens løn ik nok med det, og lyver om ens løn....!!👎👎👎idioter

Meld jer ikke ind i CLUB Matas
Meld jer ikke ind i CLUB Matas. I bliver bombarderet med reklamer.
PS. Jeg blev aldrig medlem, stoppede indtastning da jeg så de mange oplysninger de ønskede. Alligevel blev min mailadresse misbrugt.

Største bondefangeri
Største bondefangeri. Er man medlem skal man samtidigt acceptere at blive spammet med daglige tilbudsmails, sms, kontakt på sociale medier mv. Samtidigt accepterer man at ens personlige data bliver delt, anvendt til markedsføring mv. Ønsker man ikke at modtage fx en daglig mail, er konsekvensen, at man meldes ud.

Odpowiedź od Club Matas
Vi havde en dejlig oplevelse hos Matas…
Vi havde en dejlig oplevelse hos Matas Stenløse Centret. Fantastisk sød og hjælpsom ekspeditrice, tak
willy
Dårlig attitude og stil i Matas i Rødovre centret
Jeg havde fået 6 striber i Matas og havde valgt fordelen 25 % på hudpleje.
Valgte at købe Clinique serum 50 ml til kr. 819,95. Den havde jeg ønsket mig rigtig længe og nu var muligheden for at spare lidt penge.
Så jeg gik ind og købte den og tjekkede ikke lige bonen, da ekspedienten lod til at have styr på mit fordel. Det kunne hun se på sin skærm. Så Kiggede først på min bon, da jeg lige var gået ud af butikken og kunne se at jeg kun havde fået 12,5 % på mit køb, så jeg gik jo så tilbage til butikken.
Den nye ekspedient jeg vendte tilbage til var så uforskammet og sagde jeg jo havde fået mine procenter, mens hun pegede trumferende på min bon. Måtte flere gange insistere på, at jeg ikke havde fået mine 25%. Hun var irriteret og sagde at nu skulle hun nok regne det ud for min skyld. Jeg mente nu at det var for deres egen skyld hun skulle gøre det, da flere kunder kunne risikere at blive snydt. Fandt heldigvis min mail fra Matas på min mobil, for ellers havde hun ikke troet på mig. Måtte også nærmest tvinge hende til at kigge på min mobil, for det ville hun absolut heller ikke.
En kollega til hende forsvandt ud i baglokalet med min bon og jeg ventede mindst 15 min. Imens ignorerede hende, der havde betjent mig fuldstændig.
Da den anden ekspedient kom ud af baglokalet viste det sig naturligvis, at jeg havde ret. En hver kunne jo også i princippet se, at 25% af ca. 800 kr er 200 kr. Og jeg havde kun fået halvdelen. Tænk at det skal blive så dårlig en dårlig oplevelse og så tage 15 min. at regne det ud.
Min veninde og jeg kom faktisk for sent til vores biograffilm, fordi det tog så lang tid at parlamentere med den uforskammede ekspedient først.
Jeg synes godt man i Matas som det mindste kunne tilbyde et par vareprøver, når man bliver så uforskammet behandlet. Det føltes nærmest som om at det var mig der var noget i vejen med og troede egentlig det var kunden, der skulle behandles ordentligt og være i centrum.
Sådan en ekspedient kan virkelig gøre Matas i Rødovre Centret til en rigtig dårlig butik.