Club Matas

Oceniono na 5 z 5

Som plus medlem fungerer det super. Lækkert med fri fragt og ekstra point. Månedens plus tilbud varierer - og falder ikke i min smag hver måned - men sådan er folk jo forskellige og der skal jo vær... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Matas og deres fordele, fødselsdagsgaver osv. er i værste fald humbug i bedste fald, uetisk markedsføring og forretnings moral. Hvis ikke du selv har styr på striber, fordele, gaver o.l fratrækkes d... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Væreste butikschef ever Hild jer langt væk fra brødregade i Randers .. usmagelig flabet person skal man lede længe efter ... mistænkeliggøre en og beskylder en for at sælge produkter videre øøøø f... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg er rigtig ked af at I har valgt at lukke jeres Pointshop! Netop dette system gjorde jeres medlemsskab mere interessant end andre virksomheders. Personligt, fandt jeg det enormt spændende... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Jeg gik i Matas for at købe talkum

Jeg gik i Matas for at købe talkum. Den mest kedelige dame stod ved kassen, ikke et ord eller smil. Kun et stone face. Hvorfor ansætter man sådan en. For noget tid siden havde jeg også en dårlig oplevelse , og nu har jeg fundet ud af at matas også sælger baby pudder som koster 15 kr mindre end deres talkum striber. Jeg fik af vide at det var det eneste de havde selvom jeg bad om pudder. Nu er det helt slut med at handle i Matas.
Jeg har meldt mig ud af klubben selvom jeg havde 350 point.

5 listopada 2020

Hej Kirsten,

Vi er kede af, at dine besøg i butikken ikke har været en god oplevelse.

Vi ønsker selvfølgelig, at vores kunder er glade for at besøge os i butikkerne og føler sig godt behandlet, så vi er kede af at du har oplevet noget andet.

Pris forskel

Jeg købte en mascara i Matas til kr , 284 så desværre efterfølgende at Magasin sælger den til kr228 . Det er en ublu prisforskel.
Mvh Pia

1 listopada 2020

Hej Pia,

Jeg er selvfølgelig ked af, at du syntes vi er for dyre.

I Matas har vi leverandører, hvor vi kan garantere kvaliteten og at varen er opbevaret korrekt og samtidig har vi også tit forskellige kampagner og tilbud og Club Matas hvor man optjener point når man handler og senere vil kunne omdanne disse til rabatter.

Oceniono na 1 z 5

Jeg er et meget gammelt medlem

Jeg er et meget gammelt medlem, som er hægtet af, fordi jeg ikke har set en Mail fra Matas.
Hverken butkkerne eller kundeservice kan hjælpe mig med at få ændret mit telefonnummer, som jeg måtte skifte ud med et nyt. Det er det, jeg kalder en meget dårlig service.

28 października 2020

Hej Daniella,

Jeg kan se, at du har været i kontakt med vores kundeservice omkring dette på mail og der kan jeg se, at vi har skrevet til dig, at din profil ikke er slettet og vi har hjulpet dig med et nyt kodeord, så du kunne komme ind på din profil.

Hvis det stadig ikke virker som det skal, så skal du være meget velkommen til enten at skrive tilbage til kundeservice eller ringe til kundeservice, så der kan komme styr på udfordringerne med det samme.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få tingene bragt i orden, så du kan bruge din Club Matas profil 😊

Oceniono na 1 z 5

vundet konkurrence, men ingen præmie at få!

Min kone havde vundet en konkurrence og vundet en god creme, det er fint, min kone ser på beholdningen på en Matas i Århus og ser at de har nogen på lager (præmien var en creme der var udgået, så man skulle selv finde ud af hvilken butik de sidste var i) Vi tager derfor ind til Århus og finder butikken, hvor præmien skulle være, men nej, lageret stemte ikke i den butik, så vi blev sendt til en anden butik også i Århus, der havde nogen få på lager (ca 10 minutters gang fra den butik vi stod i) så afsted til næste butik, med samme resultat, der var desværre ikke styr på lager beholdningen, så vi tog hjem igen...Kontaktede derefter flere butikker den skulle være i..Med samme resultat...Så tak til Matas for...Ingenting, til trods for at vi kontaktede Matas kundeservice, som nok skulle hjælpe med at forsøge at skaffe den efterhånden ligegyldige creme, da det ikke kan være meningen at man skal fare land og rige rundt for at hente en præmie, når butikkernes lager alligevel ikke stemmer..Det er tæt på at være falsk reklame.
Så det er en ommer Matas,

21.10.2020
Opdatering:
Tak for svaret/en sludder for en sladder og den manglende hjælp,
Det gør at vi naturligvis vil deltage i jeres konkurrencer igen en anden gang😂😂😂
Nej, tror jeg ikke at i skal regne med

19 października 2020

Hej Tom,

Jeg kan sagtens forstå, at det har været en utilfredsstillende oplevelse for jer og jeg er virkelig ked af, at i er gået forgæves.

Der kan selvfølgelig godt forekomme svind i butikkerne, men dette bør gerne blive fanget i jævnlige optællinger og reguleringer. Vi beklager meget, at det ikke har været tilfældet her, så i ikke har set et korrekt lagertal.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre og optimere vores lagersystem, så dette er selvfølgelig noget vi skal have kigget yderligere på og håber derfor ikke det sker igen.

Hold jer væk fra Matas City Vest - i Brabrand

Dårlig service – en sløv, flabet og uinteresseret medarbejder.

Jeg har d. 16-10-2020 en eftermiddag, haft en rigtig ubehagelig oplevelse i Matas, City vest- i Brabrand, hvor jeg har følt mig meget uvelkommen. Jeg er blevet betjent kl. 16:49 af en medarbejder, som virkede ekstremt uinteresseret i at betjene mig. Hun lignede én, som er rimelig træt af sit arbejde. Derudover var hun kølig og smilte ikke en eneste gang under betjeningen, hvilket jeg følte var ubehageligt.
Jeg henvendte mig til hende for hjælp, da jeg havde brug for at vide mere om varen ”Nicotinell”.
Jeg er rimelig skuffet over vejledningen. Lige så snart jeg tog kontakt, fik jeg hurtig en følelse af at jeg er uvelkommen. Hun så meget seriøs ud, og jeg blev nærmest ”fejet væk” med et overfladisk svar hver gang jeg stillede et spørgsmål. Vejledningen var meget dårlig, da hun ikke rigtig kunne hjælpe mig eller oplyse mig om det jeg spurgte efter. Jeg skulle nærmest plukke ordene ud af hende for at få samtalen i gang, selvom det er hende der er sælgeren/vejlederen. Hver gang jeg stillede et spørgsmål, eller gav udtryk for at jeg gerne ville vide mere om produktet, kunne hun ikke svare. Der opstod mange stunder hvor der var akavet stilhed, hvor hun bare stod og kiggede på mig, som i om jeg er færdig med snakken nu.
Hun kom med et flabet svar, da jeg på et tidspunkt var i tvivl mellem varen Nicotinell fruit 2 mg, 204 stk. til 194,95 kr. og de andre nicotinell pakker med akkurat samme antal mg og tyggegummi i (204 stk.) - men hvor prisen på de andre var dyrere end den med fruit (de andre stod til 224,95 kr.). Mit spørgsmål lød derfor på: Hvorfor der er prisforskel mellem den og de andre, når der er samme styrke og antal tyggegummi i. Hun svarer så kort ”Denne her er med frugtsmag” hvor hun så ikke siger mere og kigger på mig, som i om jeg er færdig med at få hjælp. Jeg synes at det er enormt dårlig vejledning, og et flabet svar at få tilbage, som om jeg er dum, og ikke kan se at det er med frugtsmag? Det værste var hendes udstråling. At hun så kølig ud og virkede uinteresseret. Synes jeg føltes utrygt.
Som kunde kommer man ofte og er uviden, og har en stor tiltro til de medarbejdere man opsøger om hjælp. For mig er tryghed og følelsen af at være velkommen grundlæggende, for at man kan få lyst til at træde ind i butikken (Positiv udstråling, smil på læben og god vejledning). Jeg kan ikke forstå, at man som kunde skal føle sig bange for at stille spørgsmål, generelt set henvende sig til de ansatte.

