citrance.com Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Beställde en ”Du är bra som du är” hoodie, fick en hoodie med fel språk. Efter många mail och löfte om att dom ska skicka ut en ny så har inget hänt. Dom har bett om flera bilder även efter dom sagt a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fint av er att lyssna på min tanke🙏🏼♥️ Med vänlig hälsning, Anita. Tyvärr har jag erfarenhet av att en nära person valde att avsluta sitt liv 2009. Men såret är fortfarande där även om det börjar b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jättebra tröjor jättebra budskap har fått så mycket respons på det och Folk kommit fram både på jobbet och i andra sammanhang är så nöjd och jag är nöjd med hur ni svarar fort också

Oceniono na 1 z 5

RIKTIGT illa att det är dropshipping från Kina, 15 dagars leveranstid och ett riktigt högt pris dessutom. Skickar tillbaka min tröja, jag kan lika gärna gynna någon från Sverige med samma text! Usch o... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z pościelą

Napisane przez firmę

Vill du få någon att känna sig speciell? Då har du kommit till rätt ställe. Våra produkter är den perfekta presenten till dina nära och kära. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara en vanlig dag, så har vi allt du behöver. Vi garanterar att du får det bästa, för det är vad du förtjänar. Vi lägger vårt hjärta och engagemang i detta för att skapa detta underbara och magiska ögonblick utan att det ska kosta dig skjortan.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 14

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Har just upptäckt att min beställning…

Har just upptäckt att min beställning av halsband "Till min vackra dotter-Love knot" har ett stavfel och supporten säger att det är så enligt bild, mycket dåligt hjälp.
Gör om kortet med rätt stavning så min present blir ett vackert minne.

28 listopada 2023

Jag är ledsen att höra att du är missnöjd med din beställning.

En medlem av kundsupportteamet kommer att kontakta dig direkt för att hjälpa dig vidare.

Oceniono na 1 z 5

Beställde i slutet av juli och betalade…

Beställde i slutet av juli och betalade för fyra filtar. Över 2000kr. Ingen leverans. Ingen återkoppling på mina Mail. Spårningslänken säger ingenting.
Inget telefonnummer till Citrance.
Det framgår inte heller vid beställning att detta är leverans från Kina vilket även troligen innebär både moms- och tullavgift.
Rekommenderar inte att köpa från Citrance.

27 lipca 2023

Oceniono na 1 z 5

Beställt en halsband till mitt kommande…

Beställt en halsband till mitt kommande barnbarn 15 juli och bet 505 kr direkt. Står o tuggar på leverans beräknas 1 - 15 augusti. Har inte fått någon feedback vid mejl om detta
Asdåligt
Mvh Berit Eriksson lenhult

15 lipca 2023

Har beställt 2 filtar

Har beställt 2 filtar. En filt levererades på utsatt tid. Den andra som skulle levereras på annan adress påstods ha returnerats pga felaktig adress. För flera veckor sedan uppdaterades adressen men fortfarande inget skickat. Försöker man spåra så står det samma sak hela tiden, att senast levereras 17/6 till felaktig adress. Försökt kontakta men får inget svar. Värdelöst företag som knappast låter min bedömning stå kvar

17 czerwca 2023

Jag har nu beställt 4 filtar

Jag har nu beställt 4 filtar. 3 leveranser och är mycket nöjd. Leverans på utlovad tid.

16 czerwca 2023

Din feedback hjälper oss alltid att underhålla och förbättra våra tjänster

Om du råkar ha några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Lurad på leveransdatum

Aldrig mer en beställning från detta företag. De har mycket att lära vad det gäller leveranser & service.

9 czerwca 2023

Leveranstid

Beställde och betalade ett kuddfodral med personlig text den 24/4.
När jag skrev och frågade om lev kom ett svar som jag förstod var ett autosvar då det inte svarade på det jag frågade om.
Igår fick jag svar att det "låg i tullen" för behandling.
Idag 30/5 fanns paketet i brevlådan!!
Första och sista gången jag beställer därifrån.

30 maja 2023

Fantastiskt service

5 marca 2023

Skojare

Jag har som så många andra lovats kontakt men detta kriminella företag hör aldrig av sig.

De är nu anmälda till Konsumentverket och Svensk Handel.

Undvik dom!

14 lutego 2023

Oceniono na 1 z 5

Verkar vara ett väldigt skumt företag

Verkar vara ett väldigt skumt företag. Beställde en filt. Loggade in på Paypal, gjorde betalning, bekräftade med Bank-Id. När jag gick tillbaka till deras sida förväntades jag att göra betalning.....Ingen bekräftelse på köp. Tur att inga pengar dragits från mitt konto. Supporten skickar kryptiska meddelanden men inte svar på min fråga.....

13 lutego 2023

Oceniono na 1 z 5

Jag har beställt nu två gånger

Jag har beställt nu två gånger, båda gångerna har jag fått bekräftelse på att köpet är gjort. Men var gång får jag ett sms att mina varor ligger kvar i varukorgen. Men när jag går in, så ligger där inget i varukorgen. Så det här var sista gången jag försökte beställa från er. I det här fallet kommer jag lägga upp er som ett bluff företag.

30 stycznia 2023

Oceniono na 1 z 5

Någon skulle höra av sej direkt efter…

Någon skulle höra av sej direkt efter mitt förra inlägg.
Har inte hört ett ord.
Citrance verkar vara ett riktigt blufföretag.

10 stycznia 2023

👍🏽⭐️ Thank you

👍🏽⭐️ Thank you, I really liked the blanket I ordered.

10 stycznia 2023

Oceniono na 1 z 5

Beställde 3 st läderdagböcker men…

Beställde 3 st läderdagböcker men texten på framsidan var på danska. Beställde 3 st nya, och när de kom så var det bara 2 st i paketet, men jag har betalat för 3 st. Som om detta inte var nog så de som kom idag var också på danska. Är ganska så besviken.

27 grudnia 2022

Oceniono na 5 z 5

Barnbarnen tycker väldigt mycket om…

Barnbarnen tycker väldigt mycket om filtarna.

25 grudnia 2022

Glada barnbarn!

Filtarna var väldigt mjuka och sköna. Barnbarnen blev mycket nöjda och glada.

22 grudnia 2022

DET GICK SNABBT

DET GICK SNABBT, LÄTT ATT FÖRSTÅ SIDAN, INGA LEVERANSPROBLEM

21 grudnia 2022

Oceniono na 4 z 5

Eran leverantör dom är dåliga😡 hänger…

Eran leverantör dom är dåliga😡 hänger paket på någon postlåda, Det är 300 meter till huset och åker inte upp med paketet utan det var någon annan som tog det fick det en vecka senare av en granne 👍Så byt leveransfirma

23 grudnia 2022

Oceniono na 5 z 5

Filten är jättefin och namnet blev så…

Filten är jättefin och namnet blev så bra.
Satte nästan i halsen när ”paketspårningen” sa att paketet inte kom som det skulle. Jag som skulle skicka filten till mitt barnbarn i Norge.
Men slutet gott, allting gott. Den 13/12 kom filten 🥰

12 grudnia 2022

Varma och snygga byxor!

Varma och snygga byxor!
Tyvärr lång leveranstid.

9 grudnia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej