Beställde en ”Du är bra som du är” hoodie, fick en hoodie med fel språk. Efter många mail och löfte om att dom ska skicka ut en ny så har inget hänt. Dom har bett om flera bilder även efter dom sagt a... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fint av er att lyssna på min tanke🙏🏼♥️ Med vänlig hälsning, Anita. Tyvärr har jag erfarenhet av att en nära person valde att avsluta sitt liv 2009. Men såret är fortfarande där även om det börjar b... Zobacz więcej
Jättebra tröjor jättebra budskap har fått så mycket respons på det och Folk kommit fram både på jobbet och i andra sammanhang är så nöjd och jag är nöjd med hur ni svarar fort också
RIKTIGT illa att det är dropshipping från Kina, 15 dagars leveranstid och ett riktigt högt pris dessutom. Skickar tillbaka min tröja, jag kan lika gärna gynna någon från Sverige med samma text! Usch o... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vill du få någon att känna sig speciell? Då har du kommit till rätt ställe. Våra produkter är den perfekta presenten till dina nära och kära. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara en vanlig dag, så har vi allt du behöver. Vi garanterar att du får det bästa, för det är vad du förtjänar. Vi lägger vårt hjärta och engagemang i detta för att skapa detta underbara och magiska ögonblick utan att det ska kosta dig skjortan.
Dane kontaktowe
, , , Szwecja
- support@citrance.com
- citrance.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Blev lovad leverans senast 9/12 nu är…
Blev lovad leverans senast 9/12 nu är den framflyttad från 10/12-24/12????????
Detta var en present som jag skulle ge min dotter nästa vecka men så blir inte fallet
Har mailat flera ggr om detta men inget svar…så missnöjd med supporten och köpet!
Har redan betalt varan så jag får se mig som lurad….😔

Dålig återkoppling
Mailade er samma dag som jag beställde varorna.
Ville ändra leveransadress på en av varorna, tog flera dagar innan jag fick ett väldigt otydligt svar.
Slutade med att jag såg att ni skickat allt till samma adress ändå.
Nu har jag mailat att jag vill avboka alltihop, hoppas ni tar hänsyn till detta.

Har beställt två filtar
Har beställt två filtar, pengarna är dragna från kontot. Har inte fått koden så att jag kan söka efter leverans. Har mailat kundsupport tre gånger utan svar. uppdatering 16/12:filtarna har levererats. Mycket irritation och missnöje hade kunnat undvikas med en bättre kommunikation från er.

Allt var bra
Allt var bra, men filten var lite väl tunn tyckte jag, annars 👍

Bra information
Bra info via e-post beträffande beräknad leveranstid

Odpowiedź od citrance.com
Very clear how the delivery proceeds…
Very clear how the delivery proceeds and it came within a reasonable time. well packed and protected.

Odpowiedź od citrance.com
Mitt barnbarn sa ”min filt är mjukare…
Mitt barnbarn sa ”min filt är mjukare än mammas” min dotter fick en filt tidigare och nu fick mitt barnbarn en egen😊

Odpowiedź od citrance.com
Mycket fin och mysig filt
Mycket fin och mysig filt. Väldigt stor vi är väldigt nöjda med köpet. Rekommenderar starkt om ni vill ha en fin filt.

Odpowiedź od citrance.com
Filtarna ser inte ut som de jag…
Filtarna ser inte ut som de jag beställde men väldigt fina ändå!

Odpowiedź od citrance.com
Snabb leverans och varor som motsvarar förväntningarna

Odpowiedź od citrance.com
Beställde en filt till mitt barnbarn …
Beställde en filt till mitt barnbarn 14 september ,
när den kom så är det den mjukaste härligaste filten ett barn kan ha , supernöjd med den och har rekommenderat den till flera vänner.

Odpowiedź od citrance.com
Då leveransen blev fel så löste ni det
Då leveransen blev fel så löste ni det, både med förståelse och trevligt bemötande. Dessutom får jag en ny leverans med två nya handdukar. Fantastisk service.
10 stjärnor till Mattheew **********

Delivery a bit slow
Delivery a bit slow, but satisfied with the product

Odpowiedź od citrance.com
I sent a question and got an immediate…
I sent a question and got an immediate answer.

Doświadczenie Trustpilot