Det er ikke første gang, hvor jeg har følt negativ udstråling, og følelsen af at blive ”fejet væk”, samt følt at de ansatte er ikke har været interesserede i at betjene mig, i den Matas butik ude i City vest. Nogle gange har jeg haft de tvivl, om det kan være fordi jeg er to-sproget- Eller så, er det bare dem som ikke kan lide deres job- at arbejde med mennesker, men så forstår jeg ikke hvorfor man arbejder sådan et sted. I hvert fald sidste gang at jeg handler der.

18 października 2020

Hej Layla,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os - det er vi rigtigt glade for 😊

Vi kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i butikken og ikke har følt dig taget godt imod, samt hjulpet med de spørgsmål du har haft om det pågældende produkt.

Det betyder meget for os, at have venligt og veluddannet personale, så vores kære kunder kan få den hjælp, som der er behov for og selvfølgelig skal man føle sig velkommen når man besøger vores Matas butikker.

Vi vil selvfølgelig sørge for, at gå videre med din oplevelse, så butikken bliver bekendt med denne og kan forbedre sig herefter.

Rigtig god dag 😊

Oceniono na 4 z 5

5/5 hvis pointshoppen ikke var blevet fjernet.

Jeg er glad for at handle i Matas.
De er altid flinke og venlige i butikken i Ballerup Centret. Smilende og hjælpsomme. :)
Webshoppen har jeg heller aldrig haft problemer med. Hurtig afsendelse, levering og nem ombytning, hvis nødvendigt.

Jeg er ked af, som så mange andre, at pointshoppen er blevet fjernet. I havde fået 5 stjerner, hvis den stadig var der. Jeg håber I overvejer, om det var det rette valg at fjerne den, og om den måske skal tilbage. For som man jo siger; if it ain't broke, don't fix it..
Men uanset, mister I ikke mig pga. den er fjernet. I er trods alt mere - og bedre - end en pointshop.

Jeg tog hudtesten online for nyligt, og fik et glimrende svar tilbage fra en af eksperterne.
Jeg synes dog det mangler, at man kan gøre opmærksom på, hvilket produkter man selv bruger i sin rutine.
Ellers risikerer man vel at få af vide, at man fejlbehandler sin hud, imens eksperten anbefaler samme produkt(er) man allerede bruger.

Jeg savner også, at det er muligt at gøre opmærksom på, at man har en hudlidelse. Atopisk dermatitis i mit tilfælde.
Jeg ville føle en tryghed i at vide, at det er taget med i overvejelserne når produkterne anbefales til mig.

4/5 stjerner - jeg synes I er super gode. :)

En lang en, i know og det beklager jeg, men jeg havde lige et par forslag jeg ville have med på vejen :)

10 października 2020
Oceniono na 1 z 5

Uhøflige medarbejder i matas!

I dag var mig og min mor i matas outlet i bruuns galleri, der var 3 for 2, så vi købte 3 ting til 200kr. Der blev sagt, at man kun kan betale via mobilepay samt. at man ikke får kvittering.
Efter 1 times tid kom vi tilbage (klokken var ca 17.00) til samme sted for at købe 3 af de samme ting, men denne gang ville den uhøflige medarbejder (en ny medarbejder) der påstod at være chef ikke sælge til samme pris og sagde, at der skete en fejl på en meget skrap stemme og nedgørende måde! selv om vi prøvede at fortælle hende, at vi for 1 times tid siden havde købt vores varer til den pris, og jeg kan bevise det via mobilepay, men hun var så sur, at hun ville hverken ville se eller høre på mig. Jeg bad hende om at give mig hendes chefs nummer så jeg kan klage til - da jeg ringede var det bare kundeservice der tog imod mit opkald.
da vi ringede til kundeservice og ventede ca en halv time på røret, kunne de ikke hjælpe med noget som helst.

29 września 2020

Hej Aysenur.

Jeg er super ked af den oplevelse du har haft - det er naturligvis ikke det vi ønsker vores kunder tager med sig ud fra vore butikker.
I Matas vægter vi vores kundepleje og oplevelser i butikken særdeles højt og det er vigtigt at alle vores kunder får en god service.

Kan jeg ikke få dig til at sende os en mail til kundeservice, så kan vi undersøger omstændighederne mere præcist.

Sørgelig kundeservice

Sørgelig kundeservice

Glatte, arrogante og forholder sig ikke til at løse det problem man henvender sig med.

Mit problem var at Matas lader gavekort udløbe før tre år. Så pas på når I køber gavekort og hold øje med at udløbsdatoen er før de i loven fastsatte 3 år.

22 września 2020

Hej Bente

Vi har været i kontakt med dig på flere kanaler og er glade for, at sagen nu er løst.

Det er korrekt, at vi har haft en fejl på tjek saldo på matas.dk, hvor du fik vist en udløbsdato tidligere end det, som vi har lovet ved køb af gavekortene. Fejlen var udelukkende en visning på matas.dk, som ikke var korrekt, og det fik vi heldigvis rettet med det samme.

I Matas har vi besluttet, at tilbyde gavekort med en holdbarhed på 3 år – der er ikke en lovgivning der siger, at erhvervsdrivende skal give 3 års udløb på gavekort.

Bedste hilsner
Matas kundeservice

Oceniono na 1 z 5

Var i Matas i Frederiksværk og der var…

Var i Matas i Frederiksværk og der var travlt. Stor stand sat op med Elisabeth Arden dufte, uden priser på !!! Spurgte en medarbejder som stod og ventede på en kunde, det viste hun ikke, men hun kunne slå det op, men dog først når hun var færdig med den anden kunde. Hvorfor ikke bare sætte skilt med priser?? Gad ikke vente, så gik over i Nomal.

12 września 2020

Hej Lisbet

Jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse i en af vores butikker. Hvorfor der ikke var priser på, ved jeg desværre ikke, men tak for din feedback.

Ha' en god aften.

Oceniono na 3 z 5

I øjeblikket er matas meget fremme i…

I øjeblikket er matas meget fremme i skoene og kommer med tilbud ofte. Men det er ret træls at der få dage efter jeg har handlet parfume som gave kommer tilbud på samme med 20 %. Gaven er med byttemærke og jeg kan spare små 100 kr ved at gå ned og aflevere og genkøbe, men det er jo til ulejlighed for alle. Træls!!!

10 września 2020
Oceniono na 1 z 5

Har via ClubMatas brugt mine striber på…

Har via ClubMatas brugt mine striber på 50 kr gavekort til matas, da jeg ville bruge dem i weekenden da jeg havde købt for over 500 kr var siden nede så jeg ikke kunne bruge dem i butikken og idag da jeg købte for 150 kr brugte jeg ikke for nok penge. så hjælper det jo ikke når man ikke kan bruge dem og jeg handler ikke i Matas hver måned for over 300 kr så jeg kan nå og bruge dem.

9 września 2020

Hej Hanne,

Vi beklager meget den oplevelse du har haft med dette.

Vores stribefordele kan nemlig sagtens bruges i vores fysiske butikker, så hvorfor butikken har afvist dette, vil vi meget gerne undersøge nærmere.

Hvis du i den forbindelse vil skrive en mail til vores kundeservice afdeling, hvori du oplyser hvilken butik dette er sket i og hvad dine medlemsoplysninger er, så vil vi meget gerne undersøge dette nærmere 😊

Fjernelse af pointshoppen

Personligt, fandt jeg det enormt spændende at kunne "spare" op til fysiske gaver som fx Royal Copenhagen eller Frederik Bagger.

Nu hvor denne funktion er blevet fjernet, ser jeg desværre ingen grund til at vælge Matas fremfor fx Normal eller anden konkurrent!
Derudover, de point der nu kan omveksle til små skaldede kronerabatter er ikke specielt innovativt...

Opsummeret: Jeg kommer nok til at handle mindre hos jer nu, da der ingen " gulerod " er som belønning.

3 września 2020

Hej Nanna,

Tusind tak for, at dele din oplevelse omkring dette med os - det er vi glade for 😊

Matas er midt i en fornyelses proces og det har betydet ændringer på flere områder, herunder Pointshoppen, som vi har valgt at lukke ned i denne forbindelse.

I stedet for at benytte point i pointshoppen, så kan du benytte dine point direkte på matas.dk eller i en vores fysiske butikker, hvor du kan vælge mellem et bredt udvalg af mere end 30.000 varer og benytte dine point som hel eller delvis betaling for de valgte produkter afhængigt af hvor mange point man har.

Vi håber at du fortsat har lyst til at være en del af vores fornyelsesrejse 😊

Matas Herlev Bymidte

Matas Herlev Bymidte.

Personalet er meget søde. Men de behøver ikke at chit-chatte med kunderne, for at vise at de er så og så hjælpsomme og at de står med åbne arme overfor kunderne, så der opstår en evig kø. Specielt ikke under corona-tid. Og specielt ikke når der kun er to personale i butikken, hvor den ene betjener kassen og den anden hjælper kunderne rundt i butikken.

Servicen må gerne være lidt mere tjept. Ellers må i ansætte flere så der er 3-4 ansatte hvor den ene betjener kunder rundt i butikken og de andre betjener kassen.

31 sierpnia 2020

Hej Fat,

Der skal selvfølgelig være en god balance i butikken og vi beklager, at det ikke er det, du har oplevet i den pågældende butik.

Vi tager selvfølgelig din feedback med videre 😊

Oceniono na 1 z 5

Jeg har indtil for nylig syntes at Club…

Jeg har indtil for nylig syntes at Club Matas var en af de få medlemskaber som jeg kunne se en værdi i, dette har desværre ændret sig efter at konceptet er ændret hen over sommeren. Idag kan jeg reelt ikke se nogen værdi af medlemskabet, desværre.
I skriver noget om at det gamle koncept ikke kom alle lige vel til gode, jeg har svært ved at se dette argument, reelt set ser det for mig ud til at i vil spare. Dette gør at specielt de gode pris reduktioner man kunne være heldig at få med 6 striber de nu er væk.

14 sierpnia 2020

Hej Pia,

Vi er kede af, at du ikke længere finder Club Matas værdifuld, det er ellers vores ønske, at vores medlemmer skal være glade for at være medlem 😊

Vi er i en proces, hvor vi er ved at forny Matas. Det har betydet ændringer på flere områder.

Vores stribe-program har i den forbindelse fået en mindre makeover. Vi har blandt andet erstattet mange af vores procent-fordele, der ikke kunne kombineres med andre rabatter, med krone-fordele, der godt kan benyttes på fx nedsatte varer.

Og så har vi smidt en masse point-fordele i puljen, som jo som bekendt kan bruges til at opnå kontantrabatter, når du handler på matas.dk eller i en af vores butikker.

Vi håber at du fortsat har lyst til at være en del af vores fornyelsesrejse 😊

Oceniono na 2 z 5

Tilbudsavis, men ingen varer i butikken.

Er det Jeres mål, at NEDLÆGGE DE SMÅ BUTIKKER?
Når I udgiver reklameavis, er varen næsten aldrig på lager i butikken. Hvis man bestiller det over nettet til udlevering i butikken, støtter man ikke sin egen butik, selv om de udleverer varen.Så hvis man vil støtte sin egen butik, bliver man nødt til at køre derhen 2 gange. Og mange bor jo et stykke derfra.

13 sierpnia 2020

Hej Bente,

Vi er kede af, at det er den oplevelse du har omkring os.

Vi vil meget gerne kunne forkæle alle vores kunder med de tilbud, vi har i vores tilbudavis, men sortimentet og pladsen i butikkerne er selvfølgelig forskellig og derfor kan alt ikke være i alle butikker.

Hvis du har lyst, så vil jeg opfordre dig til, at direkte kontakt til vores kundeserviceafdeling, og fortælle hvilken butik du oplever dette i og gerne give nogle eksempler på varer som du har oplevet dette med. Så har vi nemlig mulighed for at kigge nærmere på sagen 😊

Oceniono na 1 z 5

Bevidst kompliceret kundeservice setup?

Kundeservice er SÅ indviklet et setup, at jeg kun giver 1 stjerne. Jeg er ellers tilfreds med at handle i Matas, men det kan simpelthen ikke passe, at kundeservice skal være opbygget på en måde, hvor det virker bevidst besværliggjort. I dag vinder man kunder og forretning ved at differentiere sig på god kundeservice, hvilket Matas nok burde læse lidt op på data omkring. En fast kunde gennem mange år sidder nu her og overvejer, om jeg bare skal skifte til andre online forhandlere.

Casen: jeg skriver til kundeservice via Club Matas app grundet et af matas’ egne produkter, som har givet min datter voldsomt udslæt. Så app er platform 1. Senere modtager jeg så en mail, som dermed er platform 2. I mailen er dog ikke engang et svar, men i stedet et link til en supporthjemmeside, som dermed bliver platform 3. OG kan jeg så læse svaret? Nix, for mit Club Matas login dur ikke. I stedet skal jeg oprette er nyt login udelukkende til en kundeserviceportal/mailboks!! Der står så, at jeg modtager en kode inden for få minutter, hvilket nu er 20 minutter siden. Ingenting (ja, selvfølgelig har jeg tjekket spam...).

Det er bare ikke godt nok. Det er jo virkelig spild af kundernes tid. I må simpelthen kunne gøre det smartere og holde jer på 1 platform og med 1 login.

Kom igen.

29 lipca 2020

Hej Katja

Jeg er rigtig ked af din oplevelse.

Du har nu fået svar på din henvendelse på mail samt en forklaring på hvorfor problemet er opstået hos dig.
Det er helt særligt fordi du har sendt os en mail som indeholder personlige oplysninger, som vi tager ekstra forholdregler for.
Normalt når vi svare på en henvendelse, så kan kunden se den med det samme uden at skulle logge ind.

Du har helt ret i at det bestemt ikke er optimalt, og vi er som sagt i gang med at finde en god løsning som er brugervenlig, og vi samtidig overholder alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger og GDPR regler.

Bedste hilsner
Elisa

Hårbalsam til bodybuildere

Hårbalsam til bodybuildere
Var forbi Matas i Haslev i dag, for - troede jeg - at få byttet en Nyindkøbt Bjørn Axen balsam, da det ikke er muligt at få balsam ud, med mindre man bruger begge hænder, og klemmer max :-(
den søde Ekspedient forsøgte selv, og kunne bekræfte det. Hun gik ud bagved til en “leder”, kom tilbage og sagde at den kunne ikke byttes, den skulle bare stå på hovedet....vi kiggede begge lidt på flasken, som har en lang hals, og ikke kan stå sådan. Den søde ekspedient ville gerne hjælpe, foreslog jeg stillede den omvendt i en kop....Note til mig selv: husk kop i badet. Og ellers kunne jeg måske finde en anden emballage.
5 store stjerner til den skønne ekspedient, men O stjerner til jeres Kundeservice. En balsam til 159,- som “bare skal stå omvendt i en kop”
Balsammen skal nok blive brugt :-) ekspedienten burde få tillæg for humor og kreativitet - men - Matas tag jer sammen, vi kan alle købe billigt på ex. Nice Hair, men jeg vælger at støtte butikslivet i byen.

24 lipca 2020
Oceniono na 1 z 5

Tak for svar fra kundeservice ang. bondefangeri

Tak for svar fra kundeservice ang. min anmeldelse med titlen. "Bondefangeri". Jeg finder dog svaret tilfredsstillende i og med, at kundeservise ikke forholder sig til, at Matas først har sendt mail ud ang. tilbuddet dagen efter, det rent faktisk var muligt at erhverve sig.

16 lipca 2020
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej